srlepajce Posted Thursday at 06:13 PM Posted Thursday at 06:13 PM Haha telefon u ruci Kodi se opremio i sa rukavicama 😀 1 1
Čvarkov Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM 7 minutes ago, srlepajce said: Haha telefon u ruci Kodi se opremio i sa rukavicama 😀 Za one koji tvrde da Laza ne prati KK. 6
Los_Pollos_Hermanos Posted Thursday at 07:29 PM Posted Thursday at 07:29 PM Како је ружна ова сива подлога. Никако ми није за кошаркашки паркет. 10
Čvarkov Posted Thursday at 08:02 PM Posted Thursday at 08:02 PM Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. 11
Mario1563 Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM 30 minutes ago, Čvarkov said: Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. Mislim da ce nam veca konkurencija biti Dubai nego Pao i Armani nego Hapoel tamo negde pred playoff. Tesko da mozemo ostati iznad njih do kraja sezone 1 1 1 1
Čvarkov Posted Thursday at 08:38 PM Posted Thursday at 08:38 PM Ma ove ekipe su nam konkurencija u ovom kolu. Menjamo konkurenciju prema tabeli pred svako kolo. Navijamo da gube oni koji su nam najbliži, a mi pobeđujemo redom. 2 8
VISOKOLETAC Posted Thursday at 08:41 PM Posted Thursday at 08:41 PM 7 minutes ago, Mario1563 said: Mislim da ce nam veca konkurencija biti Dubai nego Pao i Armani nego Hapoel tamo negde pred playoff. Tesko da mozemo ostati iznad njih do kraja sezone 42
Medranotzz Posted Thursday at 08:43 PM Posted Thursday at 08:43 PM 39 minutes ago, Čvarkov said: Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. Od ovog posta su igraci prve dve ekipe izgubile po jednu nogu i ruku, a Real je na putu da izgubi isti broj ekstremiteta. Sutra ovako podrzi Valensiju i Fenera, nema zime.
Čvarkov Posted Thursday at 08:48 PM Posted Thursday at 08:48 PM 3 minutes ago, Medranotzz said: Od ovog posta su igraci prve dve ekipe izgubile po jednu nogu i ruku, a Real je na putu da izgubi isti broj ekstremiteta. Sutra ovako podrzi Valensiju i Fenera, nema zime. Kome je sada do košarke... 1 1
Čvarkov Posted Thursday at 09:07 PM Posted Thursday at 09:07 PM 16 minutes ago, VISOKOLETAC said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 1 35
VISOKOLETAC Posted Thursday at 09:21 PM Posted Thursday at 09:21 PM 12 minutes ago, Čvarkov said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 Sa tim sto nasi igraci svuda i u svakom trenutku gledaju pripremu za mec. Nama tehnologija pomaze Pogledaj Cimu 😂 1 2 1
Kooineeperk Posted Thursday at 09:45 PM Posted Thursday at 09:45 PM 50 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja koji gledam da li Graham copa dok hoda, da li Nwora masira list na nozi i da li se Moneke drzi za primicac... 2 7
Placebo Lone star Posted Thursday at 10:02 PM Posted Thursday at 10:02 PM (edited) Nije nama ‘vako Silvan po kuci plesao. 1 hour ago, Medranotzz said: Od ovog posta su igraci prve dve ekipe izgubile po jednu nogu i ruku, a Real je na putu da izgubi isti broj ekstremiteta. Sutra ovako podrzi Valensiju i Fenera, nema zime. Sto Fenera??? Edited Thursday at 10:03 PM by Placebo Lone star 1 3
Kosjan Willavić Posted Thursday at 11:06 PM Posted Thursday at 11:06 PM 1 hour ago, Čvarkov said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 Ove godine elegantnije merimo patku 😄 6
Don Dusko Posted Thursday at 11:07 PM Posted Thursday at 11:07 PM Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere.
Kosjan Willavić Posted Thursday at 11:19 PM Posted Thursday at 11:19 PM 10 minutes ago, Don Dusko said: Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere. Sto si bre party pooper, patak Daca se meri 365 dana godisnje
Wingwalker Posted Thursday at 11:19 PM Posted Thursday at 11:19 PM 10 minutes ago, Don Dusko said: Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere. oni i jesu na kraju...nek mere...😎 3
Nini3112 Posted Thursday at 11:23 PM Posted Thursday at 11:23 PM Danas Devonte Grejem uci kako se pobedjuje u Valensiji 4 1
luka1707 Posted Thursday at 11:33 PM Posted Thursday at 11:33 PM 8 minutes ago, Nini3112 said: Danas Devonte Grejem uci kako se pobedjuje u Valensiji i prati simultanku batlera iz prvog reda
manda Posted Thursday at 11:42 PM Posted Thursday at 11:42 PM (edited) Sta je uradio bongi na 13:57 i 6:20 ufff, ne mogu da docekam derbi 🔥🔥🔥 Edited Thursday at 11:43 PM by manda 2
Recommended Posts