Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Todo said:

Ali da se vratimo na moralni deo

Da mi neko ponudi pare za posao i da ja znam da sam preplacen za to ali da cu se potruditi sto je u mojim mogucnostima, pa makar to znacilo da nece biti dovoljno i da ce morati jos nekoga da angazuju pored mene - uzeo bih. 

Da mi neko ponudi to isto, znajuci da se ne racuna na mene i da ne moram da se trudim ali da moram deo tih para da vratim nekom ko mi je to omogucio - oterao bih ga u tri lepe. 

• Like 8
Posted
32 minutes ago, suptil said:

Odgledah deo Slavnicevog gostovanja na nekoj emisiji od skoro. Rekao je da od ove sezone ne gleda vise Zvezdu uzivo. Da je prati od kuce. Da li neko zna razloge zasto nije u Areni. Malo je nacin i stil na koji je to reko cudan, kao da postoji razlog zasto ne dolazi a o tome nista nije rekao.

Video sam ga par puta u gradu, vuče jednu nogu.  Možda je to razlog?

Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Da mi neko ponudi pare za posao i da ja znam da sam preplacen za to ali da cu se potruditi sto je u mojim mogucnostima, pa makar to znacilo da nece biti dovoljno i da ce morati jos nekoga da angazuju pored mene - uzeo bih. 

Da mi neko ponudi to isto, znajuci da se ne racuna na mene i da ne moram da se trudim ali da moram deo tih para da vratim nekom ko mi je to omogucio - oterao bih ga u tri lepe. 

Apsolutno!

A šta misliš da je konkretno slučaj Mitrović i Lazić??

Da ponovim,ja ne verujem u to da su pod ugovorom.

Ja sam gledao Čovića,u live na Tv pre 3-4 meseca, citiram ga :" ja MISLIM da su Mitrović i Lazić pod ugovorom. Prvo ne može da ne zna tačan info jer im je on dao ugovore poslednje, a reč MISLIM nema šanse da bi on izgovorio u live a da je to istina, to sam 1000% ubedjen.

Zato baš sumnjam u taj info,pogotovo u Lazića,čovek se bavi sa svim mogućim stvarima u zadnje vreme ,ali nijedna nije košarkaši trening.

Posted
44 minutes ago, Todo said:

Sve to stoji, kod Čovića su i dobili ova produženja, ako su tačne informacije.

Mislim zaista mi deluje nestvarno da čovek gaji borovnice, putuje po svetu, a da ima ugovor sa košarkaškim klubom.

Onda bi bar imao obavezu da se svaki dan pojavi na treningu, pa makar trenirao odvojeno sa posebnim trenerom.

To što je Čović radio i koje mutljavine sa igračima i platama, i izvlačenja novca iz kluba, preko Raduljice,Kešelja i ostalih je posebna priča.

Ali da se vratimo na moralni deo, da me neka firma izvukla iz blata, debelo preplatila i ponudila rad i uslove koji mogu dobiti samo tu, i to radila punih 10+ god, iskreno tu poslednju ako već ne radim više taj posao,ne bih uzeo 1000%....ali svako za sebe donosi odluke.

A jebeš ga... Što bi? On su svoje uradili pošteno dok su igrali. Ne sumnjam ja da su Lazić i Mitrović davali maksimum. Verovatno su im tamo pred kraj sezone samo rekli "momci, ne računamo više na vas, jebiga".

Mogli su nekad doći na utakmicu, recimo. Obojica su u Beogradu, nemaju klub... Ali eto, nisu, a sumnjam i da će. 

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Todo said:

Apsolutno!

Da ponovim,ja ne verujem u to da su pod ugovorom.

Ja sam gledao Čovića,u live na Tv pre 3-4 meseca, citiram ga :" ja MISLIM da su Mitrović i Lazić pod ugovorom. Prvo ne može da ne zna tačan info jer im je on dao ugovore poslednje, a reč MISLIM nema šanse da bi on izgovorio u live a da je to istina, to sam 1000% ubedjen.

Zato baš sumnjam u taj info,pogotovo u Lazića,čovek se bavi sa svim mogućim stvarima u zadnje vreme ,ali nijedna nije košarkaši trening.

Kapiten Crvene zvezde i rekorder kluba po broju odigranih utakmica i osvojenih trofeja Branko Lazić, produžio je u nedelju ugovor sa Klubom na još dve sezone! 

Naš kapiten je ovim potpisom samo potvrdio ono što se zna odavno: sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde! 🔴️ - 09.06.2024.

