No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prvi proslogodišnji plej ( CMM) I prvi bek (cannan) su i dalje tu i ako bi trebalo da su bili prvi na spisku za odlazak. Mi se ovde zadovoljavaju sa odlaskom sporednih igrača poput Lazica,Mitrovica, a oni koji su najviše bili plaćeni i koji su dovedeni da budu nosioci su najviše podbacili. Upravo ova dvojica su najveci krivci za proslogodisnji rezultat. I sad ljudi treba da se nadaju da će biti bolje sa ovom dvojicom i režiserom ove priče Sveropulosom. Kao da nismo imali oči i nismo gledali šta smo gledali od doticnih i kao sad će biti bolje. Dakle lažemo sami sebe. Ako je ostao Sveropulos, onda ni jedan igrač nije smeo ostati pogotovo nosioci koji su najviše podbacili. Ako su ostali pojedini igrači onda je morao da ide Sveropulos...Nikako nije smeo ovaj miks da se napravi da ostane i trener i pojedinci . Ispade da niko nije kriv ustvari jeste Lazic,Mitrovic, da njih treba hvatati za gušu, a stvarni krivci su i dalje tu. 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jos je rano ali meni stvarno deluje da CMM uopste nece biti ni malo bolji od prosle sezone,izgleda da mu je ti maksimum sto moze od njega da se izvuce...
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Polako ljudi ovo je prva ozbiljna pripremna utakmica, sada samo bolje moze izgledati, uostalom dobili smo i najmoderniju teretanu i prostorije za rad, tako da ce i to sigurno uticati na napredak i poboljsanje igre kako individualne tako i timske. Obezbjedjeni su bas top uslovi kako za pripremu utakmice treneru tako i za oporavak igracima sto je veliki + i na ovom nivou ce na duze staze praviti ogromnu razliku. Samo strpljenja i podrske i treneru i ekipi, bice mnogo posla da se potpuno uigraju, ima bas dosta novih igraca, ali ja vjerujem strucnom stabu i treneru da ce oni uspjeti. 1 2
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam vidio ni volju , ni zelju , ni znanje , ni nista . Ipak sam jedno ukapirao ova ekipa kako u odbrani , tako i u napadu ce zavisti strkitno od Kalinica i Monekea . Koliko oni budu se zalagali u odbrani i koliko iskreiraju u napadu i urade toliko cemo i stici u ovoj sezoni . To je bar moj zakljucak svega posle danas , jer sam skoro pa siguran da su njih dvojica sposobni da razigraju ekipu , nego oba nasa pleja zajedno .
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svoj sud daću realnije posle priprenih mečeva i kada bude odigrano makar po nekoliko mečeva u aba ligi i evroligi(eventualno se Bolomboj vrati nekim čudom u novembru već) Ukoliko u novembru budemo ne loše igrali, nego budemo imali rezultat koji je- ispod top 2 u našoj grupi u aba ligi, a u novembru ispod 12-13 mesta u evroligi, ee onda sam za smenu makar trenera, a možda i za neku čuvenu doselekciju u klubu koja je našem klubu naravno omiljena i najdraža.
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedino što smo videli je da- imamo preeeeviše igrača. Ok, pripreme su trebalo bi sve da se isproba pa kad počne sezona znamo svi da će da se iskristališe i skrati rotacija. Zajebavam se- neće. Nadam se da je Sfero naučio nešto o rotaciji igrača od najboljeg evropskog trenera u poslednje vreme, ma kako to grozno zvuči, Atamana... Ne nadam se naravno da - nije.
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Zvezdaš96 said: Svoj sud daću realnije posle priprenih mečeva i kada bude odigrano makar po nekoliko mečeva u aba ligi i evroligi(eventualno se Bolomboj vrati nekim čudom u novembru već) Ukoliko u novembru budemo ne loše igrali, nego budemo imali rezultat koji je- ispod top 2 u našoj grupi u aba ligi, a u novembru ispod 12-13 mesta u evroligi, ee onda sam za smenu makar trenera, a možda i za neku čuvenu doselekciju u klubu koja je našem klubu naravno omiljena i najdraža. A znači 12-13 mjesto zadovoljavajuće, pa dobro, nije nam budzet ni 30 miliona.
