Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, bodo said:

Dubai baš loše u obrani. Nismo bez izgleda tamo. Čak štaviše

Nema, Grem se taman malo oporavi, a vi mu vratite čizmu na nove dve nedelje... 

Posted
1 hour ago, Crni said:

Za biznis je dobar i tarzan inglis, ne vidim da igracima Monaka, Zvezde to smeta, a ako ne smeta igracima kojima je engleski matican jezik, sto bi meni...

za biznis bas i nije, u sportu je ok, samo eto bode usi

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, NikadProtivKaline said:

za biznis bas i nije, u sportu je ok, samo eto bode usi

Pitanje je sta je tarzan engleski. Ako neko nema dobar izgovor, mozda gresi pri upotrebi pravilnog vremena, ali ima znanje vezano za tehnicki deo posla, niko nece nista zameriti. Ja jako dugo radim iskljucivo na engleskom, ali u okruzenju u kome vecini kolega engleski nije maternji. U takvom okruzenju, izgovor je tesko popraviti. Ja sam mislio da jesam (realno sam ga pokvario), ali me Ameri i Britanci provaljuju bez problema, a i deca i njihovi drugari.  

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
22 hours ago, Sector said:

Prvi put sam u životu vidio da centar 1 na 1 sa košem baci airball.

dajte brata simona kako lomi ivicu table da uporedimo ko je bolji! ne zapovedeno vam bilo!!!!

Posted
23 hours ago, Урош19 said:

Javili su da ce nakon ove situacije Devonte odsustvovati dodatne dve nedelje usled kulturoloskog šoka i obavezne propisane psihoterapije.

• Like 4
  • Ha-ha 22
Posted
21 hours ago, Урош19 said:

Počinje.

Ali nik, Bene Gesserit...možeš misliti koliko je moćna 🤣🤣🤣

Verovatno još bolje radi exterior dizajn 🤣🤣🤣

Posted

Nema žurbe sa Butlerom, a posebno sa Grahamom. Identitet obe ekipe je defanzivna igra i od toga me treba odstupati i za sada nikako je treba dirati Kalinu iz startnih 5, niti davati veliku minutažu novopridošlim bekovima.

Koliko god da su jaki ofanzivno, treba ih dozirati dok ne pohvataju def šeme i ne pokažu da u defanzivi nisu minus igrači. Za sada će biti dovoljno da se Nwora vrati, a od Butlera je dosta 15 min. koje će da odigra koncentrisano. 1 na 1 da igra samo ako ne prođe primarna akcija, a vreme ističe. Za sada samo Nwora ima luksuz da šutira kad god poželi u kontri ili preko ruke.

Miljen obavezno da nastavi da dobija bar 10 min. i kad se sve vrate. Ako kriterijum nije takav da se sudi svaki pogled, može da bude jako koristan.

Butleru će trebati vremena da se navikne na kriterijum sudjenja da ne dobija lake bezvezne faulove i treba da se navikne na agresivnost bekova pri prenosu lopte. Ovo nije ležerna NBA - G league regular season košarka.

Dakle, samo minimalne korekcije, korak po korak i krvava kolena : ) Raspored je zeznut, ali u naredne 4 imamo bar 50% šanse u svakom meču, da ne kažem i preko 50. Dubai, Valensija u gostima, Monako i valjda Oli kući. 

• Like 4
Posted
42 minutes ago, deez nuts. said:

Stigao jos jedan ganci u porodicu 💪

Ziveli 🥃

Ime i omiljeni broj, da ga rezerviše Drčela 🙂

Posted (edited)
5 minutes ago, Stefi88 said:

Sto brate?

Otvorila mi se zivotna prilika da gledam tri vezana Zvezdina gostovanja u jednoj kalendarskoj nedelji, i to ABA/EL/ABA, tojest Cedevita/Valensija/Vienna, samo ne mogu da kupim jebene karte za Valensiju (bez da platim duplu cenu), jer njihova stranica ne funkcionise (ne mogu da se registrujem, a to ocigledno moram ako hocu da kupim kartu...). Mozda neko zna o cemu se radi, i ako ne postoji mogucnost da kupim preko njihove stranice, mozda neko moze da uzme za mene i moju porodicu direktno.

