Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 hours ago, Bonzika said: Sferopulos vise ne zna gde bije, bio je zreo za otkaz 4 puta vec prosle sezone. Prvi put kada je ispustio F8 sa skorom 16-10, drugi put kada smo zavrsili cetvrti u ABA ligi, treci put kada je ispao od Buducnosti i cetvrti kada su ga Spartak i Vlada Jovanovic ponizili u KLS. Ovo se već učestalo ponavlja, pa nije direktno tebi pitanje. A ko je došao do tog skora, moja baba? Popularnije je napisati ispustio, a to što nas je doveo u situaciju da budemo u dobroj poziciji? Ništa to. 11
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Čvarkov said: Ovo se već učestalo ponavlja, pa nije direktno tebi pitanje. A ko je došao do tog skora, moja baba? Popularnije je napisati ispustio, a to što nas je doveo u situaciju da budemo u dobroj poziciji? Ništa to. Pamcenje u cigana ko u zlatne ribice. Pamti zadnje 3 sekunde pamti zadnji niz. 2
Night wolf Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Što se tiče Janisa, mislim da je morao da ode posle Spartaka. Iako nas je doveo na 16-10 bez Bolomboja veći deo sezone, isto tako je i propustio svaku priliku da prelomi neke od ključnih mečeva u završnici EL. Izgubljene tekme protiv Makabija u Pioniru i Žalgirisa kući su stvarno ziceri, a na trenersko umeće morao je da izvuče neku od Armani, Real, Efes utakmica kući. Bar jednu od te 3. Prepoznatljivo je već da vrti igrače po šablonu, da ne menja odbranu čak i kad je preuzimanje samoubistvo, nema osećaj za izmene.. previše toga nedostaje. Sa druge strane ne mislim da je ovaj tim nakaradno sastavljen. Videla se reakcija na pripremam posle Pariza. I tih par utakmica samo pokazali da možemo da se nosimo sa svima, da možemo i da igramo dobru odbranu. Ok, jesu prijateljske i jeste bilo oscilacija (Pariz i CSKA), timovi nisu bili kompletni itd, ali se videlo i da možemo da igramo odbranu a ono što me naročito raduje i napad. Znam da izgleda da svaki napad idemo kroz izolacije ali nije baš tako. Bilo je i blokova i trčanja bez lopte i ofanzivnih skokova.. sve ono što nam je nedostajalo zbog manjka atletičnosti i viška godina prošle sezone. Ovo je tim koji može svakome da da preko 80 poena. To nije ono na šta smo navikli baš. Ja verujem da će odbrana da se zategne čak i sad sa dolaskom Jaga i D Moa, ne zato što su oni odbrambene zveri, nego zato što će omogućiti ostalima da se odmore da bi mogli da odigraju celu utakmicu na normalnom nivou bez tolikog pritiska i oko ličnih i svega ostalog. Znači tim imamo, nedostaju podešavanja i jedan bek. Podela uloga, par specijala i neko ko može da ubode trojku. Što se tiče pleja možemo samo da se molimo za Greemovo zdravlje. Da li Janis može ovo da iznese? Po mom mišljenju, donekle da, zato što je selektirao ekipu, ali da će opet uprskati čim se nađe pod pritiskom gotovo je sigurno.
Maverick88 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, zemljoradnik said: šta s njim? Najblizi da bude nas novi bek... Jos jedan prosecan defanzivac sa nekonstantnim sutom 6 hours ago, mister-no said: Šta je s Donatasom, zar ne rekoše da je spreman, ima ličnog trenera... Značilo bi u ovakvoj utakmici da se uigrava. Covek jos nije ni doputovao u Beograd.
fradler Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 54 minutes ago, Summerfunk said: Vidim da ne voliš Sašu, je l možeš da objasniš zašto? Nisam upućen uopšte. Zašto misliš da je loš trener ili fit na trenutni roster? Ne cenim ga ni kao trenera ni kao coveka. Svasta nesto (nimalo afirmativno) sam cuo o njemu sa vise strana, od ljudi koji ga poznaju. A sto se tice kompatibilnosti sa nasim rosterom, za pocetak, kapiten tima (Dobric) i projektovani lider tima (Moneke) imaju jako neprijatno iskustvo s njim i ne mogu da ga smisle. Vec to je dovoljno da ta saradnja ne izadje na dobro.
Maverick88 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Ne cenim ga ni kao trenera ni kao coveka. Svasta nesto (nimalo afirmativno) sam cuo o njemu sa vise strana, od ljudi koji ga poznaju. A sto se tice kompatibilnosti sa nasim rosterom, za pocetak, kapiten tima (Dobric) i projektovani lider tima (Moneke) imaju jako neprijatno iskustvo s njim i ne mogu da ga smisle. Vec to je dovoljno da ta saradnja ne izadje na dobro. Zato sa Janisom smo kompatabilni u tri lepe. A vazno da je on dobar covek pa nece da se naljuti na igraca vec ih gleda ko drugare.... I vidim da nam za sada saradnja opasno ide sa sadasnji mtrenerom tako da... Svakako Sveropulos nece otici da ne bijete sagu oko toga niti je razmisljano da dobije otkaz. 1
fradler Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, Maverick88 said: Covek jos nije ni doputovao u Beograd. Cek, pa pohvalili smo se danas na zvanicnom sajtu da su Jago i Motejunas vec puno pomogli svojim prisustvom i podigli kvalitet treninga. 1 1
Maverick88 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Cek, pa pohvalili smo se danas na zvanicnom sajtu da su Jago i Motejunas vec puno pomogli svojim prisustvom i podigli kvalitet treninga. Moguce, nisam ispratio da je stigao uopste, moja greska, ali svakako covek nije igrao 6 meseci 5 na 5 vrv mu treba vremena malo da se uklopi sa timom.
Born Ready Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 50 minutes ago, Night wolf said: Ja verujem da će odbrana da se zategne čak i sad sa dolaskom Jaga i D Moa, ne zato što su oni odbrambene zveri, nego zato što će omogućiti ostalima da se odmore da bi mogli da odigraju celu utakmicu na normalnom nivou bez tolikog pritiska i oko ličnih i svega ostalog. Koliko god će ostali biti rastrerećeniji, odbrana se sigurno neće zategnuti dolaskom dva kastrofalna defanzivca na dve ključne pozicije u timu. Meni je Motiejunas grozan potpis. Sreća u nesreći oko povrede Rivera je bila što smo dobili priliku da ispravimo lošu selekciju na 5 i dovedemo boljeg defanzivnog centra koji može da preuzima bekove, a naša doselekcija je EL veteran od 35 godina preko koga će nas takođe natrpati svaka krštena petica. I to u periodu godine kada je NBA sezona blizu početka i verovatno imaš veće šanse da pokupiš nekoga sa čuvenog last cut-a, ili bar nekog iz EC, španske, turske, italijanske lige ko se bar uklapa u profil igrača koji nam treba, ali jok daj proverenog Johna Browna D-Moa. Council IV je bek koji mi se bez dileme najmanje svideo od svih koji su pominjani. Deluje kao nacrtan bust za evropsku košarku, tako da kao što neko reče gore, ne sumnjam da završavamo to u narednim danima. A i s obzirom da je, i pre povrede najboljeg šutera u ekipi, bilo upitno kako će nam izgledati spejsing u napadu, logičan sled događaja je da dovedeš beka kamenjara. 1
Night wolf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ne mislim da će oni da zategnu odbranu, nego da će ostali igrači imati normalniju minutažu, tipa CMM neće igati 35 min pa će moći da se posveti i odbrani i na taj način utiču na igru. Odbranu mogu da igraju CMM, Karter, Nwora, Kalina, Moneke i ako je koncentrisan Izundu.. Oni će za uzvrat da pokrivaju ovu dvojicu u odbrani. Doduše za Jaga i nije toliki problem, zna da bude agresivan na lopti, sad kad nije uparen sa Kenanom ili Nedom neće ni on biti tolika rupa... Za Councila se slažem, treba nam neko sa boljim procentima definitivno. Edited 11 hours ago by Night wolf
Sinnerman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Summerfunk said: Vidim da ne voliš Sašu, je l možeš da objasniš zašto? Nisam upućen uopšte. Zašto misliš da je loš trener ili fit na trenutni roster? Koliko godina imaš? Kao neko ko je Zvezdu gledao još devedesetih, dobro pamtim Obradovićev povratak u Zvezdu, gde je povređen propustio celu sezonu, a onda otišao u najozbiljnijeg rivala u to vreme, KK Budućnost. Tamo je igrao sa Milenkom Topićem sa kojim se pokačio, pa mu je pesnicom polomio nos. Milenka Topića može da udari samo loš čovek. Znamo kakav mu je bio prvi mandat kao trener kod nas i šta je bilo posle. Na sve to, čuješ i ovako privatno razne pikanterije vezane za njega koje sve zbirno dovedu do toga da ne padaš na patetično ljubljenje grba. 7 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 hours ago, Maverick88 said: Moguce, nisam ispratio da je stigao uopste, moja greska, ali svakako covek nije igrao 6 meseci 5 na 5 vrv mu treba vremena malo da se uklopi sa timom. Prošao je cele pripreme sa Monakom i igrao pripremne utakmice. 3
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ricky Council IV Kako se izgovara ovo na našem? I jel mora ovo IV svaki put da se naglasi? Edited 5 hours ago by Sector 3
pavlaka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mene plasi sto je jedan nba tim odustao od njega, da nije prosao lekarske preglede.. i da je povredjen bio. Sad nzm u kakvom je stanju.
