TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, bodo said: Nwora definitivno okrenuo meč nakon baš lošeg prvog poluvremena. Trojka Grahama dagger. Nama će rezultati, a i samim tim i Sferopulosova budućnost zaviti od toga da li je procena da Nwora može da bude glavni poenter i igrač sa najvećom slobodom u timu bila dobra. Sama odluka da se traži igrač koji će imati tu ulogu uopšte nije loša, jer je jedan od osnovnih problema prošle sezone bilo to što nismo imali uspostavljenu hijerarhiju spoljnih igrača, već se sve zasnivalo na stalnoj rotaciji. 10
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlicna utakmica vecina igraca. Izundu i Moneke su bili timski vrlo korisni. CMM srednje zalostan. Dosta dobrih stvari. 1
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: Nama će rezultati, a i samim tim i Sferopulosova budućnost zaviti od toga da li je procena da Nwora može da bude glavni poenter i igrač sa najvećom slobodom u timu bila dobra. Sama odluka da se traži igrač koji će imati tu ulogu uopšte nije loša, jer je jedan od osnovnih problema prošle sezone bilo to što nismo imali uspostavljenu hijerarhiju spoljnih igrača, već se sve zasnivalo na stalnoj rotaciji. Sve tačno, s tim sto nisam siguran koliko je Nwora najbolji kao ball handler. Dobar spot up suter, odlican u closout situacijama, nisam siguran koliko moze iz izolacija 1:1...tu mi je Karter broj 1
StiviKivi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja sam ušao samo da napišem da je velika većina vas "stručnjaka" mnogo smešna. CMM odigrao sasvim solidnu utakmicu sa 7 as i 3 ukradene i imao bi NULA izgubljenih da mu nije suđen onaj smešni faul u napadu. Centri nam uopšte nisu loši, naprotiv! Ima ovaj tim i glavu i rep! Edit : mi smo pritom šutirali loše za 3 poena. Edited 3 hours ago by StiviKivi 7
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Random cigan mode on Igokea i Pariz namstrpali po 100, Monako 79. Igokea > Monako 1
StiviKivi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 13 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Odlicna utakmica vecina igraca. Izundu i Moneke su bili timski vrlo korisni. CMM srednje zalostan. Dosta dobrih stvari. Hahahaha. Kodi srednje žalostan? 😄😄😄 Pa čovek trebao da ima 10 asistencija da nije bilo nekih baš promašaja Edited 3 hours ago by StiviKivi 2
Plavi Dres Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledao sam samo negde od polovine treće četvrtine. Svideli su mi se poseno naši centri -Izundu na napadu, a Rivero u odbrani.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvu ce sezonu imati mali Karter ju ju ju Ne libi se da pripali. Ne libi se ide na ulaz, ne stedi se u odbrani a istovremeno deluje kao lik koji ce postovati hijerarhiju i trenera. Graham u dve utakmice pokazao vise nego Jago za celu proslu sezonu, a jos uvek ne zna sta ga je snaslo dolaskom u evropsku kosarku 6 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, NMX said: Kakvu ce sezonu imati mali Karter ju ju ju Ne libi se da pripali. Ne libi se ide na ulaz, ne stedi se u odbrani a istovremeno deluje kao lik koji ce postovati hijerarhiju i trenera. Graham u dve utakmice pokazao vise nego Jago za celu proslu sezonu, a jos uvek ne zna sta ga je snaslo dolaskom u evropsku kosarku Grejem je klasa, to se vidi bukvalno odmah, neko ko nikada nije gledao kosarku posebno ne ovu evropsku moze videti. Carter takodje. Uboli smo prvi put sa oba beka i Grejem i Karter, uboli smo sa Odželejem, Nwora eto najzad proradio. Jedino nisam 100% siguran da ce biti Izundu i Rivero bolji i korisniji i na tom nivou kao Bolomboj, i Moneke ume da zasere dosta puta bas..
