Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neko je spominjao da Dezmond nije dobio lekarsko uverenje, verovatno zato što su u Zavodu gledali po JUS standardu

A to što nije ranije obavio preglede, to je verovatno zato što nije bilo termina, sve smo ih popunili ranije. Novi igrač kad dođe na red, mora da se zna hijerarhija

:default_sofa:

Posted

Ja sam se nesto smijao onom liku sto napisa za Batlera i ljekarski pregled, ali i do mene je došla informacija da ce morati na dodatne ljekarske preglede…

Posted (edited)
58 minutes ago, Nikom nista said:

Polako... u cetvrtak ce da nam saopste da ipak nece igrati ni protiv Makabija 😀

A ja ću da vam saopštim da će Odželej dobrano da pomeri bubrege Nandu veteranu koji se razigrao kao kadet.

Toma Ertel, Šakil Herison, Džekson i Lajti su duboki veterani i vazda mediokriteti eurolige.

Watson je zaeban, u formi i sa preko 40 za tri ali i tananog frejma i 183cm visine.

Watsona dobro kriju u odbrani jer im je uz renesansnog Nanda motor.

Zadnje kolo protiv Dubaija je igrao skoro 35 minuta i dao 5 trojki.

Seljak je isto oko 40 posto za tri i to na finom uzorku ali jako varira u isporučivanju, retko ide na skok jer često sa krila širi odbranu šutem.

Unuk Ron Jeremy-a inače ima 28 godina.

Visoki im jesu atletični, brzi i skočni ali zbog tanjeg kvaliteta forsiraju brže rotacije pa su im tankosava i minutaža i učinak.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted

Miljen i Dobric spremaju nisanske sprave za sutra. Sad bez zajebancije,morace da iskoci neko od njih dvojice ili Jago kao X faktor protiv Asvela ( ne sa svemirskom, ali sa natprosecnom partijom za njihove standarde ), inace ce biti bas zajebano. Treba nadomestiti gomilu poena Nvore, vidim i Odzeleja sa vecim protagonizmom u napadu nego do sad

• Like 1
Posted

Nworin doprinos se ne moze meriti samo kroz poene. On nam je cesto u napadu igrac koji resava ofanzivne probleme kroz igru 1 na 1. Medjutim mislim da ce nam najvise nedostajati u odbrani. Na stranu sto moze da isprati igrace i zalepi im bananu, covek ima ogromne ruke, koje su konstantna pretnja za protivnicko dodavanje oko linije 6.25. Na svakoj utakmici covek ima nekoliko presecanja dodavanja i kao konstantna pretnja tera protivnicke bekove na mnogo opreznije dodavanje van linije 6.25. Na taj nacin im ometa uigrane akcije, ali i cini da su im napadi duzi i da usled neizgradjenosti suta uzimaju mnogo teze suteve. Svakako da nije on jedini koji je zasluzan za fantasticnu odbranu u nekim momentima, kojima lomimo protivnike, ali mislim da je centralna figura u takvoj odbrani i da ce nam pre svega tu faliti sutra. Pogotovo sto je Asvel mnogo jaci na spoljnim pozicijama, nego unutrasnjim i znacilo bi nam ometanje igre njihove spoljnje linije.

• Like 7
Posted (edited)

Jago bi mogao ovu njihovu gerijatrija spoljnu liniju da zatrpa samo šutem za tri ili u tranziciji jer su otanjali i u refleksu i u tr-čanje.

A da ćemo se ofajditi od njegovih prodora pored ovih skakavaca i ipak preiskusnih bekova...tu je slaba vajda.

Montejunas može sigurno izvući brdo jeftinih faulova samo pozicioniranjem jer su im centri 203 i 204. Naravno da nam sa njim u igri neće prijati run and gun basketašenje i ubrzavanje igre.

Nije skočan ali je dokazano namazan frajer i to od 120kg i 213cm visine i do sada mu se nisu naskidali lopte sa glave i jači centri od spuki Embaja Endiaja i mladjanog Traorea.

Bratina Donatas klejmuje prostor kao viljuškar...svaka mu dala da pije iz bokala.

Edited by Wingwalker
  • Like 9
Posted
7 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Odželej  uz bandu drma bubreg Nandu  🎶 💀

Dok Jago barata loptom ko nozevima Randu!

• Ha-ha 2
Posted (edited)
15 minutes ago, Nini3112 said:

Ja ocekujem neku brutalnu partiju Monekea

,,Dok naš Milev Kodi

Ertel Tomu plodi,

Moneke baja

nagrdiće Endiaja.''

:default_band:

Edited by Wingwalker
  • Like 3
  • Ha-ha 4
Posted

Sad cu nesto da citiram " Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamjenjuje jednu nedelju lijecenja bilo kojom drugom metodom u svijetu . Dakle ako kazu da mora mjesec dana da miruje , ja njegov problem rijesim za 4 sata " kaze tako Marijana Kovacevix  🙂 Ovo je cudo o kom je Sasa pricao vrlo vjerovatno i u koje se svi mi nadamo 

Posted (edited)
36 minutes ago, Daiki Ito said:

Sad cu nesto da citiram " Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamjenjuje jednu nedelju lijecenja bilo kojom drugom metodom u svijetu . Dakle ako kazu da mora mjesec dana da miruje , ja njegov problem rijesim za 4 sata " kaze tako Marijana Kovacevix  🙂 Ovo je cudo o kom je Sasa pricao vrlo vjerovatno i u koje se svi mi nadamo 

uz dužno poštovanje, ovo je u stvarnosti ipak nemoguće ili se odnosi samo na odredjenu vrstu povreda.

uz ovakvu generalizaciju i kalkulaciju kidanje ACL i ahilove bi završavali za jedan vikend.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

uz dužno poštovanje, ovo je u stvarnosti ipak nemoguće ili se odnosi samo na odredjenu vrstu povreda.

uz ovakvu generalizaciju ACL i kidanje ahilove bi završavali za jedan vikend.

Oporavak posle povrede ili pucanja misica lista , butine  ili ligameneta Marijana Kovacevic znatno skrajuce pise iznad ovog sto citirah . Nvora ima povredu lista .

Posted
10 minutes ago, Daiki Ito said:

Modernizovala se Marijana. Treba pogledati spisak klijenata:

https://marijanakovacevic.com/sr/klijenti-i-saradnici/

• Like 1
Posted

Jel može neko da mi, na relativno inteligentnom nivou, objasni zašto pobogu nismo registrovali Batlera. Aj u redu ne odigra ni minut. Ali ne registrovati ga uopšte??? Zašto? Mrzi nas?

Posted (edited)
7 minutes ago, JPM said:

Jel može neko da mi, na relativno inteligentnom nivou, objasni zašto pobogu nismo registrovali Batlera. Aj u redu ne odigra ni minut. Ali ne registrovati ga uopšte??? Zašto? Mrzi nas?

mogu samo da pretpostavim...

verovatno je isti razlog kao i kod Dinvidija...papirologija.

da je samo do nedolečene manje povrede koju pominju pretpostavljam da bi ga svejedno registrovali.

Edited by Wingwalker
  • Like 1