bodo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) za šta sam ja bio banovan. rekoh samo da je Buttler otpušten i da me ne bi čudilo da se odluči za Evropu. Edited 9 hours ago by bodo 15 3
zemljoradnik Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, bodo said: za šta sam ja bio banovan. rekoh samo da je Buttler otpušten i da me ne bi čudilo da se odlući za Evropu. Njegove odluke su neverovatne. 2 1 2
Pero_Cameron Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) A od koga mu to Olimpijakos nije mogao garantovati minute? Nilikine i Vokapa? Edited 9 hours ago by Pero_Cameron 1
Tom Wambsgans Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Pero_Cameron said: A od koga mu to Olimpijakos nije mogao garantovati minute? Nilikine i Vokapa? Evans, Walkup, Dorsey, Ntilikina, Fournier, McKissic, Lee. Blage veze nemam da li je stvarno trazio 25-30 minuta ali ako jeste to se ovde ne moze garantovati na malo duze staze.
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne možemo ni mi to da mu garantujemo. Kako uostalom garantovati igraču 30 minuta a ne znaš kako će da igra i koliko će da se trudi. Može da mu se garantuje početna minutaža, a i očigledno je da nema gužve na našim bekovima, nama se ni Kenan i Carter neće vratiti ove sezone, a Grejem ko zna kad, a i tad će trebati vreme dok uđe u formu. Bukvalno su mu tu Kodi i Nwora za deljenje minuta u Euroleague.
Summerfunk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Tom Wambsgans said: Evans, Walkup, Dorsey, Ntilikina, Fournier, McKissic, Lee. Blage veze nemam da li je stvarno trazio 25-30 minuta ali ako jeste to se ovde ne moze garantovati na malo duze staze. Navodno jeste tražio minute. I pogledaj Olijevu bekovsku liniju, polovina tima bekovi 😂 Na to dodaj Barcokasa koji kažem, ni rođenom detetu ne bi dao da igra 30. sekundi zagarantovanih, a kamoli nekom ko želi da se vrati u NBA prvom prilikom. Sve se crta da tako nešto dobije kod nas ili nekog drugog divljeg EL tima.
NikadProtivKaline Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago mislim da previse ludujete, a to se istorijski nikad nije zavrsavalo dobro 13 3 1
forumko topic Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, bodo said: za šta sam ja bio banovan. rekoh samo da je Buttler otpušten i da me ne bi čudilo da se odluči za Evropu. Nepravda ili ljubomora moderatora na tvoju vidovitost. 1
bodo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, forumko topic said: Nepravda ili ljubomora moderatora na tvoju vidovitost. ja pratim Sunse skoro ko i Zvezdu i znao sam kakav ugovor je potpisao te da se ne vrača u G-league. 2
tejlor Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ozvanicenje odmah, imam sljivovicu u ruci i ne bojim se da je upotrebim! 10 1
astrix1402 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Samo se nadam da se nece ponoviti situacija sa Elton Brown. Vec bio vidjen kod komsija, pa zavrsio kod nas. Dok klub zvanicno ne objavi, ne verujem. Mada iz Saletovog intervjua, imam utisak da je pitanje trenutka objava kluba.
Čočo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 6 minutes ago, astrix1402 said: Samo se nadam da se nece ponoviti situacija sa Elton Brown. Vec bio vidjen kod komsija, pa zavrsio kod nas. Dok klub zvanicno ne objavi, ne verujem. Mada iz Saletovog intervjua, imam utisak da je pitanje trenutka objava kluba. Neće. Upravo dobio informaciju da nismo mu samo veliku minutazu nudili nego i šuške. Oboren rekord. Za dve godine 4.2 miliona. 😳 Znači išlo se all in. To je to od pojačanja. Edited 9 hours ago by Čočo 7 1
branko96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Neće. Upravo dobio informaciju da nismo mu samo veliku minutazu nudili nego i šuške. Oboren rekord. Za dve godine 4.2 miliona. 😳 I treba tako. Kad se vec ima kesa. Dve godine ugovor, ne cenkas se za 100-200 hiljada i onda krpis sa Kenanom i Jagom za 2 miliona ukupno koliko kosta Batler. Ja bi pricekao jos malo da vidimo kako ce Nwora igrati i da se pokusa njemu produziti ugovor, ako ovako nastavi. Onda imas za nagodinu vec brutalnu osnovu Kodi, Batler, Nwora, Kalinic, Moneke, Odzelej oko koje mozes dosta toga graditi. 5
quentin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 minutes ago, Čočo said: Neće. Upravo dobio informaciju da nismo mu samo veliku minutazu nudili nego i šuške. Oboren rekord. Za dve godine 4.2 miliona. 😳 Znači išlo se all in. To je to od pojačanja. Bukvalno mislim da je Vučić dao pare da se malo skrene pažnja sa svih poraza i problema koje režim ima ovih dana. 1 1
Stefi88 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Igor_ said: Samo da vidimo ugovor. Da nije neki nbaout. Jel se razmislja i o beku ili? 1 3
Dropkick Murphys Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Čočo said: Neće. Upravo dobio informaciju da nismo mu samo veliku minutazu nudili nego i šuške. Oboren rekord. Za dve godine 4.2 miliona. 😳 Znači išlo se all in. To je to od pojačanja. Znamo iz čije kuhinje dolaze takve "informacije" 1 1 1
Taki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, Čočo said: Neće. Upravo dobio informaciju da nismo mu samo veliku minutazu nudili nego i šuške. Oboren rekord. Za dve godine 4.2 miliona. 😳 Znači išlo se all in. To je to od pojačanja. To je pravi potez ako se želi iskorak. Nama i ne treba više pojačanja na 1-2,još ako se Grejm vrati kakvog ga očekujemo, pa nadamo se i Karter u nekom trenutku, još vidjeli smo da Nvora može na dva.. 2
Giorgio II Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Mile1 said: Jos nije gotovo sto se tice pojacanja Sto se tiče Butlera ili što se tiče mogućnosti da dodje još neko?
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Jos nije gotovo sto se tice pojacanja 14
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Za utakmicu sa Baskonijom, njima otišao Šamanić, ali zato se nama vraća Dobrić tako da nismo baš toliko favoriti koliko se možda činilo na prvi pogled. Samo oprezno. 1 13
Mile1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Giorgio II said: Sto se tiče Butlera ili što se tiče mogućnosti da dodje još neko? Treba da dodje jos jedan igrac 10 1 1 9
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Treba da dodje jos jedan igrac Uff to teska prica bas,verovatno centar? 1
Recommended Posts