Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi od kad smo poveli, prednost je samo rasla konstantno tokom meča.

Ne sećam se da su nam uopšte prisli na posed dva razlike.

To govori kako smo samo čvrsto odigrali do kraja, isti tempo 20mins neverovatno.

Divna pobeda zaista, bravo bravo!

• Like 12
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Alo, brat Čima koji je prosledio loptu i ostaje da lezi posmatra akciju... zna sta sledi, a bolje se vidi iz tog ugla 🤣

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Nikom nista said:

Alo, brat Čima koji je prosledio loptu i ostaje da lezi posmatra akciju... zna sta sledi, a bolje se vidi iz tog ugla 🤣

A Kalina srecan kao malo dete🥰

• Like 5
Posted
1 hour ago, božija noga said:

Imamo potez kola Evrolige. Uživajte u Džordanovm letu! Čimin upijač pa CMM dodavanje dok je proleteo Kampaco. 

Kalina fantasticno brani Hezonju, Cima izbija loptu a Kalina vuce Hezonju al' to je Kalina :classic_biggrin:

I daj' stvarno ste smorili sa dovodjenjem igraca.

Ako ce neko doci neka dodje ako nece opet dobro.

Polako ce poceti da se vracaju povredjeni, slazem se da bi trebalo da dodje neko al nece umreti ni Nwora ni neko drugi sto igraju po 30+ mpg. Sledece nedelje nije duplo kolo, za Iliriju mogu da se redukuju minuti nosiocima i teraj dalje.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Oce li to Vildoza dobiti nogu posle ovog ispada? 

Edit: rekoh da do kraja vikenda ocekujem igraca a izgleda ce se to i ostvariti. Da vidimo za koga se Sasa odlucio. 

Edited by Igor_
  • Like 14
Posted
2 minutes ago, Igor_ said:

Edit: rekoh da do kraja vikenda ocekujem igraca a izgleda ce se to i ostvariti. Da vidimo za koga se Sasa odlucio. 

Nadam se da prvi i drugi deo posta nisu povezani.

• Like 19
  • Ha-ha 6
Posted
3 minutes ago, Igor_ said:

Virtus je izdao saopstenje u kojem staje na stranu igraca da su bili zrtve itd. i da ovo nece uticati na njegov status u klubu

• Like 1
Posted
Just now, bosMan_jr said:

Nadam se da prvi i drugi deo posta nisu povezani.

Nisu. Dok sam kucao videh da se prica o tome da smo dogovorili nekog. Probacu sad da saznam ima li istine. 

• Like 8
Posted

Mene samo zanima oce li se Sasa odluciti za nekog ko moze i pleja da igra, ili ce traziti klasicnog beka. Ne znam sta nam vise treba trenutno😁

Posted (edited)
10 minutes ago, Igor_ said:

Mene samo zanima oce li se Sasa odluciti za nekog ko moze i pleja da igra, ili ce traziti klasicnog beka. Ne znam sta nam vise treba trenutno😁

Ja se nadam da se odlučio za onaj tvoj predlog. 😀 Mada ja sad ne bih ništa dirao. Da ne pokvarimo ovu dobru Janisovu selekciju. 😀

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Nakon ovako brutalnih partija naseg najboljeg pojedinca Nwore resio sam da obrijem bradu na ,,Dzordanku”… Nadam se da ce me sreca prepoznati pa mozda i ja u klabingu veceras zabodem neku trojku. Ne daj Boze 3+1. 🤣

Posted

Ja da sam na Sasinom mestu, doveo bih nekog visokog beka, koji zna da vrti PNR, ima 60/40/90% sut, a moze da cuva sve od 1 do 4. 

Pa sad, ako je Sasa pametan kao ja... 

:whistling:

• Ha-ha 8
Posted (edited)

Vrv ste vi vec ishvalili igru i pobede.

Divna kosarkaska nedelja. ♥️🤍❤️🤍

Ako nije dotkanuta tema- da jos jednom popljujem TV Sportski Informer:

Idem decenijama na Zvezdine kosarkaske tekme i ne secam se kad je u hali bila bolja i bucnija atmosfera nego u ovonedeljnim.

Gledao deo reprize sinocne tekme, imam utisak da je ton iz hale maksimalno stisan i, uz onaj prenos iz studija, ono deluje stvarno otuzno.

Oni prenose realno atmosferu iz hale koliko TV Pink zivot i dogadjanja u Srbiji.

Edited by leki bg
  • Like 13
Posted
24 minutes ago, Kooineeperk said:

Ja da sam na Sasinom mestu, doveo bih nekog visokog beka, koji zna da vrti PNR, ima 60/40/90% sut, a moze da cuva sve od 1 do 4. 

Pa sad, ako je Sasa pametan kao ja... 

:whistling:

Takvog igrača manje-više već imamo u timu, nosi broj 7 😉

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Estrella Roja said:

Takvog igrača manje-više već imamo u timu, nosi broj 7 😉

Bacanja ga malo 'ebu ove sezone, ali 60%/40% za 2 i 3 recimo da ispunjava (55%/50%).

• Like 1
Posted

Kampaco i Tavares su na dve utamkmice protiv nas prethodne sezone postizali zajedno:   

25p, 9sk, 7as u prvoj

i

25p, 11sk, 5as u drugoj

Juče njih dvojica zajedno 3p, 7sk, 2as    

• Like 4
Posted
24 minutes ago, Stefi88 said:

Cista...

Kako cista? Zar nije prvo tapnuo, uhvatio sa dve, pa ponovo nastavio da vodi loptu. Ja da sam sudija svirao bih mu duplu