NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, Plavi Dres said: To je već sad standardna Sferova akciha za finiš meča. Krajem protekle sezone igrala se za Kenana. Identičnu akciju smo igrali za Kenana protiv Efesa u Areni I onda onakav kraj i Kodi koji ne unosi loptu i Larkina u koš nego diže poludistancu i evo sad ću da bijem kolegu iz kanca Edited 1 hour ago by NMX 1 1 1 7
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, NMX said: Identičnu akciju smo igrali za Kenana protiv Efesa u Areni I onda onakav kraj i Kodi koji ne unosi loptu i Larkina u koš nego diže poludistancu i evo sad ću da bijem kolegu iz kanca Nemoj molim tee, šta ti je kolega kriv što Mekintajer ne ume da reši meč u poslednjoj sekundi i postane junak i arena koja je bila nikada naelektrisanija potpuno eksplodira..
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 hours ago, Zvezdaš96 said: U petak na Kritu protiv Fenerbahčea... Gde? 🙂 6
Shunsuke Nakamura Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Nadam se da je Sferopulosu jasno da Nvora ne može na 2. Ono juče je bila pokazna vježba da je čisti SF. Prvo poluvrijeme raspad, drugo potpuno druga priča. Zaigrao je sa dva beka u petorci i to ga je rasteretilo kreacije i previše driblanja. On je snajper iz mjesta a ima fizikalije da završava iz reketa. 1
Zvezdaš96 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Evo rasporeda narednih dana. Igramo u Grčkoj polufinale protiv Fenerbahčea, a drugo polufinale Olimpijakos- Armani, tako da nam je sudjeno da idemo na Olimpijakos sa kojim jedino nismo igrali sada, a ako ne oni onda Armani kojeg jako dugo kod kuće nismo pobedili, a igramo prvo kolo kod kuće Evrolige protiv njih(nadam se da gubimo na turniru od njih, da bismo ih par dana kasnije dobili u EL što je bitnijee i ne pokazati sve karte u Grčkoj) Na kraju 24.septembra dočekujemo CSKA, pa dan kasnije za 1. ili za 3.mesto, dakle sve ukupno 6 mečeva ćemo odigrati, plus ova 2 što smo odigrali bez medija. To mi je sasvim ok broj mečeva, a nismo ni putovali daleko, kao prošlog leta, plus imamo jako dobar raspored u Evroligi, gde igramo 8 kola u oktobru septembru, od toga 6 u Beogradu(na 5 smo domacini), osim Turske i Nemačke nećemo putovati više nigde(Turska i Nemačka zemlje košarke finalisti EL)...
NMX Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nadam se da je Sferopulosu jasno da Nvora ne može na 2. Ono juče je bila pokazna vježba da je čisti SF. Prvo poluvrijeme raspad, drugo potpuno druga priča. Zaigrao je sa dva beka u petorci i to ga je rasteretilo kreacije i previše driblanja. On je snajper iz mjesta a ima fizikalije da završava iz reketa. Ni meni se potpis Nwore nije toliko svideo, više neki osećaj - meh. Međutim ova proba na 2 (pazi majku mu, pripremne tome i služe a ne da nabijamo po 50 razlike) ajd što nije uspela - nego je pokazala nešto drugo, da sa dva dobra ballhandlera Nwora može da bude jako koristan na SF. Ono što će ostale utakmice pokazati je da li Sfero pokušava od njega da napravi go-to igrača kome ide lopta kad se lomi (a što mi nemamo pa verovatno od Lojda) ili će nastaviti ni po babu ni po stričevima svakome po malo pa šta bude.
Zvezdaš96 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 11 minutes ago, NMX said: Ni meni se potpis Nwore nije toliko svideo, više neki osećaj - meh. Međutim ova proba na 2 (pazi majku mu, pripremne tome i služe a ne da nabijamo po 50 razlike) ajd što nije uspela - nego je pokazala nešto drugo, da sa dva dobra ballhandlera Nwora može da bude jako koristan na SF. Ono što će ostale utakmice pokazati je da li Sfero pokušava od njega da napravi go-to igrača kome ide lopta kad se lomi (a što mi nemamo pa verovatno od Lojda) ili će nastaviti ni po babu ni po stričevima svakome po malo pa šta bude. Možda je nepopularno mišljenje, ali ja sam stava da Grejemu ide lopta kada se lomi, bez obzira što su ovo pripreme ja bih od svih igrača da treba nekome da dam da šutne otvorenu trojku, ili preko ruke verovatno uvek loptu dao Grejemu. Jeste da su ostali igrači godinama igrali Evropu, ali Grejem ili eventualno Karter su meni praktično i jedine 2 opcije da reše meč, što je složićeš se u odnosu na Mekintajera, Nedovića, pa čak i Kenana mnogoo bolja i sigurnija opcija ako mene pitaš. 1
Shunsuke Nakamura Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago (edited) @NMX Nemam pojma. Meni je recimo Grejem taj igrač kome bih dao loptu kad se lomi. Evo i forumaš iznad isto napisa. Edited 31 minutes ago by Shunsuke Nakamura 2
NMX Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Nisam ni ja u fazonu da je Nwora go-to igrač, samo mi deluje da ga Sfero vidi tako. Međutim uzorak je premali, da sačekamo. 1
Recommended Posts