Bruda Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mnogo bitnija vest je da Pao u sredu igra bez centra, Jurtsevern je isto kao i Holms, aut za ovu utakmicu. 4 2
Daiki Ito Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jurtseven je povrijedio , PAO nema centra za mec sa nama kako citam . 2 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Sta se desilo? Vodili sve vreme, krenuli iz nekog razloga da igramo ISO za Yaga i Butlera, prvi ulazio u reket kao da je Vince Carter, drugi gubio lopte. Spartak pogodio 4 trojke i pobedio. Amaterska kontrola rezultata u 4/4. 4
Miloš 52 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago E sada da vidimo karakter, poraz kao suza čist. Batler dobar, ja mislim da još nema pojma di je došo. Ali gledao jednim okom drugim skup pred skupštinom.
Krle Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Uopste me nije potresao ovaj poraz, igrali smo bez Monekea, Kodija i Nwore i usput uvodili Batlera u ritam. Ne brine me poraz, jer smo mnogo kvalitetniji nego prosle godine i tesko ce bilo ko da nas pobedi u zavrsnici sezone, osim mozda Partizana. Takodje, Batler me uopste ne brine, jer se vidi da se nervira zbog ovih par gresaka za razliku od recimo Nejpira koji se ne bi potresao ni sekunde. PADA PAO!!! 14 1
Nate Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Nema lazi nema prevare za pojedine igrace, necu da ih nabrajam sve se videlo na ovoj utakmici da jednostavno ne mogu nista ni u aba ligi Pozitivna stvar batler usao lepo u poenterski ritam kao i odmoreni nosioci za Panatu Pa i ne bas. Kalina igrao 30 minuta. Butleru treba jos vremena, ali nadam se da ce to biti ok
mister-no Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Potcenili smo ih ali neka, odmorili smo dva najvažnija igrača. U Aba je važno ući u plej of samo i onda ih deljemo. Sad misija zeleni zečevi! Napred Zvezdo 2
vinogradskaopera Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Svaka cast Spartaku! Lep ambijent, puna hala, stvarno super za videti. Nadam se da nece biti pljuvanja po ekipi ko po default-u kad smo mi u pitanju, odigrali su previse utakmica u poslednje vreme i totalno je normalno da se neka slabije odigra. Mi smo odmorili 2 nosioca, nadamo se i bar malo navikli Batlera na evropsku kosarku. Sad nek se spreme zeleni zecevi i onaj njihov trener, AI GAMISOU PAO! 9
Giorgio II Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odmorili nosioce, Batler ulazi u napadački ritam(mada je ovo večeras "pešačio", bar je to moj utisak). Mislim, možda grešim, da će biti medju najboljim napadačima u EL. Jeste poraz ali jeste i bez pola prvog tima tako da se baš ne brinem...biće plitak potok kad nam bude bilo važno.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Срамна приватизација Јага уз стелт мод многих довела до тога да се изгуби моментум и да ове сероње почну све да убацују, а ни судије нису одмогле. Мали Фаул почео да га шиљи редовно на нама и претвара се у Пета Рајлија. Ако, сами смо му то омогућили. Идемо даље, “требао” нам је овај шамар.
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Tri krila danas, sva trojica u minusu. Dobric -11, Kalina -4, Semi -11. Utakmica je izgubljena sa onih par Motijeunasovih i Jagovih wtf napada kad se Spartak malo priblizio. Pa onda izgubljena Batlera kad je proklizao. 1
City Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odmorili smo i kapitena, bio je na terenu ali nije igrao.. 3 3
Dr.J Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ma kad vidim ovu odvratnu dvoranu i onu sudijsku postavu sve mi jasno, jos ona 2+1 na kraju isto uzas. I naravno ovi krastavci cerovina bukovina i onaj kvazi igrac drobnjak kad se proseru, muka me vata, oni zive za ovo veceras S druge strane, Jago je Jago, tako je Kodi za malo sjebao protiv Makabija al su tu bili Moneke i druzina da isprave Dobric skandalozan, Motejunas prva losa utakmica ima pravo Sve u svemu bas me briga a i nije bas da me bas briga za ovaj poraz, ali napunicemo onog grobarakog isprdka vrlo brzo sledecom prilikom 2 2 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ma ajde sada da pravimo famu od ovog poraza vise nego 6 zaredom pobeda u EL. Ako negde je trebalo izgubiti neka je to ova utakmica. Spartak kad nam bude bilo bitno ce biti razmontiran uz svo njihovo lozenje. 13
Kosjan Willavić Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dobric zaista kriminalan, barem u ABA ligi je pre uspevao biti na nivou. Jeste bio povredjen, ali mora dosta bolje od ovoga. Uspeva biti gori od Plavsica 9
DijametralnoSuprotan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dobric dobio ogromne protiv Makabija i veceras bez ucinka. Bas se forsira, a realno je bivsi igrac. Kalina 30min. Ako u sredu ne bude igrao Nwora, bice zajebano. 6
Disfruto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nejasno forsiranje Jaga i mora se sto pre izbaciti iz rotacije. Teramo dalje, pada Pao. Butler pokazao klasu.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bas losa epizoda Motiejunasa u cetvrtoj... On i Kobrinjo najgori veceras. Jbg, idemo dalje, samo da ne upadnemo sad u neku seriju poraza. Dolazi nezgodan raspored, nema vise Asvela i Ilirija. 3
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Disfruto said: Nejasno forsiranje Jaga i mora se sto pre izbaciti iz rotacije. Pa nije igrao CMM jbt. 2 1 1
Kosjan Willavić Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Imam neki dobar osecaj za PAO, kao da ce igrati i Nvora. Betmen i Robin odmorni na 30+ minuta u sredu, prepaljeni kao i do sada 9
Čvarkov Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Dr.J said: Sve u svemu bas me briga a i nije bas da me bas briga za ovaj poraz, Spoiler 1 1 8
Recommended Posts