Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

church-praying.gif

20251012_170218.thumb.jpg.77e435663acc6fcaf336ef7375c46362.jpg

Devonte

Karter, Kenan

Dobric

Rivero, Bolomboj, Plavsa

Od cega se mozda Dobric vrati u roku od mesec dana.

Sto rece Djuras, imamo novog trenera, imamo licencu na tri godine, krenuti sa popunjavanjem rostera u smislu planiranja sledecih sezona.

Ovo nijedna ekipa ne moze da apsorbuje, ni mnogo bogatiji od nas.

• Like 11
Posted
2 minutes ago, avakss said:

Zna li neko odgovor na ovo?

15 smo za sada registrovali, ne racunajuci u20 igrace, Bolomboja i Kenana. Nisam bas upucen u pravila oko dugorocnih povreda ali mislim da imamo pravo da zamenimo te igrace i da se mladji od 20 godina ne racunaju.

Posted

Nadam se da ce sad svi navijaci imati razumevanja ako rezultati ne budu onakvi kakve smo ocekivali.. Svima je jasno da ova ekipa kompletna ima jako veliki plafon. Ali ne moze se protiv vise sile... 

• Like 9
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, RSF said:

Nadam se da ce sad svi navijaci imati razumevanja ako rezultati ne budu onakvi kakve smo ocekivali..

Imam jako loše vesti u vezi sa ovim

• Like 4
  • Ha-ha 6
Posted

Saša Obradović je u korona sezoni proglašen neznalicom i smenjen posle tri meseca, bez obzira na sve objektivne probleme, tako da je jasno kakvo se razumevanje može očekivati od prosečnog navijača.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Sezona je vjerovatno gotova. Ne može se boriti protiv ovoga. I ta pojačanja koja sad dođu to mogu biti samo neke zakrpe kao Jago i Donatas. Treba već gledati ka sledećoj sezoni, u smislu čišćenja rostera i pravljenja nekog manjeg a funkcionalnijeg tima. Stoji i to da su sad rosteri od 15 igrača realnost ali mi imamo i 20+ igrača, baš mnogo. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 11
Posted
8 minutes ago, TB Told said:

Saša Obradović je u korona sezoni proglašen neznalicom i smenjen posle tri meseca, bez obzira na sve objektivne probleme, tako da je jasno kakvo se razumevanje može očekivati od prosečnog navijača.

Tada je narativ podgrevan, da ne kažem plasiran, i od strane kluba, tj. predsednika, makar u poslednjih mesec dana.

Mislim da sada bar toga neće biti, a navijači - kako god ko misli tako neka i radi.

• Like 2
Posted

Ne moze prosecan navijac da bude srecan 2 dana za redom...

Ovako samo nagadjamo koliko ce odsustovati, previse baronisete sa tim da mu je gotova karijera, nase je da cekamo i to je to...

Posted

Završili smo sa ovogodišnjom sezonom. Dok se povređeni vrate, nađu zamene itd u EL smo kaput. Lično, ne bih trošio budzet za nove igrače. Neka ostane za dogodine. Možda budemo imali više sreće.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Bejn said:

Završili smo sa ovogodišnjom sezonom. Dok se povređeni vrate, nađu zamene itd u EL smo kaput. Lično, ne bih trošio budzet za nove igrače. Neka ostane za dogodine. Možda budemo imali više sreće.

Ako nisam pogrešno razumeo, ti si u Nemačkoj. Tamo to možda tako ide, ne potrošiš lovu ove god - ostaje ti za sledeću.

Ovde jok. Ako nešto ne potrošiš ove sezone - propalo je, ne prenosiš dalje. Nova sezona, nova priča.

S tim u vezi, budžet će se potrošiti - jedino ostaje da se nadamo iole pametnim ulaganjima, npr. u igrače koji će moći da napreduju i igraju i dogodine.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Bejn said:

Budžet je za ovu sezonu, nema nikakve veze sa budžetom sledeće sezone. Kod našeg finansijera tako funkcioniše, što nisi potrošio odobrene novce

• Like 3
Posted
14 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Sezona je vjerovatno gotova. Ne može se boriti protiv ovoga. I ta pojačanja koja sad dođu to mogu biti samo neke zakrpe kao Jago i Donatas. Treba već gledati ka sledećoj sezoni, u smislu čišćenja rostera i pravljenja nekog manjeg a funkcionalnijeg tima. Stoji i to da su sad rosteri od 15 igrača realnost ali mi imamo i 20+ igrača, baš mnogo. 

Dontas je u debitantskom nastupu pokazao da nije zakrpa. 

Mi sad moramo biti pametni i dovesti dva dobra igrača i bićemo ok. I nemojte samo onu priču odakle pare, para ima, odnosno mora da ima. Trenutno smo sedam miliona ispod budžeta Partizana, tako da dodatnih 3m neće praviti problem. Veći je problem ulupati 20 mil. i dići ruke. 

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Koja to dva dobra igraca mozemo dobesti kada vise niko nije slobodan?

Koji su to dobri igraci a da su na trzistu?

