Jump to content

Recommended Posts

Posted

Niko se ne blamira, pišu ljudi svoje mišljenje, ne morate se slagati sa istim i teraj dalje.

Jasno je da su neki stavovi malo "grublji" ali jasno je i da ta grubost nije posve neosnovana. Kad te neko jaše deset godina sa tom pričom o zvezdinim vojnicima i čuvaocima vatre, normalna je pojava frustracije.

4 minutes ago, Sector said:

Svaka ekipa u EL je oslabljena.

Mi smo izumeli novi nivo oslabljenosti. Bolnica plus numemo registrujemo.

• Like 3
Posted
35 minutes ago, Krle said:

U pravu si, Dobric koji je igrao pre godinu dana 31 minut protiv Amerike i dao 9 poena u mecu gde je nasa reprezentacija odigrala najbolji mec u istoriji nase kosarke protiv dream team-a je dosta gori igrac od Edvina Dzeksona

Nemam ništa protiv Dobrića, nije najgori igrač u EL i u nekoj limitiranoj ulozi još uvek može da je igra ali je očigledno u padu. Takođe ne planiram da se uključujem u ovu raspravu ali molim vas nađite još neki argument sem utakmice protiv Amera. Em što je ta utakmica bila pre 400 dana em što je turnirsko takmičenje skoro pa nebitno za poređenje igrača.

Kao što je glupo pisati za Micića i Guduru da su loši igrači i slaviti što nisu potpisali za nas na osnovu EP, isto tako je glupo i kao argument za Dobrića navoditi utakmicu protiv Amera. Turniri su specifična stvar, na nivou sezone se vidi ko može a ko ne može da igra EL/NBA/bilo koje takmičenje.

• Like 4
Posted (edited)
10 minutes ago, Mile1 said:

Apsolutno me ne zanima, nisam sentimentalan prema igracima pogotovo ta prica domaca osnova. Da se ti pitas u klubu bi i dalje bili nedovic, mitrovic i ostala coviceva plejada koja da nije bilo zvezde ne bi dogurali dalje od evrokupa. Lazni kapiten koji je odredjen sve samo da Kalinic ne bi bio kapiten

Kako spinujes samo i kako nameces ljudima da su hteli da kazu nesto sto nisu rekli, a sve zbog sramotnog komentara gde si hteo da kazes da je Dobric najgori igrac u Evroligi. Em sto obmanjujes ovde za pojacanja koja ne dodju (Laprovitola, Dejvis, Nejpir pre 3 godine), pa se posle pravis kako nesto znas, a u stvari samo prenosis stvari koje vec neko napise negde (tviter, razni portali), em si jos i bezobrazan i kacis etikete ljudima jer se neko usudi da ti odgovori za nesto, a o kosarci ne znas apsolutno nista. Najjace mi je bilo pre 2 dana kada si posto su svi vec objavili za Fernanda napisao kako si i ti cuo to da dolazi i da do sad nisi imao uboda, pa si onda juce dosao da se hvalis kao u fazonu eto jel sam vam rekao, ja mnogo znam...

A da, jako se brzo zaboravlja kako si lagao za Bolomboja da hoce da ode iz kluba i da je ljut na klub i da mu prvu povredu nisu dobro zaleceli, a covek igrao 30 minuta odmah posle povrede.

Slobodno nek me banuju sada, posto pretpostavljam da nije dozvoljeno da ti se odgovori kako dolikuje jer si ipak "insajder".

Edited by Krle
  • Like 7
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Golijat said:

Hoce li neko od forumasa koji imaju informacije iz kluba da napisu nesto o ovoj vesti za Butlera da nije prosao pregled?

Ovo je info od juce (ako smrdljivi b92 ne izmislja):

Iz Crvene zvezde ističu da ne postoji nijedan razlog za zabrinutost kada je u pitanju zdravlje novog igrača. U klubu su nam rekli da medicinski problem koji Batler vuče još od koledža (hipertrofična kardiomiopatija) ne bi trebalo da ima bilo kakav uticaj, pogotovo što se radi o igraču koji je godinama igrao u NBA ligi i tamo prošao najrigoroznije testove.

