Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Čočo said:

Šteta a baš sam navijao za Olimpijakos. 😂

Bolje bi bilo da smo se odlepili od njih 2 pobede.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Wook said:

Od koga? Olimpijakosa? Teška kanturina od ekipe. Spoljna linija budi bog sa nama. Zatvoriš Vezenkova i završiš posao. 

Posted
2 minutes ago, Wook said:

Ne postoji univerzum gde bi navijao za Partizan

• Like 30
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Od koga? Olimpijakosa? Teška kanturina od ekipe. Spoljna linija budi bog sa nama. Zatvoriš Vezenkova i završiš posao. 

Igraće oni opet F4.

Posted
50 minutes ago, Maksim said:

Zasto mozda? Klub je zvanicno objavio da je poceo da trenira pred utakmicu sa Panatom, nema ni jedan razlog da ne igra naredne sedmice.

Klub objavi jedno, desava se drugo. Dok ga Saša ne uvede u igru, nista nije izvesno ni sigurno

Posted

Kako smo mi ovih 7 pobeda izvukli, to niko ne zna.

Navijanje je bilo toliko glasno, bas je gorelo u hali.

Nema sta, sjajan nam je momentum trenutno, nek potraje sto duze.

Momci samo neka nastave ovako da se bore, povrede da nas zaobicu sto je vise moguce.

I ne trazim nista vise ❤️

• Like 2
  • Love 1
Posted
4 minutes ago, BojanaCZV said:

Kako smo mi ovih 7 pobeda izvukli, to niko ne zna.

Navijanje je bilo toliko glasno, bas je gorelo u hali.

Nema sta, sjajan nam je momentum trenutno, nek potraje sto duze.

Momci samo neka nastave ovako da se bore, povrede da nas zaobicu sto je vise moguce.

I ne trazim nista vise ❤️

A tek se vraća Nwora i Batler ulazi u formu. ❤️

• Love 1
Posted
2 minutes ago, tejlor said:

A od Grahama ni traga..... 

Jezivo.

Ali ga ima medju sviracima Romskog porekla, uziva brat

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, tejlor said:

A od Grahama ni traga..... 

Jezivo.

Igrace kad bude zdrav, sta ste napeli sa momkom, Zvezda igra odlicno, polako se kompletira, dosta timova kuburi sa povredama, i treba da se naviknemo na to. 

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Crni said:

Igrace kad bude zdrav, sta ste napeli sa momkom, Zvezda igra odlicno, polako se kompletira, dosta timova kuburi sa povredama, i treba da se naviknemo na to. 

Napeli smo jer nas svaka 2/3 dana jebuckaju i lazu o njegovom povratku na teren.

Te krece da trenira te ne, te ima prehladu, pa dokle?

Neka kazu nece do decembra i ja nemam problem s tim, necu ga ni pominjati, ali ovo sto oni rade je ispod svakog nivoa.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Cigan samo trazi negativo.Okanite se Devontea.

Ide nam sasvim dobro.

Posmatrajte ga trenutno kao luksuz.

Posmatrao bih da nije doveden kao pojacanje sa najvecim pedigreom, i da nije projektovan kao jedan od nosilaca ekipe i u skladu sa tim verovatno i solidno placen.

Posted
7 minutes ago, tejlor said:

Napeli smo jer nas svaka 2/3 dana jebuckaju i lazu o njegovom povratku na teren.

Te krece da trenira te ne, te ima prehladu, pa dokle?

Neka kazu nece do decembra i ja nemam problem s tim, necu ga ni pominjati, ali ovo sto oni rade je ispod svakog nivoa.

Mogu oni da kažu da će se vratiti sutra ili da će se vratiti za 4 meseca, vratiće se kad bude skroz fit da igra bez obzira šta pričaju. Ne znam zašto bi to i dalje bila tema, nije nova vest da je klub netransparentan po tom pitanju, neke povrede su kompleksne a i neki igrači su svileni. Dobro guramo bez njega i nije nam presija sada da ga vraćamo ako nije na 100%.

• Like 1
Posted

hvala veliko Olimpijakosu… Lepa uvertira pred vikend. Kao sto kaže Mile, ne postoji univerzum u kojem bi navijao za njih. 

Da je Oly bio na nivou predhodnih utakmica ili da su igrali za 20% bolje, pitanje pobednika bi bilo rešeno sredinom trece četvrtine, nije ni bitno. Laku noć i srećno nam sutra protiv Future 

Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mogu oni da kažu da će se vratiti sutra ili da će se vratiti za 4 meseca, vratiće se kad bude skroz fit da igra bez obzira šta pričaju. Ne znam zašto bi to i dalje bila tema, nije nova vest da je klub netransparentan po tom pitanju, neke povrede su kompleksne a i neki igrači su svileni. Dobro guramo bez njega i nije nam presija sada da ga vraćamo ako nije na 100%.

Nije to problem, da li ce sutra ili za 10 dana, ali ako vec nije oporavljen nemoj govoriti da jeste i da krece sa treninzima.

Eto valjda toliko mogu da urade i da ne lazu ljude bezveze.