Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Guru said:

Ko je to Batlera predstavljao kao nekog ultimativnog mamojeba? Pitam pošto se to baš često pominje, a ja sam očigledno propustio ceo taj hype train.  

Zar nije predstavljen kao najbolji dostupan PG preko bare, oko kojeg su se otimali mnogi EL klubovi a mi iskesirali fino da bi ga uzeli?

• Like 3
Posted

Ljudi sjasite sa Batlera, kad vec tako moram da kazem. Treba mu vremena adaptacije, na nacin odbrane, iskakanja u odbrani, sistem, drugacija pravila. Vidi se po njegovim pokretima da ima ozbiljan skill. Zasto mracite odmah? Sta bi se desilo da je Dinwiddie promasio bacanje krucijalno i da igra za kkcz, pa sekirama bi ga jurili…

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Taki said:

Problem je sto on ne bi ni na jednoj slici sa treninga

Ne pratim slike sa treninga pa ne znam, al' logično je da prvo trenira odvojeno od ekipe, pa tek onda 5 na 5. Suštinski nije ni toliko bitno, pravi se oko svega neki slučaj, zavera, sve nas nešto lažu i obmanjuju... Opustite se malo ljudi, nije pitanje života i smrti, kada igrači budu zdravi i spremni vratiće se, do tada se igra sa ovih 10-ak seniora koji su na raspolaganju, njima puna podrška i to je to. Igra se jebenih 38 kola regularnog dela, skor je odličan, kvalitet projektovanog rostera je rekao bih nikad bolji, uopšte ne vidim razlog za ovoliku kuknjavu i histerisanje koje ne doprinosi apsolutno ničemu, osim što ovaj topik čini maltene nepodnošljivim za čitanje. 

• Like 25
  • Thanks 1
Posted
18 minutes ago, Bejn said:

Ne bi trebalo večeras rizikovati sa Nvorom. Trebaće nam kada bude bitnije.

Ne znam iskreno koje su to bitnije utakmice od ovih u EL...

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Guru said:

Ne pratim slike sa treninga pa ne znam, al' logično je da prvo trenira odvojeno od ekipe, pa tek onda 5 na 5. Suštinski nije ni toliko bitno, pravi se oko svega neki slučaj, zavera, sve nas nešto lažu i obmanjuju... Opustite se malo ljudi, nije pitanje života i smrti, kada igrači budu zdravi i spremni vratiće se, do tada se igra sa ovih 10-ak seniora koji su na raspolaganju, njima puna podrška i to je to. Igra se jebenih 38 kola regularnog dela, skor je odličan, kvalitet projektovanog rostera je rekao bih nikad bolji, uopšte ne vidim razlog za ovoliku kuknjavu i histerisanje koje ne doprinosi apsolutno ničemu, osim što ovaj topik čini maltene nepodnošljivim za čitanje. 

Gasi požar Guru kao Pablo Laso onomad

• Like 2
  • Love 1
Posted
1 hour ago, NikadProtivKaline said:

slazem se sa boldom - bilo je logicno pokusati

onda smo u prvoj sezoni videli da ne ide, i da je zalutao na taj nivo

i potpuno besmisleno je bilo vracanje ove godine

on ima 26god, formiran je igrac, ne moze tu ne znam sta znacajno da popravi, a posebno ne minus IQ

i kakva velika scena, moze u neku igokeu ili spartak

Po meni je pitanje da li je on vracen zato sto hoce opet da "pokusaju" sa njim ili jednostavno nema nikoga ko bi preuzeo njegov ugovor (ili veci deo ugovora).

Plavsic je pred pocetak prosle sezone stigao i potpisao ako se ne varam ugovor na 3 sezone (mozda 2+1) pa je tako pod ugovorom sigurno i ovu sezonu, a vrlo moguce i narednu. 

Alimpijevic ga je nesto hvalio pred pocetak ove sezone (intervju neki u kom je dobio pitanje oko Plavsica i njegove moguce uloge u Zvezdi ove sezone) ali se ipak odlucio posle vise od pola sezone saradnje sa njim da mu za nivo ispod Evrolige i uspeh na tom nivou ipak trebaju vise Zizic i Kamagate na poziciji 5 nego Plavsic za koga ima samo reci hvale.