RSF Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mi smo ekipa koja definitivno obazava igrace sa uzasnom formom pri sutu. Samo pogledajte nacin izvodjenja suta od Rikija...
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Born Ready said: Council IV je bek koji mi se bez dileme najmanje svideo od svih koji su pominjani. Deluje kao nacrtan bust za evropsku košarku, tako da kao što neko reče gore, ne sumnjam da završavamo to u narednim danima. A i s obzirom da je, i pre povrede najboljeg šutera u ekipi, bilo upitno kako će nam izgledati spejsing u napadu, logičan sled događaja je da dovedeš beka kamenjara. Kao neko ko prati Sixerse i odgledao sam svaki minut istog slazem se sa svim napisanim. Dodacu to da odavno nisam gledao sebicnijeg i pliceg graca. Igrao je samo u garbage time-u pa da ga opravdamo malo, hteo je da koristi svaki minut ali za ovo drugo nema pomoci. Ocajan fit na ovu ekipu s odustvom bilo kakve kosarkaske inteligencije i nadam se samo smoke screen za nekpg cistog sutera po mogucstu iz evrope. 1 1
astrix1402 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Kao neko ko prati Sixerse i odgledao sam svaki minut istog slazem se sa svim napisanim. Dodacu to da odavno nisam gledao sebicnijeg i pliceg graca. Igrao je samo u garbage time-u pa da ga opravdamo malo, hteo je da koristi svaki minut ali za ovo drugo nema pomoci. Ocajan fit na ovu ekipu s odustvom bilo kakve kosarkaske inteligencije i nadam se samo smoke screen za nekpg cistog sutera po mogucstu iz evrope. Kad ga ovako lepo predstavis, ubedjen sam sam da je pitanje trenutka njegov potpis. Nase rukovodstvo obozava takve transfere. 7 hours ago, Sinnerman said: Koliko godina imaš? Kao neko ko je Zvezdu gledao još devedesetih, dobro pamtim Obradovićev povratak u Zvezdu, gde je povređen propustio celu sezonu, a onda otišao u najozbiljnijeg rivala u to vreme, KK Budućnost. Tamo je igrao sa Milenkom Topićem sa kojim se pokačio, pa mu je pesnicom polomio nos. Milenka Topića može da udari samo loš čovek. Znamo kakav mu je bio prvi mandat kao trener kod nas i šta je bilo posle. Na sve to, čuješ i ovako privatno razne pikanterije vezane za njega koje sve zbirno dovedu do toga da ne padaš na patetično ljubljenje grba. ja pratim Zvezdu od 90, prvi put cujem ovo za Obradovica i Topica. Stvarno, kakav covek moras da budes da udaris Milenka. Ovo kao kad je Jordan udario Stiva Kera na treningu, mada mi Ker izgleda kao konfliktnija licnost od MIlenka 🙂
ZvezdaBL Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dok mi raspravljamo o Sferu i Obradoviću, nama se Moneke povrijedio i upitan je za Fenera Kod nas bi se i Mikal Bridges uspio povrijediti koliko smo baksuzan klub 3
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Kao neko ko prati Sixerse i odgledao sam svaki minut istog slazem se sa svim napisanim. Dodacu to da odavno nisam gledao sebicnijeg i pliceg graca. Igrao je samo u garbage time-u pa da ga opravdamo malo, hteo je da koristi svaki minut ali za ovo drugo nema pomoci. Ocajan fit na ovu ekipu s odustvom bilo kakve kosarkaske inteligencije i nadam se samo smoke screen za nekpg cistog sutera po mogucstu iz evrope. Bolje i takav, bar je mlad zeljan igre dokazivanja, nego neki provjeren evroligaški kog bi sad mogli naći bez kluba, vjerovatno povratnik nakon povrede, ono naša standardna doselekcija.. A ove tipa Flyna mi nismo u stanju dovesti i da ima izlaznu klauzulu..