Krilni centar Crvene zvezde Meridianbet @mitar_mitar9 ostaje u svom klubu i naredne tri sezone! 🔴🙌🏼 - 01.07.2023.

Лука је имао 2+1 али је та опција за трећу годину очигледно активирана у неком тренутку. 

Posted
1 minute ago, Гвозден Чекић said:

Kapiten Crvene zvezde i rekorder kluba po broju odigranih utakmica i osvojenih trofeja Branko Lazić, produžio je u nedelju ugovor sa Klubom na još dve sezone! 

Naš kapiten je ovim potpisom samo potvrdio ono što se zna odavno: sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde! 🔴️ - 09.06.2024.

Krilni centar Crvene zvezde Meridianbet @mitar_mitar9 ostaje u svom klubu i naredne tri sezone! 🔴🙌🏼 - 01.07.2023.

Лука је имао 2+1 али је та опција за трећу годину очигледно активирана у неком тренутку. 

Ako me sećanje služi i za Lazića je 1+1.

Za Luku provereno 2+1.

Aktivirano u nekom trenutku a mi kompletirali roster u junu/julu gde se znalo da su van svih planova??

Ali da ne davimo više temu, meni je nestvarno da čovek ima privatan biznis i aktivan profesionalni ugovor sa košarkaškim klubom.

Imao ga je i Sfero,pa je uzeo 3 plate i otišao iz kluba...

Posted
29 minutes ago, Todo said:

Nemam pojma - ali ni jedna opcija me ne bi zacudila. Ipak je to Covic a potom SNS modus operandi.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Todo said:

Za Luku provereno 2+1.

Aktivirano u nekom trenutku a mi kompletirali roster u junu/julu gde se znalo da su van svih planova??

Pa verovatno su ti +1 aktivirani kad smo bili u onom hajpu, gde je i Sveroplos dobio novi ugovor. Ili su aktivirani +1 kad i Nedoviću? Ali opet, zašto bi produžio recimo Lazića koji je više puta sedeo pored Drčele nego u 12? 😄

Posted
21 minutes ago, Todo said:

Za Luku provereno 2+1.

Za Lazića nigde nije objavljeno da je 1+1, već dvogodišnji ugovor.

Kod Mitrovića je objavljeno da je 2+1, ali nikad nije precizirano čija je opcija.

Posted
25 minutes ago, Todo said:

Za Luku provereno 2+1.

Ali da ne davimo više temu, meni je nestvarno da čovek ima privatan biznis i aktivan profesionalni ugovor sa košarkaškim klubom.

Imao ga je i Sfero,pa je uzeo 3 plate i otišao iz kluba...

Још један бивши играч има приватан бизнис и то заједнички бизнис са још два бивша играча 😁

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Za Lazića nigde nije objavljeno da je 1+1, već dvogodišnji ugovor.

Kod Mitrovića je objavljeno da je 2+1, ali nikad nije precizirano čija je opcija.

Aj za kraj samo jedno logično pitanje.

Oni su pod ugovorom, ne treniraju,nisu došli ni na jedan meč Zvezde ove sezone, niti imaju bilo kakvu objavu vezano za naš klub,pobede itd. Lazića i pratim na insta.

Šta oni su ljuti jer sede kući,ne rade ništa i primaju plate??

Meni je mnogo logičnije, da su imali neke opcije za produžetak koje nova uprava nije aktivirala, pa su sad ucveljeni.

Za Jaga se znalo, za Ifea iz Partizana takodje, samo je ovde neko nagadjanje da li imaju ili ne...

Posted
4 minutes ago, Todo said:

Oni su pod ugovorom, ne treniraju,nisu došli ni na jedan meč Zvezde ove sezone, niti imaju bilo kakvu objavu vezano za naš klub,pobede itd. Lazića i pratim na insta.

Meni je mnogo logičnije, da su imali neke opcije za produžetak koje nova uprava nije aktivirala, pa su sad ucveljeni.

Za Jaga se znalo, za Ifea iz Partizana takodje, samo je ovde neko nagadjanje da li imaju ili ne...

Verovatno su ljuti jer ih je klub "šutnuo". Kao i Nedovića. Bukvalno nedelju dana nakon one bruke u ABA/KLS, mi smo znali ko sve odlazi i dolazi. Verovatno Svero prelomio da uradi neki reset, koliko je to moguće bilo.

