Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Nini3112 said:

Plasim se Baskonije bas... mi tradicionalno gubimo od ovakvim ekipa

Bitno je da navijanje bude kao danas ili protiv Žalgirisa, a ne da bude neka nervoza ako se mučimo. 

• Like 3
Posted

Ozbiljnu klasu pokazuju Čima i Nvora... Semi odličan u posljednje dvije utakmice, ozbiljan doprinos sa klupe... Pored napadačkog talenta koji ekipa vidno posjeduje, ova jebeno frenetična odbrana je ludilooooo... 

Da se molimo da nas povrede zaobiđu i da se povređeni što prije vrate... Sa Devonteom i još jednim bekom dobićemo ekstra kvalitet i širinu... Ja lično ne bi dovodio dva beka... Bolje se istresti za jednog vrhunskog i ostaviti Jaga kada je već tu kao "osigurača"..

• Like 14
Posted

Ja se posle iskustva od prosle sezone ne lozim... mnogo sam se ubedačio celom situacijom posle finala KRK... tako da se radujem svakoj pobedi, ali samo u Muta Nikolic fazonu... sve je to normalno

Posted
1 minute ago, Mairosu said:

brate moj dobri ložio sam se kad su se Fishback i Šljivančanin koji su igrali bez plate tukli sa Stonerookom i Sappenberghom na pola metra od mene a neću sad kad dobijamo fener, žalgiris i real b2b2b

A priznaj... da li se plasis Baskonije?

Posted
Just now, Nini3112 said:

A priznaj... da li se plasis Baskonije?

ne toliko koliko Asvela i Albe, a Alba čak i više ne igra ovo takmičenje, ali svejedno, što reče onaj brat iz Ghostbustersa, ne verujem u duhove ali ih se svejedno plašim

• Like 4
  • Ha-ha 21
Posted
3 minutes ago, Mairosu said:

ne toliko koliko Asvela i Albe, a Alba čak i više ne igra ovo takmičenje, ali svejedno, što reče onaj brat iz Ghostbustersa, ne verujem u duhove ali ih se svejedno plašim

Seljaaas ceka u korneru...

Posted

Ako se ne varam, poslednje 2 sezone smo u duplom kolu imali obe pobede samo jednom i to protiv Albe i Asvela.

Opasan uspeh je ovo i zalet za ovaj odličan raspored u narednim kolima. 

Da dobijemo naredne 3, pa šta bude posle. 

• Like 20
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
1 hour ago, Don Dusko said:

Ja bih tog lika sklonio sa arene.Danas je bas bas gadan komentar za navijace Zvezde izgovorio.

Naravno da mu nije mesto kao stručnom konsultantu na areni zbog takvih komentara, ali je barem posle meča pohvalio igrače, poklonio se CMM, dok recimo ima i nekih koji su na X-u pisali kilometarske objave o zlim strancima posle svakog poraza, a koji su pobedu nad Žalgirisom prećutali, a večeras jedva čestitali. 

Edited by TB Told
  • Like 3
Posted

Izundu pravi naivne i nesmotrene faulove u napadu i to je sa ovakvom rotacijom potencijalni problem, ali zaista mu na borbenosti skidam kapu. Motiejunas cak i kad mu nije vece nadje nacin da bude koristan, kao u onoj sekvenci kada je ponovo usao , iznudjivao faulove itd

• Like 17
Posted (edited)

Kako ste uspeli od jedne anemične ekipe, stvorite tako borbenu ekipu?

"Dobra Sferopulosova selekcija." 

Ispiša se kouč po - GiRoS NaM OsTaVio kRš i loM, BiĆe JoPeT ToP 17. Naklon Saši. Ubacujemo ga u probane čuvare vatre na čelu sa gazdom @NMX

Šala strana, u ovom ribildingu su svi zajedno. Apsolutno svi. Od Tome do Jaga koji igra i ako zna da će opet biti išutiran. Valjda je masa bar sad shvatila šta je ideja rostera od početka. A Bog i splet sudbina su pomazili ovu malu četu ratnika sa noževima u zubima. O nekim detaljima bolje tek sutra. Treba ovo pogledati još koji put. 

Edited by Molina23
  • Like 11
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

50 minutes ago, Nini3112 said:

Plasim se Baskonije bas... mi tradicionalno gubimo od ovakvim ekipa

Ovo nije tradicionalna naša ekipa. 

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 13
Posted

Kao sto i Baskonija bas uzasno izgleda bez ijednog krstenog beka, kreacija krajnje oskudna i poradjali su izgledne situacije. Uz iole dobru odbranu mislim da ih resavamo lagano

• Like 1
Posted

Sta god da se napise posle ovakve pobede jednostavno nije dovoljno. Samo cu reci BRAVO ZVEZDO.

I da, hvala Sferopulusu na selekciji ekipe, neke stvari su prilicno dobro odradjene.

• Like 3
Posted

Nema straha od Baskonije, oni su upitno selektovana ekipa, u seriji poraza, koja trenutno ima vise problema sa povredama nego mi i dolaze kod nas u goste. 
Moramo jako i u meso ponovo, ali nema straha ni od njih ni od Asvela.

• Like 1