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Graham je imao dobrih momenata i u odbrani u obe utakmice. Posebno čisto izbijene lopte kad prati igrača na ulazu. Edited 3 hours ago by Čvarkov 7
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalinu baš neće ovih dana. Prvo onaj skandal gde klub nije stao kako treba iza njega, pa danas medju najgorima na parketu, pa još i povreda. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Kalina je duša ovog tima, čak i kada ne igra dobro.
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Čvarkov said: Graham je imao dobrih momenata i u odbrani u obe utakmice. Posebno čisto izbijene lopte kad prati igrača na ulazu. Imao je i po jedno postavljanje za faul u napadu, sto govori u prilog tome da je dosao da se bori i igra, a ne da glumi ludilo. Pohvalan pristup u svakom slucaju 7
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, fradler said: Videh neke komentare da je njegovo izlaganje na kosarkaskoj klinici ovog leta bilo ubedljivo najgore, da je zatrokirao i nije znao da objasni i nacrta sopstvenu akciju. Mislio sam da je izmisljotina malicioznih komsija, ali vise nisam tako siguran. Moj kum (porodični, nismo nesto super bliski) ide na one trenerske klinike u organizaciji udruzenja EL trenera (msm da je njihovo udruzenje). Sjecam se da je bio u Monaku, mozda i Atini nedavno..On mi je spomenuo da mu je, na tim dogadjajima, najveci bezveznjak bio Sferopulos. Ne toliko sto se tice klasicnih predavanja/vjezbi, nije to ni spominjao, vec neki opsti utisak je takav. Kaze "da ne znas da je trener, rekao bi covjek da je neko pomocno osoblje". Naročito u odnosu na ostale prisutne trenere. Naravno, ne mora nista da znaci obzirom da je lični utisak ali pročitah ovo tvoje pa.. 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Inace za sta sluzi Plavsic kad je vec vracen? Ni ja ga ne bi voleo u postavi ali sto su ga onda vratili? Da popuni broj?
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Nini3112 said: Inace za sta sluzi Plavsic kad je vec vracen? Ni ja ga ne bi voleo u postavi ali sto su ga onda vratili? Da popuni broj? Ilića bar uzeo Spartak, ovog neće niko
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako ima negde statistika, kačite. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Kalinom. 2
MarkoKep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Čvarkov said: Ako ima negde statistika, kačite. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Kalinom. Ima na Sofi statistika 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Čvarkov said: Ako ima negde statistika, kačite. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Kalinom. https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/KOK/2707949/ 1 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda sam lud ali u ova dva meca se meni svidja Rivero,ne petlja radi sta ume a nije ni tolika defanzivna rupa kao sto sam mislio. Ojeleye mi se isto jako dopada,zna sta mu je forte i je izlazi iznsvojih opanaka 4
Night wolf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rivero-Moneke i Izundu-Odželej mi izgledaju dovoljno dobro da izdrže do povratka Bokija. Samo da bekovi odrade svoje...
Bagzzi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na kom programu je bila utakmica? Da vratim, da pogledam...
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Bagzzi said: Na kom programu je bila utakmica? Da vratim, da pogledam... Arena Premium 4.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: Inace za sta sluzi Plavsic kad je vec vracen? Ni ja ga ne bi voleo u postavi ali sto su ga onda vratili? Da popuni broj? Kontam da će pre Deda biti u 12, cepaće Sfero sa Rivero-Izundu do povratka Bokija. Moneke/Deda za small ball. Plavšu će verovatno koristiti za aba ligu. Kad se vrati Bolomboj, poslaće ga na novu pozajmicu. Ali da, nema nikakve logike što su ga vraćali. 2
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Kontam da će pre Deda biti u 12, cepaće Sfero sa Rivero-Izundu do povratka Bokija. Moneke/Deda za small ball. Plavšu će verovatno koristiti za aba ligu. Kad se vrati Bolomboj, poslaće ga na novu pozajmicu. Ali da, nema nikakve logike što su ga vraćali. Ma jasno mi je to ali to sto on radi moze i neko od omladinaca
Recommended Posts