Ne znam ko im brani da nađu klub, zar ne bi i za klub bilo logično da se uvaljaju negde i da drugi klub preuzme 30%-50% trenutnog ugovora i time barem malo rasteretiš isti? Pročitao sam da je neko rekao da je uprava "stopirala" Mitrovićev odlazak u Makabi? I pre neki dan, izađe vest da je Mitar povređen. A Lazića kontam boli kurac. Ima tih ~400.000 evra, otvorio svoj neki body centar i kontam da ga baš voli uvo da se zajebava još sa košarkom u 36. godini, kad može da sedi kod kuće i prima platu, umesto da igra utakmice, putuje svako malo...

Ali eto, malo je i glupo da ne dođu bar na jednu utakmicu kluba u kojem su proveli najveći deo svoje karijere. Pa na kraju krajeva i naplatili se lepo. Jebote pa Raduljica bio protiv Panate da isprati klub u kojem je igrao 😄😄

• Like 1
Posted (edited)
31 minutes ago, Гвозден Чекић said:

Још један бивши играч има приватан бизнис и то заједнички бизнис са још два бивша играча 😁

Nije to ništa...jedan naš bivši trener ima isti auto i to sa istim motorom kao moj kum koji i ne navija za Zvezdu.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1
Posted
24 minutes ago, Todo said:

Kao što je kolega @Summerfunk napisao, ne postoji igrač kojem neće zasmetati kada mu kažu da ne računaju na njega iako ima važeći ugovor, pri čemu postoji i dodatna okolnost da su ovde u pitanju zaslužni igrači, koji su od strane prehodnog čelnika imali privilegovan tretman, pa im je još teže palo kad je rečeno da nisu potrebni.

Posted (edited)

Treba im dozvoliti toliko vremenskog otklona da se ustanovi da li su rekorder po broju titula i odigranih tekmi kao i omiljeni kapiten u novijoj istoriji kluba samo ljuti na trenutnu upravu kluba koja ih je rashodovala ili su potpuno ,,završili" sa klubom...verzija u koju sumnjam da je realna. 

Pa čak i na stranu cela sportska karijera u  klubu..obojica su u evrima milioneri kao što i obojica tako preterane novce nisu mogli nigde drugde zaraditi i oni to znaju.

Edited by Wingwalker
  • Like 3
Posted
1 hour ago, branko96 said:

Braco, da li leti neko iz Budimpeste za Valensiju?

Ja cu sinobusom do Tivta, pa letom preko Mojkovca za Valensiju.

Posted (edited)

Pretpostavljam da su ljuti na ovu “novu” upravu Nedovic, Lazic i Mitrovic jer su stava da su mogli i dalje igrati u Zvezdi. Ne samo oni, nego se cak Dzon Braun i Daum nesto “kurobecaju” po mrezama kako i njima nije data šansa i da su mogli ostati. 

Nije lako menjati kurs kojim brod plovi i ostati sa svima u dobrim odnosima, a vreme je bilo da se kurs menja.

Mislim da je Zvezda dovoljno dala i Lazicu i Mitrovicu i Nedovicu i Dobricu i Davidovcu i Kalinicu i Teodosicu. Niko od njih nema pravo da se ljuti cak naprotiv

Edited by Medranotzz
  • Like 3
Posted (edited)

Kada spomenete nekoga od bivših igrača, setim se kada je onaj Grobar Luka pričao pre ove sezone da je razgovarao sa više naših bivših igrača i da su mu svi do jednog rekli da će ove sezone uslediti raspad sa ovoliko stranaca. Ne sumnjam da su u prva dva kola rekli "Eto jesmo rekli".

A što se tiče ovih ostalih, koliko god mi bio simpa John Brown, iz ove perspektive mislim da se pokrio ušima zbog onih statusa. Mike Daum takođe. Mislim da se smeju sada sami sebi koliko su bili delulu. 

Edited by Sinnerman
  • Like 2
Posted

Covic team vs Drcela team

Sferopulos  vs Obradovic

Kodi vs Vuk

Teo vs Batler

Jago vs Jago

Kenan vs Karter

Nedovic vs Grejem

Kostic vs Miljenovic

Dobric vs Kobra

Kalinic vs Kalina

Davidovav vs Deda

Gedraitis vs Odzelej

Daum vs Moneke

Mitrovic vs Motijeunas

Braun vs Izundu

Bolomboj vs Bolomboj

Petrusev vs Nvora

Plavsic vs Plavsic

Posted
27 minutes ago, Medranotzz said:

Mislim da je Zvezda dovoljno dala i Lazicu i Mitrovicu i Nedovicu i Dobricu i Davidovcu i Kalinicu i Teodosicu. Niko od njih nema pravo da se ljuti cak naprotiv

Kalina se ovde ne uklapa. Nikada nije bio legitimni član domaće osovine.