Jump to content

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, Molina23 said:

Klub bi mogao da u saradnji sa šipkašima napravi neku prigodnu koreografiju za našeg Tajsona. A i da se ovog puta konačno iskuliraju jebeni Litvanci i cela ta smaračka priča jer je stvarno vreme da se stavi tačka za vjek vjekova. Da se publika okrene ka totalnoj podršci ekipi i ujedini oko Saše, Kartera i svih nezgoda u poslednje vreme. Nadam se i da će mu isplaliti celu godinu, još sam u šoku da su momenti delili od onog najgoreg scenarija. Baš tužni dani, baš nije fer. 

Sutra jako, ciganski pozitivno, niko nikome da jebe mater. I pobeđujemo. 

Pa trenutno i nije neka tenzija sto oni dolaze. Mogao bi ti i da procitas saopstenja njihovih navijaca kada mi idemo tamo jer tebe, mene i sve nas na forumu nazivaju fasistima i neprijateljima njihove zemlje tako da ne znam sto tebi ili nekome smeta sto kako kazes sipkasi ne vole Zalgiris. Za Kartera pa i za sve nase ostale igrace koji su van terena se slazem sa tobom, bilo bi lepo da bude neki vid podrske ali nazalost sumnjam. A to sto ce se sutra pevati kacuska sa zavrsetkom Zvezda sampion ne vidim kako to nije ujedno i podrska klubu. Bice docekani zvizducima kao i sve ostale ekipe izuzev Olimpijakosa. Sipkase ako pitas ko je njima najomrzeniji tim ide Partizan, Panata pa Zalgiris...

• Like 5
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)
3 hours ago, Golijat said:

Ovo je trenutak kada sve treba ostaviti po strani, mislim na svu pljuvacinu, frustracije, i bes i pruziti maksimalnu podrsku timu i da se izvuce najvise sto moze u ovom trenutku sa timom koji imamo (racunam i ova dva nova pojacanja). 

Red je da se skupe redovi, kako mi navijaci \ simpatizeri kluba, tako i svi u klubu od igraca do poslednjeg zaposlenog. 

Ako arena ne bude puna sada u ovakvim trenucima, ne znam kada ce.

Bravo za upis.

Nisam planirao da odem na utakmicu i nisam gledao ni prenos Janisove zadnje dve tekme jer sam se jako smorio ali nakon Fenera, stradanja Kartera i posebno nakon Sašinog intervjua danas, startovali me ortaci i sutra na poslu  uzimam dan od odmora,  prelazimo ukupno 550km...gorivo, klopa, pivo i neki avokado da podržimo naš nikad kraći roster sa starim-novim trenerom u siguran sam herojskom pokušaju da najzad kod kuće naseckamo zelenu šumu za potpalu. 

Dodjite da ne brukamo te tribine.

Godspeed ciganijo i neka bude borba neprestana.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Love 25
Posted

Nisam sujevjeran niti vjerujem u babske priče i teorije zavjere ali mi nikako iz glave ne izlaze igrači koji sam uočio kao posebno baksuzne  "nepovoljne po naš klub". Jedan od njih je Moaodo Lo.

Inače, po abaligaškim  klubovima se pojavljuje jedan igrač "čije je prisustvo u protivničkoj ekipi ekstremno nepovoljno" po CZV. Radi se o čovjeku imenom Borna Kapusta. Sa tri različite ekipe je izlazio kao pobjednik protiv CZV.  Ne bi mi mrsko da izvučem istorijske podatke:

Utakmice u kojima je nastupao Borna Kapusta
i njegov učinak (poena    skokova     asistencija):

Sunday, 05.03.2023
Cibona vs Crvena Zvezda 85:81
(24    3    4)

Sunday, 06.10.2024

Split vs Crvena Zvezda 85:78
(12     2    7)

Monday, 06.10.2025
Crvena Zvezda vs Zadar 79:85
(10     1     6)

Posted
7 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Brate, ne znam ko si, ali aj batali sa postovanjem skrinsotova na tviter. To je tako ruzno prema svima nama.

Kolega kaci skrin sa instagrama a ovaj skrinuje i postavlja na X. Ovo nema ni u Karingtonovoj dinastiji…

• Like 1
  • Ha-ha 6