Zvezdaš96 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Meni je prosto frapantno kako to da nam se apsolutno svaki košarkaš povredi tako da je u pitanju na prvu loptu povreda koja će uskoro biti lagano sanirana, kako je to nešto ,,lagano", a onda ih nema po godinu dana.. Pa gledam ove fudbalere Zvezde, koliko oni puta padnu na ledja, ruku, ramne, koliko veoma jakih udaraca dobiju, a evo od fazon 36 igrača u fudbalu, maksimum se desi 2-3 igrača da su povredjeni, a čak i oni se kada su teške povrede u pitanju vrate maksimum posle nekoliko meseci i ako se sada povrede, igraju jedan deo drugog dela tekuće sezone. A košarkaši i to je oduvek slučaj kao od plastelina da su, zamišljam recimo Nedu kao fudbalera, tačnije ne smem ga ni zamisliti... 1
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, Los_Pollos_Hermanos said: Кад стиже Батлер? Na vreme! 1
nunilo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Prema najavi trebalo bi da danas. Sto se tice Bolomboya nemam pojma ali bi trebalo da prihvatite da verovatno ni on sam trenutno ne zna kad ce i da li ce na teren. Zasto se iskonstruise odmah 17 scenarija? Izgleda da je najteze prihvatiti ono sto je najlogicnije ali valjda smo mi srbi poznati po tome. Edited 13 hours ago by nunilo
Itachi Uchiha Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Zvezdaš96 said: Meni je prosto frapantno kako to da nam se apsolutno svaki košarkaš povredi tako da je u pitanju na prvu loptu povreda koja će uskoro biti lagano sanirana, kako je to nešto ,,lagano", a onda ih nema po godinu dana.. Pa gledam ove fudbalere Zvezde, koliko oni puta padnu na ledja, ruku, ramne, koliko veoma jakih udaraca dobiju, a evo od fazon 36 igrača u fudbalu, maksimum se desi 2-3 igrača da su povredjeni, a čak i oni se kada su teške povrede u pitanju vrate maksimum posle nekoliko meseci i ako se sada povrede, igraju jedan deo drugog dela tekuće sezone. A košarkaši i to je oduvek slučaj kao od plastelina da su, zamišljam recimo Nedu kao fudbalera, tačnije ne smem ga ni zamisliti... Vrhunska fizicka sprema, nema sta drugo. 1
dzakala Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 hours ago, nunilo said: Prema najavi trebalo bi da danas. Sto se tice Bolomboya nemam pojma ali bi trebalo da prihvatite da verovatno ni on sam trenutno ne zna kad ce i da li ce na teren. Zasto se iskonstruise odmah 17 scenarija? Izgleda da je najteze prihvatiti ono sto je najlogicnije ali valjda smo mi srbi poznati po tome. Klub bi trebalo da se oglasi sa nekim statusom i tokom oporavka.Da znamo makar nesto u kom sve to pravcu ide. Valjda se rade neke kontrole ma kakva god povreda bila, pa se stice neka jasnija slika u kom pravcu ide oporavak i kolilo ce trajati. Ja iskreno njega ni ne ocekujem vise da vidim u nasem dresu(nazalost) ali bilo bi lepo da imamo neku zvanicnu info dokle se stiglo sa oporavkom
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 6 hours ago, Zvezdaš96 said: Meni je prosto frapantno kako to da nam se apsolutno svaki košarkaš povredi tako da je u pitanju na prvu loptu povreda koja će uskoro biti lagano sanirana, kako je to nešto ,,lagano", a onda ih nema po godinu dana.. Pa gledam ove fudbalere Zvezde, koliko oni puta padnu na ledja, ruku, ramne, koliko veoma jakih udaraca dobiju, a evo od fazon 36 igrača u fudbalu, maksimum se desi 2-3 igrača da su povredjeni, a čak i oni se kada su teške povrede u pitanju vrate maksimum posle nekoliko meseci i ako se sada povrede, igraju jedan deo drugog dela tekuće sezone. A košarkaši i to je oduvek slučaj kao od plastelina da su, zamišljam recimo Nedu kao fudbalera, tačnije ne smem ga ni zamisliti... košarkaši su daleko,daleko više izloženiji naglim promenama pravca na malom prostoru šta čini veliko opterećenje na kolena, zglobove, stopala i potkoljenice. osim toga puna je vertikalnih pokreta (skokovi bilo doskok ,zakucavanje blokada i sl.) za razliku od fudbala gde je više reč o horizontalnim silama( trčanje ,udarci i sl) na većem prostoru.. zatim velika razlika u podlozi. trava dosta više amortizuje udarce nego parket. a i sama građa jednog košarkaša u odnosu na fudbalera gde su prvima zbog većih ekstremiteta zglobovi pod većim silama i polugama. a šta se tiče treninga tek tu je drastična razlika u jednom trenutku svog života trenirao sam paralelno jedno i drugo. to je dan i noć razlika a to je bilo davno. a šta li je tek sad. Edited 7 hours ago by bodo 15
liv7 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nadam se da je sa Nworom sve u redu.Potrosnja i minutaza ovih 6 Evroligaskih igraca koje max raubujemo je nenormalna,i samo mozemo da budemo zahvalni Bogu sto se (jos uvek) nisu ispovredjivali...treba ih nekako sacuvati dok Batler ne zaigra i dok se Grejem ne oporavi.. Edited 7 hours ago by liv7
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago evo na mondo sportu demantuju da se Nwora povredio. e sad koliko su oni pouzdani to je drugi par cipela.
