Daiki Ito Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, JPM said: Au ne... Ne ili da , za dobrobit ekipe je da sto manje igra . Ovo nije imalo veze sa tim da mu zelim nesto lose po pitanju zdravlja .
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Daiki Ito said: Da mi Bog oprosti nadam se da ce sto duze ostati van terena . i ti ces isto toliko sa foruma. 37 2
ZvezdaBL Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rezime do sada viđenog Nagledali smo se definitivno svega od poraza Pariza i -37 do pobjeda protiv finaliste i šampiona Evrolige, poraza na jednu loptu protiv Olija te poraza Cska i pobjede na kraju priprema protiv Arapa Individualno ekipa je kvalitetna, imamo pregršt jakih tijela što smo vidjeli da kad npr ostanu Odzelej i Nwora sa protivnickom peticom u postu da se ne osjeti neka velika razlika. Odbrana kao odbrana nije toliki problem, raduje me brzo trčanje kontre i stvaranje lakih poena. Problema ko problema ima ali da ne bude samo crno da gledamo, mene raduje jedna stvar, to su slobodna bacanja koja timski izvodimo sasvim dobro, najvise bih u tom segmentu pohvalio Izundua koji me iznenadio nacinom kako realizuje bacanja. Kljucevi tima su definitvno dati Nwori koliko ja vidim a Karter se nametnuo ovim izostankom Grejema i stvarno me raduje nacin na koji taj decko igra. Nama se sezona najvise svodi na to kako ce Devonte odigrati, jer je CMM toliko provaljen igrac i svaka ekipa vec zna kako braniti njega, uostalom lako je braniti igraca koji nema sut a na prodoru mu kasni pas dosta. Strahovao sam kako ce izgledati pozicija pet ali su me momci razuvjerili i ovo sa zdravim Bokijem moze biti odlicno. Moneke mi je pokretna snaga ove ekipe, prisutan je na oba kraja terena i za njega ne brinem kao ni za Kalinu, jer niko nece ocekivati od veterana da rilja po pripremama i guli svoja koljena. Najveca strah mi je Odzelej da od njega ne napravimo novog Gidru, niti ima akcija za njega niti ga koristi Sfero, nadam se da ce se to popraviti. Bek nam je falio jos na pocetku priprema a sa ovom povredom Kenana fale nam dva, molim se za njegovo zdravlje i nadam se da nisu najcrnje vijesti. Evroliga nam kuca na vrata, Boze zdravlja i napred Zvezda!! 7
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Napokon imamo igrača koji je u stanju da izmisli poene kad se lomi. Baš je mačkast Tajsončić. Nadam se da smo dobrano krili karte od Armanija i Bajerna, u suprotnom biće belaja. Svidilo mi se u drugom poluvremenu sto smo napokon spustali loptu na Rivera, pa i na neke druge igrače, i na taj način pokušali tražiti rješenja. Dobre stvari su se dešavale nakon toga. Ne mora po svaku cijenu da se divlja i zateže. 6
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali mučni Dobrić, on ne može vola da ubode… Neverovatno koliko je bolji kada igra za reprezentaciju… Izundu ne može da igra protiv iole bržih i pokrernijih centara.. uvek kasni.. Od Odželeja, Sfero pravi novog Gidru.. bez greške.. Karter veliko osveženje!
