TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Mile1 said: Ou ne opet jedno 3,4 strane o statusu povredjenih igraca Mislim da potcenjuješ nivo opsesije kad misliš da će biti samo toliko. 1
Plavi Dres Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro je, vidi se napredak. Sa pitanja čizme prešlo se na to ko je kakav na treningu.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Presrećan bih bio da se vrate Moneke, Nvora i Izundu. Od ostalih nikoga ne očekujem ove sezone. A Grejem nas je izgleda zajebao. Ta priča s njegovom povredom je mutna kao Marica. Edited 1 hour ago by Bejn
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Premisa 1: igraci koji su se oporavili ne igraju preventivno da se ne bi povredili. Premisa 2: svaka utakmica je rizik od povrede. Zakljucak: nema potrebe uopste da igraju vise ni jednu utakmicu. Edited 1 hour ago by JPM 4 1
Karakondzula! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, avakss said: Ja nidje nisam vidio sliku da grem uopste i trenira Kažu stari ljudi da postoji jedna, priča se. Šicn'o je dve trojke.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva šteta em smo užasni i ne možemo nikog da dobijemo em nam povređeni svi igrači i ne znamo kad će nazad na teren. Baš nam trebaju da konačno dobijemo nekog. I to ne danas nego još juče. Vratiće se kad budu spremni. Možda i jesu spremni ali naši su se toliko preplašili da i da su zdravi tri puta mere, jednom seku. Bolje i to nego da neke izgubimo na duže. Nigde braćo i sestre ne žurimo stvarno ne znam odakle ta tolika potreba da se što pre kompletiramo. Svi to jedva čekamo i desiće se ali stvarno bar u ovom trenutku nam ne gori. Uživajte o ovim lepim danima koje ciganija konačno živi. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kukala nam majka ako su ovo "kraca odsustva" pa se plasimo da ih ne izgubimo na duze 🤣 Nemam nista protiv, neka se obi fino oporave. 2
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, Mile1 said: Ou ne opet jedno 3,4 strane o statusu povredjenih igraca Kako da ne bude 3,4,..10 strana o povredjenim brate, kada izlaze informacije da se niko od njih nije oporavio i ne putuje za Valensiju, a o Grejemu se piše da će možda i na operaciju? Nwora kao iz predostrožnosti pauzira samo još jednu utakmicu i tako već mesec dana; Grejem se oporavio ali se prehladio, ali se ipak nije prehladio, ali koštana modrica no ipak je sve ok, ali ipak nije ok i možda mora pod nož; Moneke osetio “nelagodu” u preponi i iz predostrožnosti preskače jednu.. kad ono evo već treća… Za Izundua nam rekoše samo lakša distorzija zgloba.. cenim da će biti 2 meseca bar 9
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago znaci kad kažu kraće odsustvo biće duže nego kad bi rekli da će duže da odustvuje… my brain is not braining
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 14 minutes ago, The_Big_S said: Kako da ne bude 3,4,..10 strana o povredjenim brate, kada izlaze informacije da se niko od njih nije oporavio i ne putuje za Valensiju, a o Grejemu se piše da će možda i na operaciju? Nwora kao iz predostrožnosti pauzira samo još jednu utakmicu i tako već mesec dana; Grejem se oporavio ali se prehladio, ali se ipak nije prehladio, ali koštana modrica no ipak je sve ok, ali ipak nije ok i možda mora pod nož; Moneke osetio “nelagodu” u preponi i iz predostrožnosti preskače jednu.. kad ono evo već treća… Za Izundua nam rekoše samo lakša distorzija zgloba.. cenim da će biti 2 meseca bar Najjače što ljudima smetaju tolike stranice o povređenim igračima, a paj' sad ovo. Nwora - ubedljivo naš najbolji igrač, povredio se "lakše" i nema ga već 17. dana. I po svemu sudeći, neće ga još ni biti. Moneke - najbolja četvorka EL, takođe jedan od naših najboljih i konstantnijih igrača. "Lakša" povreda, odustvo... ne zna se. Nedelju, dve.. tri meseca? Grejem - projektovan da bude zvezda tima, prva violina, pao na pripremnoj utakmici, u međuvremenu se pojavio u čizmi i niko ne zna kad će. Ni da li će. Kaže onaj brat