Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I mi imamo sa druge strane Sasu, koji za ekipu Monaka moze da odradi bolji skauting nego bilo ko. To je faktor koji nijedna kladionica nece uzeti u obzir. Za Monekea ne znam, ali za Nworu postoji mogucnost da bude u sastavu. Daleko od toga da nemamo dovoljan broj igraca. I daleko od toga da su oni neki ultra mega tim. Igramo kuci, suludo je ne verovati u pobedu posle svega. Povrede su se desile pa su se desile, doci ce i momenat njihovog povratka na teren. Ne razumem paniku. 3
Todo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ovo je 6-7 meč kući u mesec ipo dana, ne znamo koliko km predjenih, leganje u 2-3h ujutru, pa onda posao. Hroničan umor blaga reč. I baš sam bio rešen da večeras preskočim, plus ovo oko povreda što prelazi sve granice normalnog, i žena sinoć koju inače ne zanima mnogo sport i nervira je moje ludilo za Zvezdom, kaže : " šta , ostavićeš ih sad bez podrške , kada nemate pola tima, i to posle 7 u nizu, kakav si ti to navijač"? I ta rečenica bude dovoljna, da se večeras opet kreće za Bg, čak naloženiji nego ikad, pa ako srušimo i večeras, za Sala jedna statua od 300m ispred Arene!!❤️🤍 Javite samo da li nas ima 10 za večeras u rosteru. Edited 6 hours ago by Todo 10 12
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nwora i Moneke u sastavu je prviše dobra mogućnost za KKCZ da bi bila istinita. Prosto nismo navikli da nas pogleda sreća u ovakvim situacijama. 8
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 3 hours ago, Desiderius said: Pa nije se Evans vratio pre vremena,oporavljao se čovek godinu i po dana i nije obnovio povredu nego je druga povreda i druga noga 2 hours ago, Karakondzula! said: Malo je skoro dve godine oporavka, trebao je bar četiri da se oporavlja. Tada ne bi došlo do ovog. Cim se ovo desilo znaci da se nije dovoljno oporavio(i nije godinu i po nego godinu dana, ovih mesec i po je druga povreda). Opet ponavljam, Marej je za povredu koju je imao Evans imao vreme oporavka od godinu i po dana, jer je neko procenio da nije dovoljno godinu, a nije kao da nije mogao da igra. I zato ponovaljam povredjeni neka se oporavljaju i duze nego sto bi trebalo, ali da budu tu i pravi kada treba. Edited 6 hours ago by VISOKOLETAC 1
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nedoviću pre početka pokloniti uramljenu fotku sa "onom trojkom" i ganci je skuvan. Samo da ne budemo papani da ga napušavamo ako krene da ubacuje jer nismo ni Tea i Kalinu. I pored ružnog razlaza sa upravom verujem da se neće kliberiti pred svojim navijačima. Ne sumnjam da će Deda, Dobri i Kalina isporučiti ozbiljne partije sada kada je baš teško. Svi se nadamo igranju Nwore i Monekea ali i jednom Batlerovom stejtment performansu i da nas ciganjska sreća posluži da odbranimo domaći teren. Zipujte redove cigani i nož u zube. Edited 4 hours ago by Wingwalker 8 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Cim se ovo desilo znaci da se nije dovoljno oporavio(i nije godinu i po nego godinu dana, ovih mesec i po je druga povreda). Opet ponavljam, Marej je za povredu koju je imao Evans imao vreme oporavka od godinu i po dana, jer je neko procenio da nije dovoljno godinu, a nije kao da nije mogao da igra. I zato ponovaljam povredjeni neka se oporavljaju i duze nego sto bi trebalo, ali da budu tu i pravi kada treba. Kad treba?
sinisat5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Sector said: Kad treba? polufinale kls 🙂 1
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Poslije Dubaija na kzš Saša je djelovao sigurniji da će Moneke igrati protiv Monaka nego Nvora.
LevonKendal Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, quentin said: Poslije Dubaija na kzš Saša je djelovao sigurniji da će Moneke igrati protiv Monaka nego Nvora. Za nas je najbolje da ne igraju nijedan ni drugi ako nisu 100% spremni. 1
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Sector said: Kad treba? Mi cemo se ovako ili onako dovuci do 50% do kupa. Posle kupa kada stigne umor i pad znacice da imamo sto vise kvalitetnih igraca u rosteru. Pogotovu ako to budu Grejm, Karter(ja sam nekako pun nade i zelje da ce se i on vratititi), Nvora, Rivero, Bolomboj. Ozbiljna petorka. Inace ja sam misljenja da za ono sto pruza Bolomboj ne treba neka gejm plej kondicija i da ce on biti plug and play(vec je jednom to pokazao) nesto kao Aleksa za Dubai.