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, JPM said: Stajao je na dodeli medalja skroz normalno bez i jedne grimase. Nadamo se najboljem. Ili je hiperekstenzija kolena (kao George npr. mesec i po dana pauza) ili su prednji ukrsteni. Nema trece. 2
mile-r Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel Dobrić za poslednjih godinu dana odigrao bar jednu dobru tekmu Nekad je i nešto pogodio, a u odbrani mogao i nešto da odbrani. Sada je katastrofalan u oba pravca Čovek hoće, trudi se, ali nikakav doprinos 5
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam doktor al mi je nerealno da su ukršteni a da 2 minuta nakon što je pao ustane i skroz normalno stoji i isteže se. Evo vidimo da i nakon sat vremena na dodeli medalja normalno stoji. 4 2
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da se sumnja na ukrštene uveliko bi bio van hale i na snimanju 7
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @mile-r drago mi je da si se vratio. Trebace nam tvoje merdevine sledece sezone. 3 2
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo najbezobraznijeg posta, sa toliko negacije da cete razmisljati bas kontra od toga sto cete procitati. A mozda i necete. Spoiler
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Урош19 said: Da se sumnja na ukrštene uveliko bi bio van hale i na snimanju Niko ni lud mu ne bi dao da stoji na toj nozi. 2
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Igra ko igra, ovo su jos uvek pripreme za sezonu, svasta se nesto isprobava. Medjutim, ono sto pali crvenu lampicu je sada vec hronicna nesposobnost Grka da dobre igrace stavi u ulogu u kojoj ce se osecati komforno na terenu i dati najbolje od sebe. On je takticki jako dobar trener, ali je jako nefleksibilan i gura neke svoje zamisljene narative, cak i kad je nama kao laicima jasno da to ne pije vodu. Pritom je kralj pogresnih kompromisa. Petorka CMM-Nwora-Kalina-Moneke-Rivero sa kojom krece oba poluuvremena je totalni WTF, bukvalno kombinacija gde svakom od 5 igraca (sem mozda Riveru, koji ce uguziti i izrovariti nesto u napadu), potpuno ponistis ono sto bi trebalo da im bude najveci kvalitet. Petorka koja ubija spejsing, pa samim tim Monekea teras da rilja na silu, Nworu da hendluje loptu, sto mu nije jaca strana, ali nema ko drugi, jer ga genije tera da igra dvojku, a na pleju je tu CMM, koji je sa pozicionim napadom na vi. Kalina koji niti moze da rasiri, niti moze da stigne u odbrani, niti moze vise ikog da uguzi ledjima, Kodi koji je osudjen da hobluje parket, umesto da trci u ledja odbrani, jer nema ko da mu otvori teren. Potpuno je jasno da Nwori ubijas sve prednosti koje moze da ostvari protiv vecine trojki u Evropi, a da je Kodiju potreban jos jedan potentan i sa loptom jak bek u petorci, da bi bio ucinkovit. Mislim da je Kodija i Kartera sastavio 2 minuta celu utakmicu, i "upotpunio ih" Ozelejem i Dobricem, gde su obojica bili inferiorni u odnosu na direktne protivnike. Prave se kompromisi da se ne sastave " sve-crne" petorke, i igracima generalno cini medvedja usluga. Kalinic i Moneke zajedno su potpuni nonsens, osim ako je iskljucivi cilj ne primiti kos. Odzelej nema nikakvu smislenu ulogu na terenu, a kad ga spoji sa Dobricem i Izunduom u petorci i to malo minuta izgleda besmisleno. Najbolja petorka koju mozemo da sastavimo Kodi-Karter-Nwora-Moneke-Rivero, ni jednom za dva dana nije bila na terenu, a sezona je iza coska. Uzecu kao blago olaksavajucu okolnost, sto Graham nije bio dostupan, pa je dolazilo do neprirodnih kombinovanja, ali bojim se iz dosadasnjih iskustava, da nas slicno ceka i kad se on vrati. Daj Boze da gresim, ali bice sve mnogo jasnije nakon duplog kola sledece nedelje. Nisam optimista po pitanju dugovecnosti Grka na klupi, ali ako ce ekipu da preuzme Radonja, kome bi ovaj roster legao kao piletu sise, neka ga Grk tu gde jeste. Edited 3 hours ago by Gudura 19
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne deluje kao neko ko je teze povredjen, ne bi valjalo da jeste pa makar bio i 12. igrac. 4
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imam dobar osecaj po pitanju Chime, Cartera, Nwore, Izundua i Rivera. Chima me posebno iznenadio koliko je fokusiran na utakmicu. Uopste nije neki pozer, a to sam ocekivao. Svaka cast. Ne znam sta da ocekujem od Grejema, videcemo. Kalina kao da je u depresiji. 2
