kuraMochi Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, deez nuts. said: but plug bek pu puu, dva butt plug lika iz nase sportske selekcije bi vec bila previse.. 😄
Sinnerman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mene ne zanimaju nikakvi highlights-i, ne zanima me statistika niti unboxing recenzije domaćih podcast-era. Meni je dovoljno to što sam u par sekundi pre neki dan čuo Monekea da kaže za Butlera da je ozbiljna glava i da bi bilo dobro da ga dovedemo. Košarkaši jedni o drugima neće tek tako samoinicijativno da dele hvalospeve. Takođe tu se može zaključiti da nikakvog poremećaja u hijerarhiji neće da bude. Čim je Moneke svestan da je ovo alfa mužjak, biće ubrzo svesni i ostali. 10
Popular Post Mile1 Posted 13 hours ago Popular Post Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Čočo said: Sve je ovo super oko Batlera. Sad ide onaj teži deo i imam po malo bojazan kako će njegov dolazak uticati na ekipu. Definitivno on je doveden da Saši bude ono što je Monaku Dzejms. Kako će na nove raspodele uloga ekipa da reaguje biće zanimljivo videti narednih meseci. Nadam se da će njegov dolazak pozitivno da utiče na već dobro formiranu hemiju u timu. 🙏💪 Moneke i Nwora su bas uticali na njega da dodje kod nas, tako da ne brini o tome kako ce se uklopiti i kakva ce biti hemija u ekipi 45 17 3 1
VISOKOLETAC Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 18 minutes ago, Mile1 said: Lotermozer nam veceras deli (ne) pravdu. Poslala evroliga svog specijalca Ako bude mnogo krao i njega cemo u zatvor 😂😂😂
Borky Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Meni je nasa ekipa i pre Butlera bila brutalna a sad ako ovaj bude bar na 50% onog sta sam mogao vidjeti .... ne priznam nikome da je bolji od nas. Ekipa na papiru izgleda bolesno dobra i za mene vise nista nije nerealno. Samo da nas vise ove povrede zaobidju i samo nebo je granica. 7 1
Bode Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 54 minutes ago, VISOKOLETAC said: Evo jos jedne informacije kao fan fekt. Zelenas i sta sve ne, godinama se to sve zna. Sada je valjda dosao momenat kad se nekom zamerio. Dobrodoslica Butler-u, ne verujem da smo doveli lika iz NBA koji ima 25 godina. Neka ga zravlje posluzi, to je sve sto trazim. 4
Sasha Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dugo je u kriminalu i uvek mi je bilo čudno kako sudi tolike godine.
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Bode said: Zelenas i sta sve ne, godinama se to sve zna. Sada je valjda dosao momenat kad se nekom zamerio. Dobrodoslica Butler-u, ne verujem da smo doveli lika iz NBA koji ima 25 godina. Neka ga zravlje posluzi, to je sve sto trazim. Nekome, a čita se Čoviću 😂 Nije mu zaboravio što mu je demolirao svlačionicu. 1
City Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vec dva dana znam da dolazi Batler kod nas ali mi i dalje fino kad ponovo procitam na portalima da dolazi :) 1 1
Bode Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 49 minutes ago, Mile1 said: Lotermozer nam veceras deli (ne) pravdu. Poslala evroliga svog specijalca U takvom smo naletu da cak ni on ne moze da nas zaj..e. Za Javora vec ne garantujem😂
Wook Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Butler ozbiljan lik, ozbiljna praćka. Za NBA manijak atleticizma, ovde bi trebalo da se fino uklopi.
