Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Zavrsavajte ovo vise Edited 2 hours ago by Disfruto
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, leki bg said: I ostavio vrlo kvalitetan i racionalan post 👍 Ma jasno, nego ne vidjam ga ovde dole pa mi je ovo iznenadjenje. :D 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: @bodo moze koja rijec za Butlera? Vjerujem da si ga gledao. Ako si vec napisao, prastaj. Luka ga vidio uzivo i aminovao😃 Gledao sam ga u svim pripremnim. Ima čudan izbačaj,niži, , više sa čela i ruke gura više prema napred nego gore i posljedično niži luk.ali pogađa. Odličan floater i dobar pregled igre. Možda nešto slabiji u piku. Dobro se kreće iz blokova i ima brz prvi korak kad kreće u dribling. Komotno se ga može koristiti i na dvojci šta je demonstrirao sad kontra LAL kad je igrao skupa sa Goodwinom na jedan i dva i zatrpao iste. Potpis bombona. Teško da smo omašili sa njim. 8 4
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ćale od druga radi na aerodromu, poslao mi sliku Batlera sa šalom Spoiler Edited 2 hours ago by Урош19
Azazelkg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Урош19 said: Ćale od druga radi na aerodromu, poslao mi sliku Batlera sa šalom Reveal hidden contents S kojom šalom?
Gilmour Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Guru said: Naravno da neće da pljušte banovi za pisanje o igraču koji se direktno dovodi u vezu sa Zvezdom od strane relevantnih izvora. Svako funkcionalno pismen bi do sada to shvatio. Ako za sarkazam treba uputstvo onda jebes ga.
Dzonii Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Braco i sestre, izgleda da smo opet preterali sa ludovanjem...
Pero_Cameron Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na osnovu cega zakljucujete da moze da se izjalovi?
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Dzonii said: Braco i sestre, izgleda da smo opet preterali sa ludovanjem... Sta je bilo?
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, tejlor said: Sta je bilo? Nista samo mracenje ciganlije kad se ne potpise istog momenta koji oni misle da treba. 13 1 2
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nije ga klub predstavio istog momenta i odmah harikiri. Evo so na ranu, neće ga predstaviti pre petka. Sad polako pa u potkrovlje... 🤦 Edited 2 hours ago by Čočo 4
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 48 minutes ago, Disfruto said: Zavrsavajte ovo vise Evo zašto se između ostalog ovakvi potezi vuku. Pored ekstra kvalitetnog igrača, pravi se i hajp, relevantni likovi komentarišu klub, uperuju reflektore na njega, a ako navijači ostanu zdravi u glavi i nastave ovo što je započeto, ljudima će zadržati pažnju i svet će gledati naš tim i pričati o njemu, što kasnije olakšava dovođenje kvalitetnih igrača iz Amerike. Sve je povezano, akcija reakcija. Edited 2 hours ago by Sinnerman 3
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo kao neka španska serija, čekajte da li dolazi, ili ne dolazi?? Na kraju će ispasti da nismo ni hteli nikoga da dovedemo, prava sapunica...
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Био би тежак дилетантизам, да не кажем нешто друго, представити га на вече кад сутра имамо утакмицу код куће. И не свиђа ми се (као што су многи већ и рекли) ова атмосфера као да смо већ добили. Не треба ићи далеко да се види да смо баш на таквима знали озбиљно да рикнемо. 9
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znaci danas smo proziveli, stidljivo pominjanje, pa euforiju pa sad dozviljavate fazu razocarenja... Znaci tipican dan ciganskog prelaznog roka. .... 9
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne znam da li je ikad neko naše pojačanje predstavljeno tog dana kad se i saznalo za njega, šta mračite sad. Treba da dođe u Srbiju, zatim treba da prođe lekarske i onda je na klubu tj. marketing timu da odrede kad će objaviti potpis. 1 1
Born Ready Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Био би тежак дилетантизам, да не кажем нешто друго, представити га на вече кад сутра имамо утакмицу код куће. Zašto? Preveliki se značaj ovde daje tajmingu zvanične objave kluba o nekom igraču. Ako je potpisao, cela ekipa to već sigurno zna, navijači svakako očekuju - kakvu onda razliku pravi da li ga objave sad ili u petak?
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma nema sta marketing da odlucuje, sezona je uveliko u toku, utakmice na svakih 3 dana, ako je savrseno, to ce se objaviti u narednih 2 dana sigurno. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto se mene tice, ne moraju ni da objavljuju. Nek ga samo registruju i da se pojavi na parketu. 7 2
Recommended Posts