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Carl Johnson said: Bivsi je Grk, samo se ceka da popuca jos malo Jel imamo sa nekim dogovor?
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Stefi88 said: Jel imamo sa nekim dogovor? Navodno, da, samo nece da kazu s kim. Radonjic je Drcelin wet dream, a ne bi me cudilo ni da je neko tipa Sale Obradovic. Ono sto se vidi iz aviona je da Sferopulos nema sta da trazi ovde vise. 4
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 35 minutes ago, Carl Johnson said: Bivsi je Grk, samo se ceka da popuca jos malo Koji su ga onda đavo držali do sad 3
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Carl Johnson said: Navodno, da, samo nece da kazu s kim. Radonjic je Drcelin wet dream, a ne bi me cudilo ni da je neko tipa Sale Obradovic. Ono sto se vidi iz aviona je da Sferopulos nema sta da trazi ovde vise. Nisam baš nešto ubeđen da je ovo tačno.
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bejn said: Nisam baš nešto ubeđen da je ovo tačno. Mozda i nije, prenosim sta sam cuo.
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da je loše nije, šta više katastrofa je, nemam uopšte opravdanja za ovakav pristup sem što su ovi iz Pariza zagrizli kao da je finale F4, izgledamo pogubljeno, preslikano kao proslu sezonu, Kenan opet previse ima loptu i radi ono sto ne zna, mozda su nam falili Kalina i Moneke, vidjecemo vec protiv Monaka kakvo je stanje, gore ne moze biti. Svoju sudbinu Sferopolos kroji do 6-7 kola El i tad ce mu se znati konačan status, nema šanse novembar da dočeka ako bude imao negativan skor
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Carl Johnson said: Navodno, da, samo nece da kazu s kim. Radonjic je Drcelin wet dream, a ne bi me cudilo ni da je neko tipa Sale Obradovic. Ono sto se vidi iz aviona je da Sferopulos nema sta da trazi ovde vise. Realno, ovo je roster više za Saleta, nego za Radonju. 2
fradler Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 41 minutes ago, Урош19 said: Pripreme služe da se isprobavaju neke stvari u napadu/odbrani,isprobaju petorke i pre svega služe kao trening. Ja nisam primetio da smo nesto isprobavali, bar nista drugacije u odnosu na ono sto smo gledali prosle sezone. Tipicni Sferobol - staticni pozicioni napadi koji se svode na imrovizaciju i pripaljivanje trojki (gde je ocito ideja da Nvora bude primarna meta i egzekutor, sto za sad izgleda tragikomicno i covek ima 5/26 na dve utakmice). U odbrani standardni nesrecni pokusaj preuzimanja svega gde: 1) vecito neko zakasni ili nepotrebno pomogne, pa njegov covek ostane sam na trojci ili 2) lagano rese mismec sa nekim od nasih slabotelesnih bekova Izgledace to bolje (pre svega defanzivno) kad se kompletiramo i kad se igraci malo uhodaju, bolje upoznaju, naviknu jedni na druge i to sto se trazi od njih, ali ovo je 1/1 trula Sferova kosarka i debakl nije rezultat nekakvog naseg eksperimentisanja na pripremama vec realni pokazatelj koliko smo odmakli od nule za ovih 15 dana - vrlo malo do nimalo.
Sokmeniki Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 45 minutes ago, Carl Johnson said: Bivsi je Grk, samo se ceka da popuca jos malo Ne vjerujem u ovo, pogotovo nakon sto je toliko napora utroseno da se ubijedi da ostane i ove sezone. Odlucio je da ostane, nije htio ici laksim putem i ponuditi ostavku vec je presjekao i analizirao i shvatio ko su glavni krivci za proslu sezonu i odlucio ih je otpustiti i unaprijediti tim igracima koje je on zelio i koji se uklapaju u njegov sistem. Sada jos to samo treba uigrati, ali siguran sam da je on spreman i da ce uspjeti, samo treba da mu vjerujemo i podrzavamo cak i kad nekad ne ide, a on ce nas sve obradovati nadam se.
Recommended Posts