Dakle, prema njihovim navodima sve je stvar procedure – očekuje se da Džared Batler uskoro bude registrovan, a njegov debi u crveno-belom dresu će verovatno biti posle prvog treninga i odluke stručnog štaba.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Krle said:

Slobodno nek me banuju sada, posto pretpostavljam da nije dozvoljeno da ti se odgovori kako dolikuje jer si ipak "insajder".

Dozvoljeno mu je odgovoriti. Opšte je poznato da smo mu na nos izašli tim zamerkama o jebenom Laprovitoli i Dejvisu... 

Ljudi pišu ono što misle da treba, neki verovatno malo više žele da objave ekskluzivu, pa se i zajebu, neki objave nešto što je tačno ali nije finiširan transfer. Sve to je normalna pojava. Aj sad da jebemo čovek do sutra zbog tog Laprovitole?

Posted
13 minutes ago, Krle said:

Kako spinujes samo i kako nameces ljudima da su hteli da kazu nesto sto nisu rekli, a sve zbog sramotnog komentara gde si hteo da kazes da je Dobric najgori igrac u Evroligi. Em sto obmanjujes ovde za pojacanja koja ne dodju (Laprovitola, Dejvis, Nejpir pre 3 godine), pa se posle pravis kako nesto znas, a u stvari samo prenosis stvari koje vec neko napise negde (tviter, razni portali), em si jos i bezobrazan i kacis etikete ljudima jer se neko usudi da ti odgovori za nesto, a o kosarci ne znas apsolutno nista. Najjace mi je bilo pre 2 dana kada si posto su svi vec objavili za Fernanda napisao kako si i ti cuo to da dolazi i da do sad nisi imao uboda, pa si onda juce dosao da se hvalis kao u fazonu eto jel sam vam rekao, ja mnogo znam...

A da, jako se brzo zaboravlja kako si lagao za Bolomboja da hoce da ode iz kluba i da je ljut na klub i da mu prvu povredu nisu dobro zaleceli, a covek igrao 30 minuta odmah posle povrede.

Sa kim se macujes ti, pisi sta hoces 

Znas koliko me zanima sta ti mislis o tome koliko sam pojacanja pogodio , mada vidim da si veliki fan cim pamtis sta sam sve napisao

Posted
14 minutes ago, Golijat said:

Hoce li neko od forumasa koji imaju informacije iz kluba da napisu nesto o ovoj vesti za Butlera da nije prosao pregled?

Ko je napisao vest? Link?

Posted
3 minutes ago, Disfruto said:

Normalno da nece proci lekarski vezano za srce.

Samo se loze masu bez razloga.....

Ne piše samo to u tekstu, već da nije dobio odobrenje lekara za bavljenje košarkom.

Batler je u ponedeljak bio na testiranjima, ali na kraju nije dobio zeleno svetlo lekara da profesionalno igra košarku.

Ovo može biti samo ograđivanje tih lekara od odgovornosti, lično ne verujem da će biti problem jer on već dugo igra bez problema sa tom anomalijom.

2 minutes ago, Desiderius said:

Smradovi iz Nova.rs 

Zašto su smradovi?

Posted

Dobro opustite se ljudi i da ne igra Butler, svakako nam zbog broja povreda fali još 2 niska igrača, a jedan od te dvojice će svakako stići u toku sezone, možda i još 2.

Neka se druže Butler Grejem i Nwora malo neko vreme na tribinama, pratio sam ih protiv Mege su sjajno navijali i bili naš 6.igrač, plus su i drugari, kaže Butler da su mu njih dvojica rekli da je u Beogradu sjajan provod, publika perfektna i vatrena i odmah da im se javi kada dodje u Beograd u hotelu, pa su posle zajedno došli da gledaju Zvezdu.

Posted
Just now, JPM said:

Ne piše samo to u tekstu, već da nije dobio odobrenje lekara za bavljenje košarkom.