Mozda nesto iz NBA da se pokupi, ali dok se prilagodi na Evropsku kosarku i ekipu, mi smo vec u januaru/februaru

Sto neko rece, imamo novog trenera, imamo kostur ekipe, pokusati sa ovim sto imamo + dati sansu mladjima i da se gradi sistem za narednu sezonu.

Posted
1 hour ago, dzakala said:

Koja to dva dobra igraca mozemo dobesti kada vise niko nije slobodan?

Koji su to dobri igraci a da su na trzistu?

Mozda nesto iz NBA da se pokupi, ali dok se prilagodi na Evropsku kosarku i ekipu, mi smo vec u januaru/februaru

Sto neko rece, imamo novog trenera, imamo kostur ekipe, pokusati sa ovim sto imamo + dati sansu mladjima i da se gradi sistem za narednu sezonu.

Kalates u ovom trenutku  nesto sto mozemo, James Palmer Jr. da probamo da ga dovedemo, jeste los na bacanju ali kao Horton Taker moze da zatrpa svakog

Posted

Kad se Rivero povredio, Di Mo je bio ocigledno resenje i za brzo privikavanje i doprinos i kvalitet.

NBA, par godina igra za top EL tim koji ne racuna na njega.

Sad nema tako lake opcije...ili je ja bar ne vidim. Bek sa 20 poena u rukama naviknut na Evropu, CJ senior mozda?

Posted
18 minutes ago, Sinnerman said:

Dontas je u debitantskom nastupu pokazao da nije zakrpa. 

Mi sad moramo biti pametni i dovesti dva dobra igrača i bićemo ok. I nemojte samo onu priču odakle pare, para ima, odnosno mora da ima. Trenutno smo sedam miliona ispod budžeta Partizana, tako da dodatnih 3m neće praviti problem. Veći je problem ulupati 20 mil. i dići ruke. 

Potpuno se slazem. Ima jos 35 utakmica u Evroligi do kraja sezone, nismo ni poceli prakticno i odustajati sad je potpuna glupost. Dovesti 2 igraca, povredjeni igraci ce se vratiti i mozemo sa svima da se posibamo

Posted
1 minute ago, Krle said:

Potpuno se slazem. Ima jos 35 utakmica u Evroligi do kraja sezone, nismo ni poceli prakticno i odustajati sad je potpuna glupost. Dovesti 2 igraca, povredjeni igraci ce se vratiti i mozemo sa svima da se posibamo

Mnogo je tu problema na bekovima. Jago se prikljucio pre 7 dana, Devonte ne igra dugo + privikavanje na Evropu...njegov povratak ce trajati do oporavka+ 1 mesec uigravanja.

Ako hocemo da budemo konkurentni, moraju instant resenja, veterani mahom uz placanja obestecenja itd.

Nije fer prema nama koji smo kupili sezonske, ali tankovanje u vidu angazovanja i uigravanja nekih mladih Evropljana i mladih G ligasa deluje kao ispravan potez.

1 minute ago, Nini3112 said:

Mozemo mi da se sprdamo ali CJ je idalje opak igrac pa makar imao i 60 leta.

Bio sam ozbiljan 😞

• Like 1
Posted

Ne bih da vas dodatno potpaljujem, ali CJ nas jako gotivi. Pre dve sezone nam je u podcast-u kod onih Litvanaca prognozirao final 4. Sezona u kojoj smo se raspali. 

Posted
6 minutes ago, leki bg said:

Mnogo je tu problema na bekovima. Jago se prikljucio pre 7 dana, Devonte ne igra dugo + privikavanje na Evropu...njegov povratak ce trajati do oporavka+ 1 mesec uigravanja.

Ako hocemo da budemo konkurentni, moraju instant resenja, veterani mahom uz placanja obestecenja itd.

Nije fer prema nama koji smo kupili sezonske, ali tankovanje u vidu angazovanja i uigravanja nekih mladih Evropljana i mladih G ligasa deluje kao ispravan potez.

Ja nekako mislim da ce se Devonte brzo snaci, jer videlo se kako su pripreme odmicale da se sve bolje snalazi pod pritiskom, udvajanjima, itd... Mislim da se mogu naci i u Evropi neki igraci koji mogu da budu potencijalno odlicni igraci. Mozda bi bilo dobro dovesti jednog iskusnog i jednog mladjeg zeljnog dokazivanja. Recimo James Palmer Jr iz Galatasaraja moze da bude vrlo zanimljiva opcija i cini se da mu je plafon dosta visi od Lige Sampiona i turske lige.

Posted

Do sada sam nekako uspjevao biti optimista nadati se da ćemo se nekako ustabiliti ali ovo sad je stvarno previše,ako je istina da ostajemo bez baš važnog igrača tako reći do kraja sezone stvarno je previše.. Nekako se opet nadam da će izaći vijest da je korona ili nešro slično da se vraća pa neka i bude za mjesec dva opet će se vratiti, ostaće nada da se u jednom trenutku kompletiramo..

Ne znam stvarno, prvo mi je žao zbog momka, mlad, karijera tek pred njim najbolje godine pa onda i nas, ostajemo bez važnog igrača, možda i nezamjenjivog u ovom trenutku.

Opet nadam se pozitivnim vijestima :classic_huh: