djenkoslav Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni ovo pomeranje na zimsko vreme sjebe tri dana, tako da me ne čudi da čoveku treba vremena da se adaptira posle leta iz amerike... 2
Šiljokapi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Neko je spominjao da Dezmond nije dobio lekarsko uverenje, verovatno zato što su u Zavodu gledali po JUS standardu A to što nije ranije obavio preglede, to je verovatno zato što nije bilo termina, sve smo ih popunili ranije. Novi igrač kad dođe na red, mora da se zna hijerarhija
ZvezdaBL Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam se nesto smijao onom liku sto napisa za Batlera i ljekarski pregled, ali i do mene je došla informacija da ce morati na dodatne ljekarske preglede…
Bobby Shurda Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ne smejemo se što ste smešni nego što ste duhoviti e pa tegi...
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Naravno da ima dodatne preglede, covek ima probleme sa srcem. Valjda to treba proveriti.
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 58 minutes ago, Nikom nista said: Polako... u cetvrtak ce da nam saopste da ipak nece igrati ni protiv Makabija 😀 A ja ću da vam saopštim da će Odželej dobrano da pomeri bubrege Nandu veteranu koji se razigrao kao kadet. Toma Ertel, Šakil Herison, Džekson i Lajti su duboki veterani i vazda mediokriteti eurolige. Watson je zaeban, u formi i sa preko 40 za tri ali i tananog frejma i 183cm visine. Watsona dobro kriju u odbrani jer im je uz renesansnog Nanda motor. Zadnje kolo protiv Dubaija je igrao skoro 35 minuta i dao 5 trojki. Seljak je isto oko 40 posto za tri i to na finom uzorku ali jako varira u isporučivanju, retko ide na skok jer često sa krila širi odbranu šutem. Unuk Ron Jeremy-a inače ima 28 godina. Visoki im jesu atletični, brzi i skočni ali zbog tanjeg kvaliteta forsiraju brže rotacije pa su im tankosava i minutaža i učinak. Edited 5 hours ago by Wingwalker
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Miljen i Dobric spremaju nisanske sprave za sutra. Sad bez zajebancije,morace da iskoci neko od njih dvojice ili Jago kao X faktor protiv Asvela ( ne sa svemirskom, ali sa natprosecnom partijom za njihove standarde ), inace ce biti bas zajebano. Treba nadomestiti gomilu poena Nvore, vidim i Odzeleja sa vecim protagonizmom u napadu nego do sad
kokodakalo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nworin doprinos se ne moze meriti samo kroz poene. On nam je cesto u napadu igrac koji resava ofanzivne probleme kroz igru 1 na 1. Medjutim mislim da ce nam najvise nedostajati u odbrani. Na stranu sto moze da isprati igrace i zalepi im bananu, covek ima ogromne ruke, koje su konstantna pretnja za protivnicko dodavanje oko linije 6.25. Na svakoj utakmici covek ima nekoliko presecanja dodavanja i kao konstantna pretnja tera protivnicke bekove na mnogo opreznije dodavanje van linije 6.25. Na taj nacin im ometa uigrane akcije, ali i cini da su im napadi duzi i da usled neizgradjenosti suta uzimaju mnogo teze suteve. Svakako da nije on jedini koji je zasluzan za fantasticnu odbranu u nekim momentima, kojima lomimo protivnike, ali mislim da je centralna figura u takvoj odbrani i da ce nam pre svega tu faliti sutra. Pogotovo sto je Asvel mnogo jaci na spoljnim pozicijama, nego unutrasnjim i znacilo bi nam ometanje igre njihove spoljnje linije. 6
StiviKivi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Što se tiče očekivanja protiv Asvela... Mi ćemo dobiti taj meč. 6
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Jago bi mogao ovu njihovu gerijatrija spoljnu liniju da zatrpa samo šutem za tri ili u tranziciji jer su otanjali i u refleksu i u tr-čanje. A da ćemo se ofajditi od njegovih prodora pored ovih skakavaca i ipak preiskusnih bekova...tu je slaba vajda. Montejunas može sigurno izvući brdo jeftinih faulova samo pozicioniranjem jer su im centri 203 i 204. Naravno da nam sa njim u igri neće prijati run and gun basketašenje i ubrzavanje igre. Nije skočan ali je dokazano namazan frajer i to od 120kg i 213cm visine i do sada mu se nisu naskidali lopte sa glave i jači centri od spuki Embaja Endiaja i mladjanog Traorea. Bratina Donatas klejmuje prostor kao viljuškar...svaka mu dala da pije iz bokala. Edited 5 hours ago by Wingwalker 6
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 20 minutes ago, Wingwalker said: A ja ću da vam saopštim da će Odželej dobrano da pomeri bubrege Nandu Odželej uz bandu drma bubreg Nandu 🎶 💀 1 2
Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Odželej uz bandu drma bubreg Nandu 🎶 💀 Dok Jago barata loptom ko nozevima Randu! 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 15 minutes ago, Nini3112 said: Ja ocekujem neku brutalnu partiju Monekea ,,Dok naš Milev Kodi Ertel Tomu plodi, Moneke baja nagrdiće Endiaja.'' Edited 5 hours ago by Wingwalker 2 2
Daiki Ito Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad cu nesto da citiram " Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamjenjuje jednu nedelju lijecenja bilo kojom drugom metodom u svijetu . Dakle ako kazu da mora mjesec dana da miruje , ja njegov problem rijesim za 4 sata " kaze tako Marijana Kovacevix 🙂 Ovo je cudo o kom je Sasa pricao vrlo vjerovatno i u koje se svi mi nadamo
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 36 minutes ago, Daiki Ito said: Sad cu nesto da citiram " Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamjenjuje jednu nedelju lijecenja bilo kojom drugom metodom u svijetu . Dakle ako kazu da mora mjesec dana da miruje , ja njegov problem rijesim za 4 sata " kaze tako Marijana Kovacevix 🙂 Ovo je cudo o kom je Sasa pricao vrlo vjerovatno i u koje se svi mi nadamo uz dužno poštovanje, ovo je u stvarnosti ipak nemoguće ili se odnosi samo na odredjenu vrstu povreda. uz ovakvu generalizaciju i kalkulaciju kidanje ACL i ahilove bi završavali za jedan vikend. Edited 4 hours ago by Wingwalker
Daiki Ito Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Wingwalker said: uz dužno poštovanje, ovo je u stvarnosti ipak nemoguće ili se odnosi samo na odredjenu vrstu povreda. uz ovakvu generalizaciju ACL i kidanje ahilove bi završavali za jedan vikend. Oporavak posle povrede ili pucanja misica lista , butine ili ligameneta Marijana Kovacevic znatno skrajuce pise iznad ovog sto citirah . Nvora ima povredu lista .
pilif88 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Daiki Ito said: Sad cu nesto da citiram " Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamjenjuje jednu nedelju lijecenja bilo kojom drugom metodom u svijetu . Dakle ako kazu da mora mjesec dana da miruje , ja njegov problem rijesim za 4 sata " kaze tako Marijana Kovacevix 🙂 Ovo je cudo o kom je Sasa pricao vrlo vjerovatno i u koje se svi mi nadamo Modernizovala se Marijana. Treba pogledati spisak klijenata: https://marijanakovacevic.com/sr/klijenti-i-saradnici/ 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 8 minutes ago, pilif88 said: Modernizovala se Marijana. Treba pogledati spisak klijenata: https://marijanakovacevic.com/sr/klijenti-i-saradnici/ Sad sam pogledao. Tretira samo povrede mišićnog tkiva. Nedara je verovatno letovao kod Marijane... ...neka sam ću. Edited 4 hours ago by Wingwalker
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel može neko da mi, na relativno inteligentnom nivou, objasni zašto pobogu nismo registrovali Batlera. Aj u redu ne odigra ni minut. Ali ne registrovati ga uopšte??? Zašto? Mrzi nas?
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 7 minutes ago, JPM said: Jel može neko da mi, na relativno inteligentnom nivou, objasni zašto pobogu nismo registrovali Batlera. Aj u redu ne odigra ni minut. Ali ne registrovati ga uopšte??? Zašto? Mrzi nas? mogu samo da pretpostavim... verovatno je isti razlog kao i kod Dinvidija...papirologija. da je samo do nedolečene manje povrede koju pominju pretpostavljam da bi ga svejedno registrovali. Edited 4 hours ago by Wingwalker
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Po el sajtu niko nije uspeo da registruje novajlije 2
Recommended Posts