Edited by Dobar Los Milos
Posted (edited)
9 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Otvorila mi se zivotna prilika da gledam tri vezana Zvezdina gostovanja u jednoj kalendarskoj nedelji, i to ABA/EL/ABA, tojest Cedevita/Valensija/Vienna, samo ne mogu da kupim jebene karte za Valensiju (bez da platim duplu cenu), jer njihova stranica ne funkcionise (ne mogu da se registrujem, a to ocigledno moram ako hocu da kupim kartu...). Mozda neko zna o cemu se radi, i ako ne postoji mogucnost da kupim preko njihove stranice, mozda neko moze da uzme za mene i moju porodicu direktno.

imas gore video pa probaj coveka da kontaktiras da vidis dal moze ti pomogne

Edited by Candyman
Posted

Ne brinem ja za Batlera. Meni je bilo bitno kad sam video da se na +20 u poslednjoj četvrtini bacio po parketu kako bi prvi došao do lopte. Vidi se da mu je stalo, da nije privatnik i da mu je tim ispred lične statistike. Kvalitet je top nivo i to se i sad vidi kad mu je duša u nosu. Treba mu još malo vremena da poradi na kondiciji. Brzo hvata priključak timu što se vidi iz utakmice u utakmicu. Taktički, ostalo mu je da se navikne na agresivniju odbranu protivnika i da se navikne na lakše sviranje faulova da ne bi kao do sada brzo ulazio u problem sa ličnim greškama. Sve u svemu, lepi dani su pred nama. ❤️💪

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Candyman said:

imas gore video pa probaj coveka da kontaktiras da vidis dal moze ti pomogne

Meni samo karte trebaju a sajt, koji i on preporucuje, ne funkcionise (registracija da budem tacan), tako da ne mogu uopste da kupim. Briga me gde ce posle da nas pregrupisu, samo mi je da kupim karte, kao sto je u svakoj jebenoj zemlji do sada bilo moguce.

Posted
2 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Meni samo karte trebaju a sajt, koji i on preporucuje, ne funkcionise (registracija da budem tacan), tako da ne mogu uopste da kupim. Briga me gde ce posle da nas pregrupisu, samo mi je da kupim karte, kao sto je u svakoj jebenoj zemlji do sada bilo moguce.

udji na njegov kanal ima video i o problemu sa sajtom

Posted
16 minutes ago, Candyman said:

udji na njegov kanal ima video i o problemu sa sajtom

Pisao sam im sad na tu adresu, i nadam se da ce da upali. Bilo bi mi bas krivo da mi propadne plan zbog takve gluposti, a da krecem za Valensiju bez karti tojest da se nadam da cu uloviti koju na blagajni............

• Like 2
Posted
31 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Neko je na prethodnoj stranici ostavio mejl na kojem treba pisati klubu, oni ce ti pomoci da se registrujes itd...

Mi smo kupili tako karte.

Mozes uzeti za bilo koji sektor, samo bez navijackih obelezja u suprutnom ce te prebaciti u gostujuci sektor.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Čočo said:

Još jedan dan pa onda još tri dana do utakmice. 😍

Pa sutra igramo sa Futurom ili  ta nije važna.

Posted

Gledao sam pre par dana malo Dubai protiv Hapoela.

Budu li izasli u onom sastavu, imace lepu sansu da budu ugazeni ... premekani su, onaj mali Kondic najsrcaniji

Posted
1 hour ago, Dobar Los Milos said:

Kada se registrujes stavi za zemlju Spanija i lagano, posle samo odaberes sektor i kupis kartu.😉

Ako ti treba jos neka pomoc pisi slobodno.

• Like 2