quentin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ubuduće preskakati pripreme. Samo se igrači polome, a ionako se uigravamo do Kupa, kad nastupi vrhunac forme, poslije čega slijedi pad. 1 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, NMX said: Kakva tema, u pičku materinu ciganska 1
astrix1402 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad sutra pocepamo Olimpiju, pa udjemo u F4 fazu... Ne smem ni da pomislim sta ce biti ako budu dve pobede ove nedelje.
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ipak je bio u pravu Kornet kada je predlagao treću temu. 1 1
Krle Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije uopste toliko strasno sto nam ovoliko igraca ne igra. Skupice se ekipa to je sigurno, nece biti rotiranja do iznemoglosti, skratice se rotacija i verujem da mozemo do pobede. Primera radi, Partizan je prosle sezone sa skracenom rotacijom igrao bolje nego kada su im svi bili na broju. 3
Stefi88 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali neverovatno da najvise kukaju oni isti koji su tvrdili da nam ne treba vise ni jedan spolja igrac... Koliko ste zabavni samo 5 2
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Krle said: Nije uopste toliko strasno sto nam ovoliko igraca ne igra. Skupice se ekipa to je sigurno, nece biti rotiranja do iznemoglosti, skratice se rotacija i verujem da mozemo do pobede. Primera radi, Partizan je prosle sezone sa skracenom rotacijom igrao bolje nego kada su im svi bili na broju. O, ne, glasovi razuma. Banujte ga na vreme 2
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Krle said: Nije uopste toliko strasno sto nam ovoliko igraca ne igra. Skupice se ekipa to je sigurno, nece biti rotiranja do iznemoglosti, skratice se rotacija i verujem da mozemo do pobede. Primera radi, Partizan je prosle sezone sa skracenom rotacijom igrao bolje nego kada su im svi bili na broju. Ovo je tačno, ali ima rok trajanja. To može tako par nedelja, možda mesec dana. Posle toga ti ekipa lipše. Ali u pravu si, za utakmicu sutra to verovatno neće biti presudno. 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Summerfunk said: Trener kaže da je Ognjen, kobra naša, kapitenčina povređen, da ga leđa jebu i ti napišeš da su ovo njegovi dani. 😞
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Smrtokapa said: Sezona nije ni počela, a već smo se oprostili od iste. Bar što se tiče kukanja načinjen je iskorak i pomak u odnosu na prošlu godinu, čestitke svima! Godinama unazad ulazimo nepotpuni na jednoj a nekad i na dve pozicije. Danas je to slučaj na skoro svakoj poziciji sem na 3 i možda na 4. Al kad pogledaš, svakako će igrači morati da se spuštaju na pozicije niže jer će se krpiti samo tako. Od upitnog kvaliteta igrača do njihovih povreda. Tradicionalno se opraštamo od Evrolige u decembru. I sad, kad imamo najveći budžet u istoriji kluba, uspemo da sklopimo frankenštajn od ekipe. Treba i to umeti. Treba znati ubiti navijačima volju pred sami start Evrolige. Ne može svaki klub to, čak i da želi. 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Krle said: Nije uopste toliko strasno sto nam ovoliko igraca ne igra. Skupice se ekipa to je sigurno, nece biti rotiranja do iznemoglosti, skratice se rotacija i verujem da mozemo do pobede. Primera radi, Partizan je prosle sezone sa skracenom rotacijom igrao bolje nego kada su im svi bili na broju. A i Sfero se dokazano bolje snalazi sa skraćenom rotacijom, prošle sezone bez skoro cele centarske linije smo igrali dobru košarku.