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Batler kad sleti odmah u neka kolica da sedne i tako da se transportuje do kombija pa do prve babe da vidi da li je i njega,, uhvatilo" za to kratko što je držao majicu sa našim grbom. Ako jeste odmah da baje. Po završetku i do crkve i popa da se odvede. Što je sigurno, sigurno je. 25 1
Zvezdaš96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Butlera držati pod staklenim zvonom, nema igranja utakmica aba lige, nema noćnih izlazaka i takvog života, nema jakih i čvršćih treninga, što je sigurno sigurno je... Da ima neki nadzor i kada se tušira da ne daj Bože se ne oklizne u tuš kabini...
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, Nini3112 said: Kaze Mozzart da povreda ne postoji,da ce moyda odmoriti sutra ali ce biti dostupan sigurno za duplo kolo. Bukvalno i da nema ove povrede o kojoj se prica, on danas ne bi smeo da igra. Pa jos pred duplo kolo gde mozemo mngoo toga da dobijemo. Ja nisam fan tankovanja bilo kog takmičenja koje se igra, nije fer prema protivnicima i prema samom takmičenju, ako si već pristao da igraš. Samo kada je već takva situacija sa povredama, kada nam se roster skratio, onda nema potrebe cediti suvu drenovinu da bi se dobila Mega ili ko god i da se tako rizikuje dodatna povreda (videti pod Karlik). Miljen, Radošić, Deda, Dobrić, Plavša, Odzelej, Izundu da pojedu najviše minuta danas. Ostali ako moraju da igraju, nek se preznoje 10ak minuta i to je to. 13 2
Los_Pollos_Hermanos Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Људи какав ми тим имамо кад се сви ови врате из повреда: ЦММ, Батлер, Грем Картер, Добрић Нвора, Калинић Монеке,Оџелеј, Давидовац Мотијунас, Риверо, Изунду Ф4 минимум, минимум Ф4! 1
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 6 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said: Људи какав ми тим имамо кад се сви ови врате из повреда: ЦММ, Батлер, Грем Картер, Добрић Нвора, Калинић Монеке,Оџелеј, Давидовац Мотијунас, Риверо, Изунду Ф4 минимум, минимум Ф4! Druže lepo je ložiti se ali daleko smo mi od sigurne F4 ekipe. Da si napisao TOP8 pa možda i da se složim sa tobom ali čak ni to nije garantovano. Edited 7 hours ago by Урош19 12
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Posle onog juce sta se desavalo, danas smor dan. Jel se dovodi neko? Kad je utakmica? Daj neko desavanje😃 Dan je bio smor ali zato uvece bio show😀 4
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Dan je bio smor ali zato uvece bio show😀 Nemoj više Miki k'o Boga te molim. 🤦 1
ZvezdaBL Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Volio bih ga vidjeti na terenu danas makar 30 sekundi cisto da znam da je sve u redu, pojescu se do utorka i utakmice sa Asvelom
Stefi88 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 28 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said: Људи какав ми тим имамо кад се сви ови врате из повреда: ЦММ, Батлер, Грем Картер, Добрић Нвора, Калинић Монеке,Оџелеј, Давидовац Мотијунас, Риверо, Изунду Ф4 минимум, минимум Ф4! Karter tesko da ce se vracati ove sezone, Nwora je ocigledno planiran na poziciji 2.
StiviKivi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uuuh. Jedva sam pretek'o sinoć... Umal' da me zakovrne zbog ove (dez)informacije. Preselo mi onako divno veče sinoć. 3
Erik Kartmen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Potrošnja igrača je očigledno velika. Igramo protiv fizički moćnih timova i, Bogu hvala, konačno i mi imamo dosta fizike da im odgovorimo. Sa druge strane, licenca EL nam omogućava malo opuštniji pristup ABA ligi, pa zaista nema potrebe trošiti CMM i Nvoru na utakmicu protiv Mege, posebno ako postoji bilo kakva naznaka problema sa listom. Danas Miljen, Radošić, Dobrić, Deda i Plavša da igraju koliko god mogu uz podršku Jaga, Izundua i Samija... ostali da lijepo odmore i spreme se za duplo kolo u Bgd. Za Asvel koji igra kao i svi Francuzi jako i brzo i može biti ozbiljan problem šta god mi mislili o tome. Uostalom, danas su preko puta nas djeca, pa neka i ovih par mlađih kod nas pokažu da mogu da doprinesu timu i da nisu tu džabe. Vidjeli smo iz komšiluka koliko može da košta želja da se stigne i pobijedi ABA ekipa u realno malo bitnoj utakmici. Da li se vrijedi nadati Batleru u timu ove nedelje? To bi takođe bio rasterećenje za iskasapljenu bekovsku liniju. Makar i pet minuta da uzme i da ne pada ritam i ne gubimo na kvalitetu igre dok neko odmori. Edited 6 hours ago by Erik Kartmen 3
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Obavezno odmarati glavne igrace u aba ligi bar dok se donekle ne kompletiramo. Meni je stresno gledati, proslu svako zaletanje Nwore pod kos mene nesto presjece
liv7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Naravno da treba odmarati nosioce u ABA.Ali,prilicno sam siguran da Plavsic,Dobric,Miljenovic,Jago,Davidovac,i ovi klinci ni Megi nece moci da pariraju...nemam problem sa tim,nega i izgube,samo da ne bude prozivke trenera..i onih koji odmaraju.. 1
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vidim proširila se moja forica odavde o povređenim navijačima po društvenim mrežama, skupljaju se lajkovi i tako to. Ova mi se baš dopala moram da priznam. 3 1
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Daj da ga poguramo do silver play button-a
dunaj95 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Protiv Mege je idealna prilika da Dobrić, Miljenović i Plavšić hvataju formu za nastavak sezone i treba ih maksimalno isforsirati... U momentu skraćene rotacije na bekovskim pozicijama znači nam svaka opcija i za EL pa makar i Miljenović na +10 na minut i po do kraja...
Recommended Posts