Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Big Ticket said: Ареалне ситуације... Niko se ne oporavlja samo se povredjuju...
Sokmeniki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I ja sam to procitao danas negdje ali nisam htio da pisem nista dok ne vidim, izgleda da je koljeno u pitanju... Valjda nije nista strasno 1
Maksim Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa kad samo stignu da se povrijede jbt? U srijedu smo igrali pa nismo mogli imati vise od 2 treninga do veceras? Ovo je stvarno nevjerovatno 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cirkus. Igrači samo otpadaju, niko ne zna kad, šta, gdje a niko se ne oporavlja. 3
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) On 11/6/2025 at 9:10 AM, Čočo said: Da ne ludujemo previše. Ne sećam se kad smo spojili dva dana da smo bez problema mi cigani uživali i radovali se. Samo čekam šta će danas ili sutra da nas zadesi. 🫣 Tačno sam znao. Neće se usranom do potoka. Edited 4 hours ago by Čočo 5
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Daj vise u picku materinu i povrede i kosarka i sve Bas jebeno niie fer 2
Medranotzz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedino objasnjenje jeste da strance domaca osnova udara metalnim šipkama u svlačionici. Da ih na front šaljemo manje bi oštećeni bili
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I sad ce CMM, Kalina i Cima da gule po 30 minuta pred duplo kolo i put od 5 sati leta
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Videh neku sliku sa zagrevanja, 11 igraca Proklet klub...samo jos jednog burek kurton novinara da vidim sa napise oSLabLjeNa Zvezda 11 igraca sa sve Moriejunasom i Jagom koji nisu bili deo rostera i Radosicem i Plavsicem koji ne bi sekund terena videli. Sreca da smo nabili ovih 7:2 u EL, da imam lufta jer ovaj roster bez najmanje dva od ovih 7 povredjenih ne moze vise da pobedjuje ovako daj jbt Spoiler Edited 4 hours ago by NMX 1 1
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Milko Miller said: Jel se bar zna sta je? Navlačiš ljude na ban.
Medranotzz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mozda samo odmara za duplo kolo Edited 4 hours ago by Medranotzz 3
Gaga Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema razloga za nerviranje,obojica su za mene lično mačke u džaku,i Graham i Butler,isto tako sam gledao i na komsijskog Miltona,možda uspe,možda ne,jedino je cena skupa
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ocigledno igraci dolaze nespremni. Na pocetku udju u neki ritam koji je za njihovo telo pod preforsirano i dolazi do povreda. Uzas.
3x3cz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sasa je rekao da nije spreman, da nema kondicije, ali opet zasto nije u sastavu ccccc
Disfruto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Gaga said: Nema razloga za nerviranje,obojica su za mene lično mačke u džaku,i Graham i Butler,isto tako sam gledao i na komsijskog Miltona,možda uspe,možda ne,jedino je cena skupa nema razloga za nerviranje jer su macke u dzaku pa mogu biti povredjeni do kraza sezone? 2
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Medranotzz said: Mozda samo odmara za duplo kolo 🙏🙏🙏
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Valjda će ga neko nakon tekme pitati o čemu se radi. I za Nworu isto, mada tu znamo da je day by day. I tako već mjesec dana... 6
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odgledao sam onaj klip sto je klub juce okacio. Batler je radio u teretani, bio na terenu Pionira ali ga nema sa loptom i u kontaktu. Jedino da je nesto lakse, pa iz predostroznosti 2
Recommended Posts