Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Stefi88 said: Ja i ne znam ko je iz evrope dostupan, ali odmah ,Ibaka ko zna koliko para trazi ako mu se dolazi uopste, Motijunas?ne zna mu se status... Tako toranj verovatno jeste realan jbg Niko do pomenute trojice nece napraviti razliku. Kad je vec "morao" da se popuni broj domacih igraca, zicer je bilo uzeti Miletica za 5og visokog u rotaciji, i nekog ko bi igrao Aba ligu. Danas u EK 17-7-5 partija. Ne mislim da moze u EL trenutno, ali bi nam za Aba ligu zavrsavao posao. 2
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nema šta ,mi postajemo polako klub kome je drugo ime kontinuitet. Kontinuitet na klupi (trener) ,u bekovskoj liniji ,CMM,Yago,Cenan,koji se na žalost povredio (još Nedu da vrate i Teo da se aktivira) kao i kontinuitet rezultata (Milano,Bayern.....) Kao što znamo kontinuitet stvara dobre stvari od igre,rezultata i ostvarenje planova. Zar nismo to svi hteli,na kraju krajeva. Ko nas kleo nije dangubio. Sutra,tj. Već danas,sa ovim rosterom i ovom igrom ne možemo da pratimo nikom pa ni Bayernu.Biće baš ružan početak sezone koji može da pokaže kuda i kako će se kretati nastavak iste.Baš baš teška situacija.Na sve ove jebene povrede na loš start sezone mi ukazuje i uloga trenera koji sa timom nije ni pedalj odmakao od igre koju smo gledali posle kupa.Optimista sam uvek bio ali i realističan čovek.Te stoga,čeka nas težak i mučan ostatak košarkaške 2025 godine.
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 21 minutes ago, Zadnji vezni said: Nema šta ,mi postajemo polako klub kome je drugo ime kontinuitet. Kontinuitet na klupi (trener) ,u bekovskoj liniji ,CMM,Yago,Cenan,koji se na žalost povredio (još Nedu da vrate i Teo da se aktivira) kao i kontinuitet rezultata (Milano,Bayern.....) Kao što znamo kontinuitet stvara dobre stvari od igre,rezultata i ostvarenje planova. Zar nismo to svi hteli,na kraju krajeva. Ko nas kleo nije dangubio. Sutra,tj. Već danas,sa ovim rosterom i ovom igrom ne možemo da pratimo nikom pa ni Bayernu.Biće baš ružan početak sezone koji može da pokaže kuda i kako će se kretati nastavak iste.Baš baš teška situacija.Na sve ove jebene povrede na loš start sezone mi ukazuje i uloga trenera koji sa timom nije ni pedalj odmakao od igre koju smo gledali posle kupa.Optimista sam uvek bio ali i realističan čovek.Te stoga,čeka nas težak i mučan ostatak košarkaške 2025 godine. Bajern je po kladionicama sutra izrazit favorit.. ekipa koja je bas ruzno sklopljena...
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 9/28/2025 at 3:03 PM, Sinnerman said: Nama ako se povredi još neko ne daj bože, tema će biti nečitljiva. Tako da predlažem otvaranje i treće teme namenjene oporavku pojedinaca, kačenju medicinskih snimaka i nalaza, željama i pozdravima za brži oporavak itd. Ponovio bih ovo. 1
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bio bih srećan da vidim Montejuneta kod nas. Samo ne Luku Muku.