Uglavnom kakav god da je (a bio je uzasan u ovo malo vremena koje je provodio na terenu i u ABA ne samo u Evroligi) sada ce morati (moje misljenje) da dobije nekakvu ulogu ako se na planira da se do maksimuma "iscede" pod kosem ovi preostali raspolozivi igraci koji su igrali i na 5-ci u nekim utakmicama uz svoje prirodnije pozicije (to su sada uz Donatasa Davidovac i Ojeleye).

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Sector said:

Ne znam iskreno koje su to bitnije utakmice od ovih u EL...

Partizan u El.. :) 

Posted
4 minutes ago, Borca said:

Po meni je pitanje da li je on vracen zato sto hoce opet da "pokusaju" sa njim ili jednostavno nema nikoga ko bi preuzeo njegov ugovor (ili veci deo ugovora).

Plavsic je pred pocetak prosle sezone stigao i potpisao ako se ne varam ugovor na 3 sezone (mozda 2+1) pa je tako pod ugovorom sigurno i ovu sezonu, a vrlo moguce i narednu. 

ne vidim kako je to problem, ako su sa ugovorom bili i kumara, jago, luka...mozda i lazic. kod komsija ife

jago je na kraju vracen, ife nasao novi klub

ne, nije to...neko je u klubu mislio da on moze da bude neka legitimna opcija za ABA i 3. centar EL ekipe

jbg

• Like 2
Posted

Da se ne zezamo, nije Butler plačen 1,5 mil i 2 za narednu sezonu da bi bio igrač rotacije. Naravno da su očekivanja bila najveća.

• Like 9
Posted
7 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ne vidim kako je to problem, ako su sa ugovorom bili i kumara, jago, luka...mozda i lazic. kod komsija ife

jago je na kraju vracen, ife nasao novi klub

ne, nije to...neko je u klubu mislio da on moze da bude neka legitimna opcija za ABA i 3. centar EL ekipe

jbg

Za Lazica, Mitrovica, Nedovica moze samo da se nasluti iz prica sa strane, svima je cini mi se bila zahvalnica i oprostaj na sajtu i drustvenim mrezama kluba.

Da uzmemo da je istina da su i dalje "na plati" u klubu, tek onda bi nivo bahacenje bio jos veci i sramotniji da uz njih i Jaga koji je "otpisan" pa vracen sto je i trebalo da se uradi (kad vec prima platu) i Plavsic bude u toj ulozi.

Posted

Reč u "PUNOM TRENAZNOM PROCESU" znači da je igrač sanirao povredu, u čemu je onda problem da igra 5-10 min...???

Ali jok , nek preskoči i ovu utakmicu...pre dva dana je preskočio i Dubai...

Čisto jbnje u mozak i nista drugo...

Da vidiš kako će naprasno da budu spremni ako vezemo dva poraza.

Aleksa Avramovic izadje iz povrede i odmah na prvoj utakmici 21 minut. Ovde ne mogu ni 5 minuta .Ne mogu ni na klupi da sede . 

Čisto laganje ljudi. 

Mogu u opkladu da nece Grejm igrati ni sledeću utakmicu. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Borca said:

Za Lazica, Mitrovica, Nedovica moze samo da se nasluti iz prica sa strane, svima je cini mi se bila zahvalnica i oprostaj na sajtu i drustvenim mrezama kluba.

Da uzmemo da je istina da su i dalje "na plati" u klubu, tek onda bi nivo bahacenje bio jos veci i sramotniji da uz njih i Jaga koji je "otpisan" pa vracen sto je i trebalo da se uradi (kad vec prima platu) i Plavsic bude u toj ulozi.

ajde ovako....iz te grupe otpisanih a na plati, najmanje smisla je imalo misliti da plavsic moze da odigra nesto, i da bas njega treba ostaviti

jedin rezon koji potencijalno mogu da vidim je da imaju neki timeline za povratak joela, pa eto kao domaci, ne kosta puno, mozda nesto i odigra

medjutim to je bas nategnuto, jer u trenutku objave povratka plavse kontam da niko pojma nije imao sta da ocekuje na temu joel povratka

a i da je to bio rezon, opet je luka od 100 leta duplo bolji igrac za tu ulogu

dakle, da ponovim, cenim pokusaj, imalo je smisla, ali kad vidis da je zalutao i da nije ni EK nivo...ne vracas ga da ti potencijalno igra EL

bas wtf potez

Posted
44 minutes ago, Cavani said:

Zar nije predstavljen kao najbolji dostupan PG preko bare, oko kojeg su se otimali mnogi EL klubovi a mi iskesirali fino da bi ga uzeli?

