Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi bismo se puno lakše nosili sa ovim povredama da je na poziciji CMM neki bolji igrač. Mene on nikako ne može ubijediti da je taj startni PG koji nam treba a uzorak je ogroman.

Ovako inače mi djeluje kao gotivan lik ali jednostavno ni u jednom segmentu se ne ističe i ne pravi razliku.

• Like 5
Posted
17 hours ago, Kooineeperk said:

Jesi li integralio to ili si isao preko diferencijalnih? 

Misaoni proces limitiranja.

• Like 1
Posted
22 minutes ago, Chaos Is Me said:

Sreća u nesreći je što je i Milano mnogo tanji na bekovima nego pod košem. Nedostatak Lorenza im je veliki minus.

Guduric, Bruks, Bolmaro, Silds, Menion…

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Shield je SF. Pa ok, ne kažem da su bulja na bekovima, ali pod košem su znatno jači, meni je trio Leday - Booker - Nebo baš top.

Ma, slazem se, ali je je ovo svemir u odnosu na Kodija, Kartera i dva srednjoskolca.

Plus im je na centru i Danston kao osigurac.

Edited by Carl Johnson
Posted
2 minutes ago, Carl Johnson said:

Ma, slazem se, ali je je ovo svemir u odnosu na Kodija, Kartera i dva srednjoskolca.

Plus im je na centru i Danston kao osigurac.

Ovo me podsjeti na Stefana Lazarevića za koga su do 27. godine govorili "mlad igrač".

Miljenović ima 24 godine, isto kao primjera radi Entoni Edvards i Franc Wagner. 

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted
7 minutes ago, vinogradskaopera said:

Srecno kidanje zivaca kome slave, pa i meni..

Danas Miljenovic iznenadjuje!

Moze jedino da nas iznenadi po broju napravljenih faulova tipa dobije 4 licne za minut posto nema nikakav osnov da igra evroligu izuzev pasosa.

Posted
14 minutes ago, Maksim said:

Moze jedino da nas iznenadi po broju napravljenih faulova tipa dobije 4 licne za minut posto nema nikakav osnov da igra evroligu izuzev pasosa.

Pa šta bi tu bilo iznenađenje?

Posted (edited)

Količina defetizma na temi, bez odigrane takmičarske utakmice u sezoni, je fascinantna čak i za ciganjske nebeske standarde mračenja...

Iz toga može samo nešto dobro da izadje😎

Edited by Gudura
  • Like 2
Posted (edited)

Nije problem da pišemo optimistične postove, ali to ne menja činjenicu da smo sakata ekipa na 1 i 2. Naravno da će nervozu stvoriti nedostatak konkretnih i formacija. Pogotovo što se od Grema očekivalo da bude glavni igrač. Ovako sa Kodijem na 1 neka nam je Bog u pomoći. 

Edited by Tormund
Posted (edited)
8 minutes ago, Stefi88 said:

Steta sto ne mozemo ni na prvoj utakmici u sezoni imati punu Arenu, bas dosta karata ima u prodaji i dalje za sve nivoe.

Više faktora utiče na to. Malo situacija u društvu, malo jer su ljudi izgubili povjerenje u upravu i trenera zbog rezultata. Malo jer nema srpskih igrača. Malo zbog nedostatka informacija iz kluba vezano za povređene igrača. Malo više zbog poskupljenja cijena ulaznica. Malo zbog toga jer se prešlo na novu platformu za prodaju karata gdje je potrebna registracija. 

Kako god, biće opet 15-16 hiljada što je skroz Ok. Prošle sezone smo sve do jedne utakmice izgubili u areni kad je bio veliki hajp, tako da ko zna zašto je to dobro.

Edited by Dzo23
  • Like 1