Phobia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Bejn said: Bio bih srećan da vidim Montejuneta kod nas. Samo ne Luku Muku. Na osnovu cega to kazes? On nije neki vanserijski centar a i jos je podlezan povredama
Webad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://www.instagram.com/reel/DPRZcASjNhn/?igsh=MTg2cXlpYTBod2VqMQ== 😂😂😂 1 3
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Phobia said: Na osnovu cega to kazes? On nije neki vanserijski centar a i jos je podlezan povredama Na osnovu Luke. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 hours ago, Losmi17 said: Miki, vidim da si blago receno odustao Cekas sfekijevu smenu? Podrska Sferu, nije mu lako. Ostati bez snajpera a onda jos i ove ostale povrede Grahama, Rivero itd pa na to dodaj da se jos ne zna ni kad se Bolomboy vraca. 1
aleksa7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Покупио три wursta са јутарњег жара за уз пут. Убризгао дозу нереалног оптимизма да држи десет сати до Минхена. Ставио Рејтан-Мејса у фантази да га урекнем. Чујемо се вечерас кад покоримо Баварску. 9 3 2
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Podrska Sferu, nije mu lako. Ostati bez snajpera a onda jos i ove ostale povrede Grahama, Rivero itd pa na to dodaj da se jos ne zna ni kad se Bolomboy vraca. A još i bez Tea i Nede
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jeste baš tanak Bayern ali su dovoljno dobri da nas dobiju, plus generalno igraju dobro kući. Zanimljiv EC okršaj u svakom slučaju, možda i borba za predzadnje mjesto. Edited 2 hours ago by Sector 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ma rutiniraće nas 15-20 razlike. Imaju mnogo boljeg trenera i jak domaći teren, pritom su kompletniji od nas. Očekujem prvu pobjedu u EL 23.10 protiv Baskonije u Beogradu, s novim trenerom naravno. Edited 2 hours ago by Dzo23
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, Taki said: A još i bez Tea i Nede Nedovic nam je svima pokazao zasto smo se ogresili od njega i zacepio nam usta. U prvom kolu za 12 i po minuta, kljucnih dva poena i 4 faula u porazu od litvanske primordijalne supe. 2
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, JPM said: Nedovic nam je svima pokazao zasto smo se ogresili od njega i zacepio nam usta. U prvom kolu za 12 i po minuta, kljucnih dva poena i 4 faula u porazu od litvanske primordijalne supe. Potrošio se u odbrani 3
astrix1402 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago U kontekstu ooga sto se dogodilo sa Kenanom, bolje da smo ostavili Nedovica. Ne kazem da bi smo se usrecili sa njim, ali makar bi odigrao vise utakmica ove sezone (verovatno)
JPM Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 5 minutes ago, astrix1402 said: ali makar bi odigrao vise utakmica ove sezone (verovatno) Ne.
pilif88 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 12 minutes ago, astrix1402 said: U kontekstu ooga sto se dogodilo sa Kenanom, bolje da smo ostavili Nedovica. Ne kazem da bi smo se usrecili sa njim, ali makar bi odigrao vise utakmica ove sezone (verovatno) Vidi sta ima Spanulis da kaze na tu temu
NMX Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 3 hours ago, aleksa7 said: Покупио три wursta са јутарњег жара за уз пут. Убризгао дозу нереалног оптимизма да држи десет сати до Минхена. Ставио Рејтан-Мејса у фантази да га урекнем. Чујемо се вечерас кад покоримо Баварску. Ciganija at its best Na jedan ovakav vrhunski post dođe 10 smaračkih "bićemo poslednji", "počinjemo sa 7 poraza", "daj još 5 igrača" i slično. Tebra, nalij se Paulanerom nakon pobede i šalji račun. 1 1
ZvezdaBL Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Kako imam osjecaj da ce nas veceras natrpati XRM a sjecam se kad se pojavila info da bi mogao kod nas pola foruma je harakiri bilo spremno da izvrsi, jos jednom da se dokaze da nije sve u statistici i ostalim naprednim parametrima za kojima slinavi ciganska publika
perikle Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 minute ago, ZvezdaBL said: Kako imam osjecaj da ce nas veceras natrpati XRM a sjecam se kad se pojavila info da bi mogao kod nas pola foruma je harakiri bilo spremno da izvrsi, jos jednom da se dokaze da nije sve u statistici i ostalim naprednim parametrima za kojima slinavi ciganska publika S obzirom da je sutirao 4/12 u prvom kolu, vrlo verovatno ide 11/15 iz igre.
Урош19 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) 4 hours ago, aleksa7 said: Покупио три wursta са јутарњег жара за уз пут. Убризгао дозу нереалног оптимизма да држи десет сати до Минхена. Ставио Рејтан-Мејса у фантази да га урекнем. Чујемо се вечерас кад покоримо Баварску. Nema ovde mesta za optimizam druže. Edited 31 minutes ago by Урош19
Shunsuke Nakamura Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Je li objavio neko za Izundua ili je ostalo na onom izvoru sa drugog foruma?
NMX Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Quote Zek Ledej: Milan Tomić je najbolji trener kojeg sam imao u karijeri Kada je raspored izašao, a Srbija bila početna destinacija – bilo je razloga za zadovoljstvo kod Ledeja. „Uvek se obradujem kada dolazim u Beograd. Kao što sam rekao, ovo je velika prilika za naš tim. Znali smo da nas čekaju dva teška gostovanja. Potrebne su nam dve pobede, ali idemo dan po dan“. Poznata lica su na svakom koraku za Amerikanca, ali jedno je sada u drugačijoj ulozi. Milan Tomić, do skoro prvi do Etorea Mesine, danas je funkcioner Crvene zvezde Meridianbet. „Za mene lično je on bio najbolji trener kog sam imao. Svaki dan je bio uz mene, izazivao me da budem bolji čovek, bolji igrač, bolji u svemu. Od prvog dana kada sam ga upoznao, postao mi je kao stariji brat, ili ujak. Uvek je lepo videti ga. Čudno je sada kada je na drugoj strani, ali za mene je on kao porodica. Zahvalan sam što napreduje i što nastavlja dalje“.
Recommended Posts