Desiderius Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 23 minutes ago, VISOKOLETAC said: Cim se ovo desilo znaci da se nije dovoljno oporavio(i nije godinu i po nego godinu dana, ovih mesec i po je druga povreda). Opet ponavljam, Marej je za povredu koju je imao Evans imao vreme oporavka od godinu i po dana, jer je neko procenio da nije dovoljno godinu, a nije kao da nije mogao da igra. I zato ponovaljam povredjeni neka se oporavljaju i duze nego sto bi trebalo, ali da budu tu i pravi kada treba. Sinoćna povreda Keenana Evansa (12. novembar 2025) nije obnova stare povrede, već nova povreda na suprotnoj nozi. Evo hronološki: Januar 2023. – desna noga: pukla Ahilova tetiva → duga rehabilitacija (više od godinu dana). Maj 2024. – leva noga: pukla tetiva patele → nova teška povreda, opet višemesečni oporavak. Novembar 2025. – leva noga (druga): prema prvim informacijama, pukla Ahilova tetiva — nije ista noga ni isti tip tetive kao 2023. Tako da ovo nema nikakve veze sa nedovoljnim oporavkom jer je totalno druga noga u pitanju Edited 5 hours ago by Desiderius 2
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ubacili su Monekea na Admiral u ponudu igrača. Prije nekih pola sata kad sam gledao nije ga bilo. 4
djole_ynwa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Другари не стижу на утакмицу па су им остале 4 карте за Ниво400, 2000 по карти,ако некоме треба,може ми писати. Edited 5 hours ago by djole_ynwa 1
Fromthecorner Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne secam se kad smo zadnji put mislili da neko nece igrati pa je ipak igrao. Nasi nikad nisu razmisljali u smeru zbunjivanja protivnika. Nasi razmisljaju samo u smeru zavlacenja navijaca, medicinski tim radi sve da osposobi Nworu za Makabi, imacemo juce informacije o Monekeu i Izunduu, Bolomboj out 4-6 nedelja l, Vildozi nije pukao misic samo ga je istegao itd. Ne bih da kvarim atmosferu ali kad cemo biti ozbiljan klub jbt 1 2
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ubacili su Monekea na Admiral u ponudu igrača. Prije nekih pola sata kad sam gledao nije ga bilo. kladionice su pošast ali ponekad i vrlo dobar source 1
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, bodo said: kladionice su pošast ali ponekad i vrlo dobar source Mislio si da kažeš počast? 1 2
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 44 minutes ago, Desiderius said: Sinoćna povreda Keenana Evansa (12. novembar 2025) nije obnova stare povrede, već nova povreda na suprotnoj nozi. Evo hronološki: Januar 2023. – desna noga: pukla Ahilova tetiva → duga rehabilitacija (više od godinu dana). Maj 2024. – leva noga: pukla tetiva patele → nova teška povreda, opet višemesečni oporavak. Novembar 2025. – leva noga (druga): prema prvim informacijama, pukla Ahilova tetiva — nije ista noga ni isti tip tetive kao 2023. Tako da ovo nema nikakve veze sa nedovoljnim oporavkom jer je totalno druga noga u pitanju Nažalost, po ovome može da se pretpostavi da njemu vezivna tkiva nisu baš najjača. Ništa čudno ali svakako žalostno. Strašan igrač. Verovatno i postoji niz vežbi za ojačavanje vezivnog tkiva, i to su verovatno iste one vežbe koje ojačavaju i vezivna tkiva mišića, ali ultimativno, neko jednostavno ima lošiji genetski materijal. Svakako način na koji se desila povreda predstavlja nešto najsurovije što sam do sada video. 1
berti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbt, Neda da je ostao kod nas vec bi bio povredjen i sa najoptimisticnijim prognozama vratio bi se oko nove godine. Jebem li ga sta je ovo. Ima li neka vudu magija da se instalira na play prodavnici, pa da svi u hali istovremeno to ukljuce.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, berti said: Jbt, Neda da je ostao kod nas vec bi bio povredjen i sa najoptimisticnijim prognozama vratio bi se oko nove godine. Jebem li ga sta je ovo. Ima li neka vudu magija da se instalira na play prodavnici, pa da svi u hali istovremeno to ukljuce. nažalost i onaj pop što je stalno dolazio na utakmice je preminuo, neka "vlaška magija" je jedini spas
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 50 minutes ago, Desiderius said: Sinoćna povreda Keenana Evansa (12. novembar 2025) nije obnova stare povrede, već nova povreda na suprotnoj nozi. Evo hronološki: Januar 2023. – desna noga: pukla Ahilova tetiva → duga rehabilitacija (više od godinu dana). Maj 2024. – leva noga: pukla tetiva patele → nova teška povreda, opet višemesečni oporavak. Novembar 2025. – leva noga (druga): prema prvim informacijama, pukla Ahilova tetiva — nije ista noga ni isti tip tetive kao 2023. Tako da ovo nema nikakve veze sa nedovoljnim oporavkom jer je totalno druga noga u pitanju Da ne ulazimo sada u raspravu, ali to se i desava kada se igrac vrati posle povrede. Ako pogledas i ostale igrace posle duge povrede, uglavnom strada nesto drugo, jer telo optereti druge delove tela i onda dodje do zamora. Verovatno kod Evansa ima i do toga sto je ocigledno njegovo telo sklonije zamoru materijala( cini mi se da pre ovih povreda nije imao problema). Zato mi je super sto ce Bolomboj pre nego sto se vrati kod nas trenirati samostalono skoro dva meseca. I sve moze, moze da igra i na jednoj nozi.
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da je Sasa dovoljno mudar i da nece bilo koga od povredjenih igraca pustiti da igra sve dok nije 100 posto fit, taman i da izgubimo narednih nekoliko utakmica. Duga je sezona. 5
Recommended Posts