Ovo može biti samo ograđivanje tih lekara od odgovornosti, lično ne verujem da će biti problem jer on već dugo igra bez problema sa tom anomalijom.

Opet kazem ako je dobio zeleno svetlo u NBA-u onda 100% moze da se bavi kosarkom.

Njihovi standardi su nenormalno visoki i na bilo koju sitnicu koja ti ugrozava zivot ti zabrane da igras

• Like 15
Posted (edited)

Zamisli da si lekar u Americi i da nekom vrhunskom (i skupom) atleti das garanciju da moze da igra, a on onda dozivi teske posledice ili cak umre zbog toga. Zamisli onda ti i tu tuzbu i sumu novca koju bi trazili!

Edited by Dobar Los Milos
  • Like 4
Posted
Just now, Dobar Los Milos said:

Zamisli da si lekar u Americi i da nekom vrhunskom (i skupom) atleti das garanciju da moze da igra, a on onda dozivi teske posledice ili cak umre zbog toga. Zamisli ti tu tuzbu i sumu novca koju bi trazili!

Upravo. Dakle, treba zatražiti drugo mišljenje ili čak mišljenje igračevog lekara u USA. Verovatno ovde neko nije smeo da potpiše dozvolu. Rešiće se to.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Upravo. Dakle, treba zatražiti drugo mišljenje ili čak mišljenje igračevog lekara u USA. Verovatno ovde neko nije smeo da potpiše dozvolu. Rešiće se to.

Нека потпише Лончар.

• Like 1
Posted

Ove vijesti o tome da Batler nije prošao ljekarski su nešto na šta klub treba odmah da reaguje.

Ako je istina, izađe PR služba i kaže procjena ljekara je da je Batlerovo stanje takvo da bi dalje igranje košarke moglo da ugrozi njegovo zdravlje, pa i život. Mi kao klub nismo spremni na tu vrstu rizika. Hvala Batleru i sve najbolje u nastavku karijere. 

Sa druge strane (s obzirom od koga dolaze vijesti) ako su lažne prekinuti svaku saradnju sa tim medijima, platiti advokata Batleru da ih tuži zbog potencijalne štete njegovoj karijeri i završiti tu priču jednom zauvijek...

Ali je pravo pitanje da li mi imamo PR službu uopšte i da li iko razmišlja o tome koliko je loša slika koja se šalje ovakvim neprofesionalnim načinom komunikacije kluba sa javnošću.

• Like 20
Posted
2 minutes ago, No name said:

ČEKAAAAJ

Čekamo Vujčina

Vujcin: "Nije tacno da Batler nije prosao lekarske preglede srca i molimo medije da ne sire paniku"

... dan kasnije saznajemo da ima pokidane ligamente :chemistry:

Posted

Miljenović je trenutno Majkl Džordan lično za Radošića. Radošić je mlad momak i glupo ga je otpisivati, ali ja ne vidim tu apsolutno nikakav potencijal, bukvalno mu je Dobrić best case scenario i to ako bude baš krvavo radio. Neko je i rekao da smo Radošića potpisali samo iz dva razloga: 1. zbog posedovanja odgovarajućeg državljanstva, 2. da se uzme neka kinta za njega od obeštećenja kad se neki koledž zaleti da mu da neke pare

Inače, moj pik za najgoreg igrača u EL trenutno je Justus Hollatz. Kako se taj vukao i po reprezentaciji nije mi jasno. Dobrić je svakako poslednji ili pretposlednji ešalon EL igrača, ali u ovako okrnjenom sastavu znači nam i on, čak i na SG.

• Like 7
Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Inače, moj pik za najgoreg igrača u EL trenutno je Justus Hollatz. Kako se taj vukao i po reprezentaciji nije mi jasno. Dobrić je svakako poslednji ili pretposlednji ešalon EL igrača, ali u ovako okrnjenom sastavu znači nam i on, čak i na SG.

Kratzer je najgori, čovjek je više utakmica u evroligaškoj karijeri odigrao sa negativnim indexom nego sa pozitivnim. Pored njega i Plavšić djeluje kao Kuzmić iz prajma.

• Like 2