StiviKivi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Došao sam samo (ponovo) da pozdravim velike poznavaoce košarke sa foruma. Zvezda ima pleja! Ima dva! Edit: ako može neko boxscore , da bacimo pogled Edited 3 hours ago by StiviKivi 3 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Sector said: Vidim nas na F4 ove sezone. Ironija ili si ozbiljan?
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izgleda da se pozitivna atmosfera i zezanje u ekipi pretvorilo u pristup u kojem se grize svih 40 min na prijateljskoj. Svaka cast momci! 4
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moneke ce biti apsolutni vodja ove ekipe, jednostavno je takav tip, ekstrovertan, fajter...i pritom namazan svim bojama 7
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Strong ribaund & tranzišn ofens Teraj dalje, dajte sledeću nejač. 1 1
Jelencom Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Čvarkov said: Već vidim da će mi Izundu biti omiljeni stranac u ovoj ekipi. Karter na drugom mestu. Dok se ne vrati Bokiboj. Samo bih dodao Odzeleja i imam isto misljenje 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odgledao sam drugo poluvreme i prezadovoljan sam odbranom. Izundu mi deluje bas mnogo bolje nego li u FMP-u, a Rivero kao stena. Sto nije igrao Graham? Najbolji utisak mi je defanziva, ali sam malo tuzan zbog cinjenice da ce tesko neko od domacih imati veci uticaj kod nas. Mozda Kalina, ali samo mozda.
Daiki Ito Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/stories/uncle.screw2/3725230324654623469?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NDVzdW5vdTd5dm9r Evo statistike . 2
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, bodo said: Ironija ili si ozbiljan? Hot take naravno ilti sprdnja ali vjerovatno jači sastav od svih prethodnih koje smo imali od kako igramo EL. Ako računamo i Bolomboya onda sigurno jači. 1
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, NMX said: Rutiniramo prvaka i viceprvaka Evrope. Meh. Odvali nas Pariz: smenjuj sve do kafe kuvarice. Mada prija tišina dežurnih narikača. Ode i ti u drugu krajnost sad.. Fener je pre nas izgubio od Galatasaraja i Aeka.. Polako sine.. Meni se sviđaju pojačanja, ne sviđa mi se opet ako ćemo da lomimo utakmice na Kodijeve trojke.. Tako ćemo dobiti jednu od deset neizvesnih. Ali to je do Sfera a to je već ono staro što mi se ne sviđa no kao što sam rekao to nam je što nam je. Nema više kukanja sad samo fight i napred Zvezda!
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Niko nije povezao dva bacanja čini mi se, i opet rutinski. Rivero je jak a i zna da se pozicionira, što je za centra vrlo važno. Volio bih da više spuštamo na njega i Odzeleja da igraju leđima. Da dodatno opterećujemo protivničke visoke, i da pritom uspostavljamo bolji spejsing. Izundu takođe dobar. Fino je navjezbao one poluhoroge. On i Rivero su izutetno aktivni na of. skoku što je strašno bitna stvar. Šut nas nije išao ali smo odigrali odbranu na visokom nivou, i imali mnogo drugih napada. Miljenović imao fine minute. Moneke je malo divlji ali energija strašna, ono što ga najviše odlikuje. Nadam se da će znati da kanališe i radi prave stvari. Nwora igrač toplo hladno, i još uvijek je to pomalo stidljivo. Veže deset poena za 2 min pa ga 15 minuta nema nigdje. Kvalitetan je igrač. Karter suva elegancija. Zna da igra s loptom i to nam je tako trebalo prošle sezone. Da neko izmisli poene kad je gusto. Kenan kad igra manje s loptom i čeka pas za šut je i te kako koristan i upotrebljiv. Dobar je bio danas. On je najbolji čisti šuter u ekipi i ove sezone. Kodi dobra utakmica takođe. Njega kad ide šut zeznut je mnogo jer mu moras prici a jak je na prodoru i zna da podijeli pas u trku. Al kad ne ide to je pakao. Dobro je ovo bilo. Sviđa mi se ova grupa momaka. Idemo dalje 5
Erik Kartmen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedini realan zaključak iz ovog turnira je da domaće igrače i ne treba vraćati da ne kvare atmosferu u timu 😆😆😆 Nevjerovatna promjena u odnosu na prošli petak, zaista... posebno u odbrani. Dok god kontrolišemo skok dobro je, pad u tom segmentu nam je malo napravio problema, ali svakako je ovo sve pripremni period i važno je da se momci uklope kako treba, a večeras su djelovali kao da se dobro poznaju.
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, zemljoradnik said: Gde ima prenos Oli Armani? AS 2 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne čudi da sasvim ok košarku igramo kada protivnička ekipa ne može ili u ovom trenutku ne želi da igra malo agresivniju odbranu, ima tu dosta solidnih igraca koji će zatrpati nekog kada im bude bio dan ali ovo nije ekipa koja će znati da odgovori kada bude bilo tvrdo, predviđam nam od 10. do 12. mesta. 1
Phobia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, Don Dusko said: Koliko smesno izgledaju imena nasih igraca na grckom Pogotovo Nwora i Rivero 3
BriJones Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Erik Kartmen said: Jedini realan zaključak iz ovog turnira je da domaće igrače i ne treba vraćati da ne kvare atmosferu u timu 😆😆😆 Nevjerovatna promjena u odnosu na prošli petak, zaista... posebno u odbrani. Dok god kontrolišemo skok dobro je, pad u tom segmentu nam je malo napravio problema, ali svakako je ovo sve pripremni period i važno je da se momci uklope kako treba, a večeras su djelovali kao da se dobro poznaju. Još par zaključaka na ovom malom uzorku. 1. Imamo značajno više mesa i to onog kvalitetnog aktivnog tkiva nego prošle sezone. 2. Kenan će biti bar malo bolji jer ne mora da spušta loptu, ima ko da je vodi konačno. 3. Trener vrlo lako može sve da usere ako bude usporavao igru (sklon je). 4. Opet će nas od uspeha deliti 2 ili 3 sudijske krađe (taman da su svi timovi jači za toliko koliko smo i mi, bićemo na oko 50%).
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, bodo said: Ironija ili si ozbiljan? Ove sezone samo ironija ali pozitivna 44 minutes ago, Don Dusko said: Bolje ne gledati puno statistiku 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Komentar na dosadašnje utakmice: Dobro je da smo izgubili samo prvu jer bi u suprotnom tema bila nečitljiva. 4 1
СамоТи3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ако неко налети на хајлајтсе са данашње утакмице нека окачи овде. Арена није качила ништа колико сам видео. 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledam završnicu drugog polufinala.Oly bliže pobedi ali dosta izjednačen meč. Fournier bitna trojka za +5 na minutu i 50 do kraja
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sa bracom izgleda za prvo mesto. Super. Da vidimo gde smo u ovom trenutku.. Edited 1 hour ago by Saxon01
Recommended Posts