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 minutes ago, JPM said: Ovo je tačno, ali ima rok trajanja. To može tako par nedelja, možda mesec dana. Posle toga ti ekipa lipše. Ali u pravu si, za utakmicu sutra to verovatno neće biti presudno. I ja sam to pomislio, ali sam se onda setio - "pa na klupi nam je Sferopolus". Ima da izvrti svih 12 igrača kroz tih 10 minuta. Sve će mu biti na terenu. Da postoji šansa, Drčelića bi ubacio, kao i Čovića. Možda i onog redara iza klupe. Pogotovo sad kakve će rotacije biti kad nemaš 4 igrača. Samo da se nadamo da će rotacija biti skraćena maksimalno. Iako neće. Ali smemo da se nadamo. Edited 4 hours ago by Summerfunk 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Krle said: Nije uopste toliko strasno sto nam ovoliko igraca ne igra. Skupice se ekipa to je sigurno, nece biti rotiranja do iznemoglosti, skratice se rotacija i verujem da mozemo do pobede. Primera radi, Partizan je prosle sezone sa skracenom rotacijom igrao bolje nego kada su im svi bili na broju. Zalutao si na temu. Ova je namenjena kuknjavi. Inače se slažem sa napisanim. Ne kažem da ćemo sigurno pobediti, ali bar nećemo morati da gledamo 11 izmena za četvrtinu. 2
Filbi Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam ni kakva će atmosfera biti, veliki je da ne kažem ogroman jaz između običnih navijača i navijačkog kopa... 1
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 35 minutes ago, Summerfunk said: Nisam rekao za sutra, već inače. Evo, Kenan ide na operaciju. Znači njega nema par meseci garant. Otvara se prilika da Nworu forsira na 2. ili ako i Dobrić bude mogao, pošto je kapiten, da ukrade koji minut na beku. Jer bi bilo glupo da kapitena zakucaš za klupu. Ja sam ubeđen da bek neće dolaziti, ali ok. Ako se ne varam, uprava gleda na Nworu kao beka kao i na Dobrića. Može uprava da gleda šta hoće, oni nisu bekovi i nikad neće biti. Zašto neko pre nas nije to smislio, ili su svi njihovi prethodni treneri glupi.. Nema jednostavnih i lakih rešenja. Bek mora da dođe.
pavlaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Veče kada je Fredi Gilespi školovao Secam se komentara Grobara jednog, "nas trpa Fredi Gilespi" 😁 1 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Summerfunk said: Tradicionalno se opraštamo od Evrolige u decembru. Poput prošle sezone? 6 minutes ago, Summerfunk said: Treba znati ubiti navijačima volju pred sami start Evrolige. Ne može svaki klub to, čak i da želi. U stvari bi prethodno trebalo da postoji volja da bi se ista ubila.
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, TB Told said: Poput prošle sezone? U stvari bi prethodno trebalo da postoji volja da bi se ista ubila. Prošla je izuzetak, ali je trebalo umeti i izgubiti one utakmice kad smo mogli da se zacementiramo u PO. A kraj prošle cele sezone ne bih ni komentarisao. Mislim da bi svaki komentar bio suvišan.
Milos 3.14 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Biće sutra na nož sa Armanijem i oni imaju povređenih ( Gudura, Čančar). Dodatno ni bekovi im nisu bolji od naših i uglavnom nisu dobri spolja ( Zo, Bolmaro, Tonut). Elis nije loš , Armoni come to Red Star Brooks ne igra kod matore izlapotine čak i kad je zdrav. Opasan je Šilds i dobri su na 4-5 . Gledao sam onu antikošarku protiv Virtusa i na Kritu protiv Olija, nekako sam stekao utisak da su u ovoj fazi poput nas žilavi, ne impresioniraju, ali ih nije lako dobiti. Uzevši u obzir da je njima drugo kolo protiv Parizana isto u gostima, verujem da će se više iscimati protiv nas jer ni mi nismo u najboljem momentu. Biće ružno i biće tvrdo , jako teško za bilo kakvu smislenu prognozu. Valjalo bi da nas malo krene šut. 4
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li smo to mi u trenutku kada nam fali šuter bar na forumu pojačani sa onim iz bloka?! 1
mindgame Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ljudi Gudura igra sutra. Meni samo ne ide u glavu jedna stvar. Opredelis se konačno nakon puno godina da selektiras i napravis ekipu koja je atletičnija i skočnija i mladja, a nama sezona nije počela, a već smo bez 4 igraca. Kninsku kobru bole hronično ledja kao da radi na mešalici, Grem kao da je došao iz starackog doma. Plavsu neću da komentarišem, verovatno je uganuo zglob negde pijan kad je postao ćale. Kenan, jebiga, splet nesrećnih okolnosti, gotivna glava ovako, naša očekivanja su očigledno prevelika bila od njega, nebitno. Jako mi je krivo sto se ovako izdešavalo pred pocetak sezone, verujem da će bitnu ulogu imati publika sutra. Ako bude navijanje kao protiv Efesa ili Monaka, verujem u pobedu. U suprotnom, nisam pametan, neću baksuzirati. Daj samo da porodimo tu pobedu nekako.
simaspass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, NMX said: Poređasmo u prvi plan sve domaće što imamo će videti teren Kladionice kažu da smo blagi favorit (1.7 na nas). H2H kaže da smo poslednji put manekene u Beogradu dobili pre skoro 8 godina i da su nam u toj utakmici najbolji strelci bili Stefan Janković i Lessort Evo i Bolomboja na slici😄
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Skupice se ekipa. Igrace se dugi napadi, centriranje na Cimu i Jasiela i tekma na 140 poena tekma. Sta mracite 💪🏾 2
Recommended Posts