Babaduka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pored zivog Meta Tomasa, mi dovodimo coveka sa 25% suta za tri sa tunel vision seems legit! A za Flina je svako ko gleda kosarku mogao da vidi da ce biti ekstra za evropu, mnogi smo ga pominjali ko zelju letos Ne vredi i kad ima para nema znanja mi nismo bazdareni da budemo veliki klub, Partizan jeste i to je tako pa stas 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Baš me obradovao Markos sa informacijom da se gleda i ka Radonji. Puno srce bi bilo da ga sad gledam na našoj klupi. Imam i neku unutrašnju potrebu i isčekivanje da vidim kako bi se snašao sad u ovim okolnostima kad ima para kao pleve i igrače koje nije mogao ni da sanja u prethodnim mandatima. Da ne pričam o tome kakav bi hajp bio medju navijačima i koliko bi to pozitivno uticalo na atmosferu oko kluba. Situacija je teška ali ako bi neki trener morao da nas vadi neka to bude on. Vadio nas u nemaštini, neka proba malo i sad. Jeste sad mnogo veći pritisak i očekivanje ali do sada je uvek izlazio uspešno na kraj. Zaslužio je i ovu vrstu izazova a svakako ima kredita na pretek kod svih navijača. Edited 2 hours ago by Čočo 8 2
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U radu sa mladjim kategorijama imamo ozbiljan problem.Ne samo nas klub nego cela organizacija u zemlji.Mislim da trenutno ima mnogo dece koja treniraju kosarku ali posle juniora dobijamo Miljenovice i Lazarevice.Utakmice se namestaju od mladjih pionira,na utakmice dolazi policija da smiruje roditelje,mnogo dece ima protekciju u klubovima i vec u tom uzrastu garantovanu minutazu.Eto da smo tada verovali u Alimpijevica sada bi imali kontinuitet i dobrog trenera sa vizijom.Bice jos poraza od zemalja gde su ski skokovi najpopularniji sport a klubove ce nam voditi neprovereni stranci.To je scenario propadanja kosarke u Srbiji. 7
astrix1402 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Čočo said: Baš me obradovao Markos sa informacijom da se gleda i ka Radonji. Puno srce bi bilo da ga sad gledam na našoj klupi. Imam i neku unutrašnju potrebu i isčekivanje da vidim kako bi se snašao sad u ovim okolnostima kad ima para kao pleve i igrače koje nije mogao ni da sanja u prethodnim mandatima. Da ne pričam o tome kakav bi hajp bio medju navijačima i koliko bi to pozitivno uticalo na atmosferu oko kluba. Situacija je teška ali ako bi neki trener morao da nas vadi neka to bude on. Vadio nas u nemaštini, neka proba malo i sad. Jeste sad mnogo veći pritisak i očekivanje ali do sada je uvek izlazio uspešno na kraj. Zaslužio je i ovu vrstu izazova a svakako ima kredita na pretek kod svih navijača. I ja sam za to da se da sansa Radonji, zbog svega uradjenog u prethodnom periodu. On je licno i personalno prekinuo dominaciju komsija i pruzio (bar meni) jednu od najomiljenih sportskih serija (finale sa komsijama). Da li je bolji trener od Obradovica (verovatno nije), ali bih svakako voleo da vidim njega na klupi. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad pre treba vratiti Radonju™ sati. Evo idem da se obesim majke mi. Je l' vraćamo i Đenku? 2 1 1
Recommended Posts