gore da postoji šansa i da ide na operaciju i da raskidamo ugovor. Bolomboj - naš najbolji i najomiljeniji igrač. Sa njim smo totalno drugi tim. Povredio se, 4-6 nedelja. Ili godina. Ne znamo. Možda je završio karijeru. A možda i nije. Obavestiće nas naša uprava na vreme, je l da? Izundu - dečko igra za sad sezonu karijere. Lagano naš #1 centar trenutno. "Lakša" povreda, distorzija.. I on će... uskoro? Valjda. Ne znamo. Možda će za 2 nedelje, ali verovatno neće. Karter - plućna embolija. Verovatno kraj sezone, a možda i karijere. Niko ne zna ništa o njemu. Kenan - ACL. On je takođe OUT za sezonu, a možda se i vrati tamo pred kraj. Niko živ ne zna. Rivero - e jedino za Kubanskon Štimeta znamo da će oko Nove godine. Znači računamo sredinu januara. Za njega niko i ne pita. Svakako je višak + znamo da će posle Nove godine. I kako da ne pričaš o povredama kad pogledaš ko nam je sve povređen? Za fazon jednog igrača, možda dva znaš da će oko Nove godine/januara da se vrate u stroj. Ostali su možda i teže povređeni, mi ne znamo. Ovi ljudi sa spiska bi se prošetali verovatno do F8. A mi se kao pretvaramo da je sve to okej i da je bolje ovako da nas Vujčin ili ko već iz kluba pravi majmunima sa onim "dan-za-danom" koji traje već mesec dana. U slučaju Grejema, dva meseca sad će. Ako već nije prošlo toliko. Ili da je Nwora spreman za Makabi, makar 50:50, što znači da bi za Asvel trebao da bude tu... Nema ga ni za Monako iako je trebao da igra. A ni sutra, 17.11 protiv Cedevite. 😄 Niti znamo išta, kad god izađe neko saopštenje gde igrač trenira na najjače, svi se drže za glavu kako smo takvog igrača doveli a na kraju, kad izbace video treninga, nema ih na tom snimku iako su se ful opopravili i treniraju kao i pre povrede. Srašno 😂 Edited 1 hour ago by Summerfunk 7 1
Tom Wambsgans Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Summerfunk said: A mi se kao pretvaramo da je sve to okej Mislim da se ljudi ne pretvaraju da je okej nego da je na skoru 8-3 i blago receno najboljoj igri tima u XY godina mucno citati negativu svaki dan izmedju svake utakmice. Nazalost, nije realno ocekivati da se bilo sta drugo pise posto je situacija sa povredama stvarno neverovatna i prirodno je da najvise razmisljas o njoj. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prepostavljam da će se igrači brže oporaviti ako nivo histerije oko povreda bude veći. 3 1
Tormund Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TB Told said: Prepostavljam da će se igrači brže oporaviti ako nivo histerije oko povreda bude veći. Stvar je u tome da se ne talasa mnogo jer pobeđujemo, ali da nije tako bio bi ozbiljan haos za sve ove laži. Bukvačno im ništa ne verujem i skoro sam siguran da Nwora koji je mogao zaigrati protiv Asvela nećr zaigrati do Barselone. Ne shvatate da trošimo igrače koji trenutno igraju preko svake mere - Kalina i Kodi prvenstveno, pa i Semi. Ako se ubrzo ne počnu vraćati povređeni, imaćemo još povređenih. Prirodno, jednostavno. 2
Dzo23 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Igraće Nwora i Moneke u Valensiji. Bilo bi dobro da Radošić, pa i Nedeljkovic, Stojkovic dobiju minute sutra. Zašto da ne? Jeste derbi kola ali nama je roster žestoko skraćen, što povećava rizik od novih povreda. Kad će igrati ako ne sad? 🤷 2
TB Told Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 4 minutes ago, Tormund said: Stvar je u tome da se ne talasa mnogo jer pobeđujemo, ali da nije tako bio bi ozbiljan haos za sve ove laži. Bukvačno im ništa ne verujem i skoro sam siguran da Nwora koji je mogao zaigrati protiv Asvela nećr zaigrati do Barselone. Ne shvatate da trošimo igrače koji trenutno igraju preko svake mere - Kalina i Kodi prvenstveno, pa i Semi. Ako se ubrzo ne počnu vraćati povređeni, imaćemo još povređenih. Prirodno, jednostavno. Kao što rekoh niko se neće oporaviti zbog toga što je velika histerija oko povreda kod navijača. Ovde se bukvalno tvrdilo da je meč sa Monakom pušten niz vodu jer povređeni igrači nisu u sastavu na silu.
Taki Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago A taj sa tvitera je neki od ovih pouzdanih, dozvoljenih?
tejlor Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 11 minutes ago, TB Told said: Prepostavljam da će se igrači brže oporaviti ako nivo histerije oko povreda bude veći. Ma jok eto treba da cutimo sto nas prave majmunima i sve ok. 1
Summerfunk Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago (edited) 15 minutes ago, Tom Wambsgans said: Mislim da se ljudi ne pretvaraju da je okej nego da je na skoru 8-3 i blago receno najboljoj igri tima u XY godina mucno citati negativu svaki dan izmedju svake utakmice. Nazalost, nije realno ocekivati da se bilo sta drugo pise posto je situacija sa povredama stvarno neverovatna i prirodno je da najvise razmisljas o njoj. Vidi, ja na to i alaudiram. Naravno da treba ostati i biti pozitivan s obzirom na trenutni skor. Samo ne možeš reći "ja ne vidim razlog zašto se i dalje piše o povredama...." a ako se ne varam, ovo se nije još zabeležilo u Evroligi. Gde fazon ~8 OVAKVIH igrača nemaš na raspolaganju i da za nijednog NE ZNAŠ kad se vraća. Zapravo, znaš za Rivera, koji je očigledno pokretni sanitet i pitanje je kad će se opet povrediti (Bože me oprosti). Na sve ovo dodaj i upravu koja laže svoje navijače svakim saopštenjem ili intervjuom koji daju. Zašto mi saznajemo sa foruma da će neko odsustovati ~6 nedelja, pa PR kluba izađe i demantuje (da je ahilova) da bi se na kraju ispostavilo da je ipak povređen i vrlo verovatno će biti odustan 6 nedelja? Naravno da ćeš pisati onda o tome kad postoji tačno 0% transparentnosti. I neka Saši neko iz kluba objasni šta znači "dan-za-danom". Možda je bolji termin "radimo nedelju-za-nedeljom". Ne znam ni koliko ovi igrači mogu u ovom tempu da igraju. Kalina, CMM, Ojele, Motejunas... Pogledajte koliko igraju u proseku neki. Ispada 30. minuta po utakmici. Sa ovom rotacijom je pitanje kad će se još neko pridružiti ovom bolničkom dream teamu. Ne razumem ni Sašinu politiku da ti Moneke igra 23' protiv Budućnosti. Ili Semi 22'. Ili Kalina 20'. Igraš duplo kolo, gde još putuješ u jebeni Dubai, kratak si ko kratko ćebe što se rostera tiče i umesto da stvarno izvedeš klince, Dobrića, Plavšića i odigraš revijalno, ti siliš sa njima. Isto će i sutra da radi protiv Cedevite. I jako loš osećaj imam. Ne znam koliko je recimo utakmica sa Budućnosti imala veze sa Monekeovom povredom, ja bih rekao da je povezano. Ali ajde sad, nebitno. Šta više čovek i da piše... Kad nam se neko bude povredio (ne daj Bože), mi imamo taj problem gde se niko iz tih povreda ne vraća. I igramo sa sve manje i manje igrača a sve veću i veću minutažu imaju. Ajde bar da nam se igrači vraćaju, pa da ne dođe do tolikog zamora, ali ovo je nečuveno već. Ne znam ni sam više. Svaki put kad uđem ovde, na tviter, instagram... Vidim da nam se neko povredio. Pre par sati neko napisao ovde da je Ojele polomio prst ili lakša distorzija. A ni traga ni glasa o našim najboljim igračima. Edited 50 minutes ago by Summerfunk 1
