Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stvarno ne bi bilo loše da neko javi Obradoviću ili makar Bolombojevoj ženi da se ne nadaju njegovom povratku. Saši jer ga je jasno i glasno pomenuo na jednoj od poslednjih konferencija i nedvosmisleno stavio do znanja da ozbiljno računa na njega. A i ženi, da sirotica ne juri bezveze strimove, gleda utakmice, navija sa decom i najavljuje povratak u halu, kad povratka možda neće ni biti.

Ozbiljna količina kvazi-insajderskog đubreta se nakupila u slučaju Bolomboj, počev od onih budalaština da je razočaran, ogorčen i ljut kao ris na klub, pa do sad već legendarne konstrukcije "niko ne zna kad će i da li će se uopšte vraćati".

Što se tiče Nvore, jedino što zasigurno znamo je da je Baskoniju završio normalno hodajući, sa osmehom od uva do uva i usput lično potvrdio novinarima da posle svake utakmice stavlja led na list i da nema nikakvu povredu. Takođe smo evo saznali i da nikakvog treninga u međuvremenu nije bilo. Dakle, ako se nije u stanu okliznuo na koru od banane, trebalo bi da je okej. Ja ga očekujem u sastavu protiv Asvela, ako ne i već sutra.

• Like 3
Posted

@fradler da ne kvodujem ceo zbog duzine.

Najveci "problem" u slucaju Bolomboj je njegova povreda koja je jako retka i cudna, znam od ranije da je trebao  pocetkom novembra na neki skener ili tako nesto pa da vide kakva je dalja procena. 

U sustini njemu ugovor istice, nasi verovatno cekaju sta ce doktori da kazu, ako mu daju zeleno svetlo da trenira mozemo ga ocekivati okvirno posle nove godine. Ako mu produze oporavak sasvim je realno da on po isteku ugovora napusti ekipu. 

Posted

Meni je prosto frapantno kako to da nam se apsolutno svaki košarkaš povredi tako da je u pitanju na prvu loptu povreda koja će uskoro biti lagano sanirana, kako je to nešto ,,lagano", a onda ih nema po godinu dana..

Pa gledam ove fudbalere Zvezde, koliko oni puta padnu na ledja, ruku, ramne, koliko veoma jakih udaraca dobiju, a evo od fazon 36 igrača u fudbalu, maksimum se desi 2-3 igrača da su povredjeni, a čak i oni se kada su teške povrede u pitanju vrate maksimum posle nekoliko meseci i ako se sada povrede, igraju jedan deo drugog dela tekuće sezone.

A košarkaši i to je oduvek slučaj kao od plastelina da su, zamišljam recimo Nedu kao fudbalera, tačnije ne smem ga ni zamisliti...

Posted (edited)

Prema najavi trebalo bi da danas.

Sto se tice Bolomboya nemam pojma ali bi trebalo da prihvatite da verovatno ni on sam trenutno ne zna kad ce i da li ce na teren.

Zasto se iskonstruise odmah 17 scenarija?

Izgleda da je najteze prihvatiti ono sto je najlogicnije ali valjda smo mi srbi poznati po tome.

Edited by nunilo
Posted
2 hours ago, Zvezdaš96 said:

Meni je prosto frapantno kako to da nam se apsolutno svaki košarkaš povredi tako da je u pitanju na prvu loptu povreda koja će uskoro biti lagano sanirana, kako je to nešto ,,lagano", a onda ih nema po godinu dana..

Pa gledam ove fudbalere Zvezde, koliko oni puta padnu na ledja, ruku, ramne, koliko veoma jakih udaraca dobiju, a evo od fazon 36 igrača u fudbalu, maksimum se desi 2-3 igrača da su povredjeni, a čak i oni se kada su teške povrede u pitanju vrate maksimum posle nekoliko meseci i ako se sada povrede, igraju jedan deo drugog dela tekuće sezone.

A košarkaši i to je oduvek slučaj kao od plastelina da su, zamišljam recimo Nedu kao fudbalera, tačnije ne smem ga ni zamisliti...

Vrhunska fizicka sprema, nema sta drugo.