Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa kad samo stignu da se povrijede jbt? U srijedu smo igrali pa nismo mogli imati vise od 2 treninga do veceras? Ovo je stvarno nevjerovatno

• Like 1
Posted (edited)
On 11/6/2025 at 9:10 AM, Čočo said:

Da ne ludujemo previše. Ne sećam se kad smo spojili dva dana da smo bez problema mi cigani uživali i radovali se. Samo čekam šta će danas ili sutra da nas zadesi. 🫣

Tačno sam znao. Neće se usranom do potoka.

Edited by Čočo
  • Like 5
Posted (edited)

Videh neku sliku sa zagrevanja, 11 igraca :krstipd4:

Proklet klub...samo jos jednog burek kurton novinara da vidim sa napise oSLabLjeNa Zvezda

11 igraca sa sve Moriejunasom i Jagom koji nisu bili deo rostera i Radosicem i Plavsicem koji ne bi sekund terena videli.

Sreca da smo nabili ovih 7:2 u EL, da imam lufta jer ovaj roster bez najmanje dva od ovih 7 povredjenih ne moze vise da pobedjuje ovako

daj jbt

Spoiler

:classic_ninja:

Edited by NMX
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nema razloga za nerviranje,obojica su za mene lično mačke u džaku,i Graham i Butler,isto tako sam gledao i na komsijskog Miltona,možda uspe,možda ne,jedino je cena skupa

Posted

Ocigledno igraci dolaze nespremni. Na pocetku udju u neki ritam koji je za njihovo telo pod preforsirano i dolazi do povreda. Uzas.

Posted
2 minutes ago, Gaga said:

Nema razloga za nerviranje,obojica su za mene lično mačke u džaku,i Graham i Butler,isto tako sam gledao i na komsijskog Miltona,možda uspe,možda ne,jedino je cena skupa

nema razloga za nerviranje jer su macke u dzaku pa mogu biti povredjeni do kraza sezone?

• Like 2
Posted

Valjda će ga neko nakon tekme pitati o čemu se radi. I za Nworu isto, mada tu znamo da je day by day. I tako već mjesec dana... 

• Like 6
Posted

Odgledao sam onaj klip sto je klub juce okacio. Batler je radio u teretani, bio na terenu Pionira ali ga nema sa loptom i u kontaktu. 

Jedino da je nesto lakse, pa iz predostroznosti

• Like 2