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Gudura said: Igra ko igra, ovo su jos uvek pripreme za sezonu, svasta se nesto isprobava. Medjutim, ono sto pali crvenu lampicu je sada vec hronicna nesposobnost Grka da dobre igrace stavi u ulogu u kojoj ce se osecati komforno na terenu i dati najbolje od sebe. On je takticki jako dobar trener, ali je jako nefleksibilan i gura neke svoje zamisljene narative, cak i kad je nama kao laicima jasno da to ne pije vodu. Pritom je kralj pogresnih kompromisa. Petorka CMM-Nwora-Kalina-Moneke-Rivero sa kojom krece oba poluuvremena je totalni WTF, bukvalno kombinacija gde svakom od 5 igraca (sem mozda Riveru, koji ce uguziti i izrovariti nesto u napadu), potpuno ponistis ono sto bi trebalo da im bude najveci kvalitet. Petorka koja ubija spejsing, pa samim tim Monekea teras da rilja na silu, Nworu da hendluje loptu, sto mu nije jaca strana, ali nema ko drugi, jer ga genije tera da igra dvojku, a na pleju je tu CMM, koji je sa pozicionim napadom na vi. Kalina koji niti moze da rasiri, niti moze da stigne u odbrani, niti moze vise ikog da uguzi ledjima, Kodi koji je osudjen da hobluje parket, umesto da trci u ledja odbrani, jer nema ko da mu otvori teren. Potpuno je jasno da Nwori ubijas sve prednosti koje moze da ostvari protiv vecine trojki u Evropi, a da je Kodiju potreban jos jedan potentan i sa loptom jak bek u petorci, da bi bio ucinkovit. Mislim da je Kodija i Kartera sastavio 2 minuta celu utakmicu, i "upotpunio ih" Ozelejem i Dobricem, gde su obojica bili inferiorni u odnosu na direktne protivnike. Prave se kompromisi da se ne sastave " sve-crne" petorke, i igracima generalno cini medvedja usluga. Kalinic i Moneke zajedno su potpuni nonsens, osim ako je iskljucivi cilj ne primiti kos. Odzelej nema nikakvu smislenu ulogu na terenu, a kad ga spoji sa Dobricem i Izunduom u petorci i to malo minuta izgleda besmisleno. Najbolja petorka koju mozemo da sastavimo Kodi-Karter-Nwora-Moneke-Rivero, ni jednom za dva dana nije bila na terenu, a sezona je iza coska. Uzecu kao blago olaksavajucu okolnost, sto Graham nije bio dostupan, pa je dolazilo do neprirodnih kombinovanja, ali bojim se iz dosadasnjih iskustava, da nas slicno ceka i kad se on vrati. Daj Boze da gresim, ali bice sve mnogo jasnije nakon duplog kola sledece nedelje. Nisam optimista po pitanju dugovecnosti Grka na klupi, ali ako ce ekipu da preuzme Radonja, kome bi ovaj roster legao kao piletu sise, neka ga Grk tu gde jeste. Samo da kažem bravo. Ja htedoh nešto slično napisati ali ti si to bolje sročio i spakovao. Dodao bih da forte ove ekipe treba da bude tranzicija,koja za sada odlično fercera. 1 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ili je hiperekstenzija kolena (kao George npr. mesec i po dana pauza) ili su prednji ukrsteni. Nema trece. Kolika je pauza u prvom slučaju?
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovi gostujuci dresovi 😍 koja lepota 😮😍 Jedva cekam Utorak 🔴⚪💪🔥 2
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Todo said: Kolika je pauza u prvom slučaju? toliko koliko je i kolega napisao , 6+ sedmica u zavisnosti o stepenu težine istegnuća. 1
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Posle ovih par pripremnih utakmica nisam preveliki optimista. Da bi zaista ušli u plej-of/in priču potrebne su nam tri stvari: - Bolomboj, zdrav i u formi - Davonte, u smislu klase koja donosi prevagu - Trener koji će od većine igrača, odnosno ekipe, izvući maksimum Sve tri stavke su mi nekako i dalje u magli.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Ovaj CSKA ubi Zenit duplo lakse nego nas. Da su imali procenat za 3 p. Kao što ga mi imamo kroz pripreme bila bi egal utakmica.😀
Miloš 52 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Karter, ok , početak je, ali...Pisao sam letos, da mi se najviše svidja od pojačanja, skoro pisao da me podseća na Kinsija, trenutno za koplje iznad svih. Moneke, Izundu, sasvim dobro.
Night wolf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao nadam se da je do priprema, ali realno je da se izrazito mučimo u napadu, nemamo dobar protok lopte i svaka malo jača odbrana ili namazaniji trener će nas uništiti.. Za odbranu nemam nekih preteranih zamerki s' obzirom da se još upoznaju, a i sada to deluje solidno. Nemamo rupe kao prošle godine. Iako od odbrane počinje sve, mi smo bili druga odbrana EL prošle sezone pa smo bili 10. Prva (Žalgiris) i treća (komšije) nisu se ni plasirali dalje. Ono što sam očekivao ove sezone je da se uradi najpre je dovođenje igrača koji će praviti razliku u napadu, šutem, ulazima.. Verujem da su u tom smislu Graham, Karter i Nwora (ako bude na svojoj poziciji krila) ti igrači. Da li će to biti dovoljno, ne znam. Moglo bi da bude ako oni budu u formi i dovoljno vremena na terenu. Ali problem je trener koji umesto da vidi kakve igrače ima pa da po tome pravi taktiku, on pokušava igrače da ugura u svoj neki kalup, šablon šta god je već ovo što pokušava. Evo ja gledam već treću sezonu sa njim na klupi, treći tim i dalje mi nije jasno šta čovek pokušava sa napadom i pokušava li išta ili mu je samo odbrana bitna.. 1
Recommended Posts