Azazelkg Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako je Batler završio kod nas...? Izgleda da je pomešao Obradoviće 😂.... Dobrodošao i da dobijemo ono što i očekujemo.... 2
Dobar Los Milos Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Don Dusko said: @Dobar Los Milos pa gde si mi ti. Drago mi je sto te vidim. 😄 Samo ti zezaj 😄 Jeste bilo sa pravom, ali sa obzirom da sam jednom pre toga bio banovan od strane jebenog neonaciste jer sam se drznuo da kazem da koristi nacisticki recnik, nije mi se dalo da potvrdjujem (opet, zasluzeni) ban. 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Evo jos jedne informacije kao fan fekt. LoL, kao naruceno posle moj bana.... 😄
Wook Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Pozitivno je što je prošao ceo trening kamp. Nije kao Graham stigao iz neke polu penzije. Partija na pripremama protiv LAL impresivna - 35 pts, 9 ast, 7 reb. Garbage time košarka na kraju prošle godine u Fill, ali redovno smo ga uzimali za fantasy. Solidne brojke, posebno u martu gde je bio na blizu 15ppg, 6 ast i 1.5 stl. Edited 12 hours ago by Wook 6
nik_nurse Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 51 minutes ago, Mile1 said: Moneke i Nwora su bas uticali na njega da dodje kod nas, tako da ne brini o tome kako ce se uklopiti i kakva ce biti hemija u ekipi Kada debituje Plavsic na Areni ako je prešao,kao sto si napisao juče ? 1
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Još dosta karata je ostalo za večerašnju utakmicu. Očekivao sam da sve plane vrlo brzo nakon vezanih pobjeda i ovog najnovijeg pojačanja. 2 1
Mile1 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, nik_nurse said: Kada debituje Plavsic na Areni ako je prešao,kao sto si napisao juče ? Ceka se 48h , da vidimo dal ce neka televizijska kuca izjednaciti ponudu arene sport 2 9
Stefi88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Još dosta karata je ostalo za večerašnju utakmicu. Očekivao sam da sve plane vrlo brzo nakon vezanih pobjeda i ovog najnovijeg pojačanja. Realno termin je los, u 21h kasno je... Pritom i fudbal je tu, dosta ljudi hoce da gleda i jedno i drugo kod kuce.
Dobar Los Milos Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ljudi jos gledaju FK.... Jbg, nekome duze treba da nauci. Edited 11 hours ago by Dobar Los Milos 12
Zvezdaš96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago To je, jer je protivnik manje atraktivan i prosli put kod kuće protiv njih nije bilo puno. A imamo i faktor fudbala i putovanja ,,Delija" na gostovanje u fudbalu. 1
Born Ready Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I da, s obzirom na kvalitet Butlera, ja sam prezadovoljan i da niko više ne dođe, ali mi ima smisla i ako se juri još jedan bek pogađač a la Matthews. To bi verovatno značilo da Cartera i Canaana ne gledamo do kraja sezone i da je Butler neka projektovana zamena za Cartera, a Matthews ili tako neki šuter za Canaana. Teško da bi to bilo neko pretrpavanje kad smo svi bili saglasni da nam je bek neophodan i pre nego što je Carter otpao. 1 CMM, Yago (?) 1/2 Butler, Graham (?) 2 blank + recimo da je Nwora 3/2, iako očekujem da će svakako u nastavku sezone više igrati na 3 i da je ovo bilo krpljenje To su dva igrača na dve pozicije, Devonte koji je veliki upitnik + Yago koji verovatno ubrzo neće imati ulogu, jer nema poentu da sa još Butlerom i Grahamom u timu igra kao neki off-ball igrač. I eto recimo nek pokrpi Nwora 10ak minuta na 2. Ok je gurati za sada i tako, ali meni je skroz legitimno dovesti dva beka umesto dvojice koji su verovatno završili sezone (naravno, ukoliko za to ima sredstava), kad smo u sezonu ionako i ušli sa ukupno 4 legit igrača na 1 i 2. _______________________ Što se večerašnje utakmice tiče, iskreno ne delim brigu nekih ovde, sve sem rutinske pobede bi bilo veliko iznenađenje. Mi jesmo uspeli da u godinama unazad gubimo neke utakmice od slabijih protivnika, ali se to uglavnom dešavalo u gostima, u Beogradu jako retko gubimo od protivnika na papiru slabijih od sebe (Žalgiris excluded). Iako mi imamo više povreda, imamo i širi roster od njih i manje ćemo mi osetiti ove naše silne izostanke nego oni nedostatak Forresta i Howarda kao dve udarne igle u bekovskoj liniji + Šamanića. Treba biti oprezan i odigrati na 100%, ali ne bi smeli da nam zaprete ovde u ovom sastavu.
Bode Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Izvinjavam se ako je bilo, ali vredi poslusati ove gobare, iako se nadam da je prica za nas sada zavrsena. Za nestrpljive i sladokusce premotati na sam kraj 21:37😍! 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, Born Ready said: blank Ko je taj? Dajte neki riport, jel ga gledao neko? 2
Recommended Posts