Ne znam ko ga je tako predstavio, niti koliko smo ga platili, al' meni je cela ta priča baš nategnuta. Inače mi se veoma dopada kao igrač, al' Grejem npr. ima mnogo jaču reputaciju od njega, pa i Milton u komšiluku, o Dinvidiju da ne pričam. Batler je pre svega imao odličnu koledž karijeru (gde takođe nije bio one and done, nego je ostao tri godine), na draftu je bio tek 40. pik, a u NBA je većinu utakmica odigrao u tankerskim ekipama Vašingtona i Filadelfije - 100 utakmica, skor 12 pobeda i 88 poraza. To je u principu igrač koji je bliži G-League nego garantovanom NBA ugovoru, tako da mi je ceo taj hajp usiljen i veštački, a posebno predstavljanje njega kao ultimativnog mamojeba od koga se očekuje da u četvrtoj EL utakmici isporuči 20+ poena samo zato što je nama povređena gomila igrača. Ponavljam, mislim da u perspektivi može imati odličnu EL karijeru i da mu evropski stil košarke više leži nego NBA, al' ga uopšte ne doživljavam kao instant mega-giga pojačanje i popularnu bombu.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

U ovom sastavu,protiv kompletnog monaka ova pobjeda je naucna fantastika,bila bi najveca ove sezone..

Podrska momcima i nek grki arena !

Posted
44 minutes ago, No name said:

Reč u "PUNOM TRENAZNOM PROCESU" znači da je igrač sanirao povredu, u čemu je onda problem da igra 5-10 min...???

Problem je što ili nije potpuno sanirao povredu ili ne trenira. Da je sve ok, igrao bi. 

Posted

Meni je ovo ok, nadao sam se da će biti dobre vesti za Izundua i jesu, iako nam ne izgleda tako u ovom trenutku. Nwora i Devonte se svakako vraćaju, verovatno već sledeće nedelje. Cima je isto na vidiku. Drugari, očekujem veceras statement utakmicu mladjanoga Jareda, imam osecaj da će da pokida ( ako uspe da ne napravi 4 faula za 100 sec). Veceras na guzove da dobijemo (svaka referenca na fudbalere isključena), a od sledeće nedelje Evropo ponovo se plaši nas…

Posted
7 minutes ago, Sector said:

Problem je što ili nije potpuno sanirao povredu ili ne trenira. Da je sve ok, igrao bi. 

Problem je što ma koliko puta vam se ponovilo ovo

1 hour ago, Guru said:

to što se oporavio od povrede i krenuo sa treninzima ne znači da je blizu forme i da može odmah da zaigra takmičarsku košarku, posebno u ovom ritmu utakmica.

I dalje će da se zastupa teza po kojoj igrač čim dobije dozvolu da nastavi sa treninzima može i treba odmah da zaigra.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, TB Told said:

Problem je što ma koliko puta vam se ponovilo ovo

I dalje će da se zastupa teza po kojoj igrač čim dobije dozvolu da nastavi sa treninzima može i treba odmah da zaigra.

Ako je istina da je u punom trenaznom procesu, sta je problem konkretno da ne igra? 

Posted

Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora dobio je dozvolu lekara da nastupi u Evroligi, pa će u četvrtak uveče biti deo tima koji će odmeriti snage sa Monakom u Beogradskoj areni. Prenosi dnevni list Sport

Posted
1 minute ago, tejlor said:

Ako je istina da je u punom trenaznom procesu, sta je problem konkretno da ne igra? 

Početak punog trenažnog procesa ne znači da je igrač istog trenutka spreman za takmičarske utakmice, tj. da je dostigao potrebnu formu.