ZvezdaBL Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ne znam zašto se ne uključi logika makar malo, kakav Nwora i odsustvo do Barse, naravno da njega nece vucarati po Ljubljani nego ce ga maksimalno jos postediti da bude spreman za Valensiju. Bespotrebno se unosi tenzija i nemir na ovo blagostanje sto napokon vlada medju ciganijom, ili smo previse bukvalno shvatili poslovicu kada ti je sve potaman, kada nemaš nikakvih briga i problema, ti stavi jedan kamen u cipelu da te žulja i da te boli. 3
TB Told Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 2 minutes ago, tejlor said: Ma jok eto treba da cutimo sto nas prave majmunima i sve ok. Pa ništa onda, neka se histeriše kad je to jedino što neki umeju. 1
tejlor Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 4 minutes ago, ZvezdaBL said: Ne znam zašto se ne uključi logika makar malo, kakav Nwora i odsustvo do Barse, naravno da njega nece vucarati po Ljubljani nego ce ga maksimalno jos postediti da bude spreman za Valensiju. Bespotrebno se unosi tenzija i nemir na ovo blagostanje sto napokon vlada medju ciganijom, ili smo previse bukvalno shvatili poslovicu kada ti je sve potaman, kada nemaš nikakvih briga i problema, ti stavi jedan kamen u cipelu da te žulja i da te boli. Za Nworu pricaju od Makabija da je GTD, daj da ga postedimo da ne igra onda vise ni jednu utakmicu, sta ima veze. 1
Disfruto Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 10 minutes ago, ZvezdaBL said: Ne znam zašto se ne uključi logika makar malo, kakav Nwora i odsustvo do Barse, naravno da njega nece vucarati po Ljubljani nego ce ga maksimalno jos postediti da bude spreman za Valensiju. Bespotrebno se unosi tenzija i nemir na ovo blagostanje sto napokon vlada medju ciganijom, ili smo previse bukvalno shvatili poslovicu kada ti je sve potaman, kada nemaš nikakvih briga i problema, ti stavi jedan kamen u cipelu da te žulja i da te boli. Ista prica bila i za Dubai. Sta da se cima tamo kad moze da odmori i bude spreman za Monako, a znamo kako se to zavrsilo 1
NMX Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 20 minutes ago, Tormund said: Ne shvatate da trošimo igrače koji trenutno igraju preko svake mere - Kalina i Kodi prvenstveno, pa i Semi. Ako se ubrzo ne počnu vraćati povređeni, imaćemo još povređenih. Prirodno, jednostavno. A manje cemo ih trositi besomucnim stancovanjem stranica? Ako se ubrzo ne pocnu vracati to znaci da su i dalje povredjeni i da oporavak ide sporije od ocekivanog. Ubrzati ga niko nece kukumavcenjem na forumima. 1
suptil Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago @NMX Znaci ti si protiv dizanja tenzija 😄 Nervozni su ljudi. Kao sto se na tekmi kroz pesmu i skandiranje kanalise energija, tako i na forumu jbg. Kad ocekujes Monekea u timu?
Recommended Posts