blade runner Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jasnije je i zašto smo u svim sportskim sferama pukli, pa i zašto se neki ljudi nerado (ili uošte ne) vraćaju u svoj klub . Kalina je institucija! 6 2
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedan je Kalina! Ovo će biti vrela jesen. Kako na ulici, tako i u areni. Bukvalno se borimo protiv države, uprave, i naravno protivnika na terenu. Jako specifična i složena situacija. 13
Daiki Ito Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ovo ocigledno ima neku drugu pozadinu , a koja je ko ce ga to znati . Bogdanovic , Guduric , Davidovac , Marinkovic , Djokovic i jos koliko njih su uradili isto sto i Kalinic , pa nisu dobili ovu poruku na ulazu sto je jako cudno . Ima x pitanja , ali glavno je od svih zasto Kalinic . Drugo je pitanje dal ovo ima veze sa ovim losim rezimom ili neko drugi pokusava da se igra sa Kalinicem i svima nama . Edited 4 hours ago by Daiki Ito 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, Don Dusko said: No sto rezimski mediji cute kao picke sto jesu ili ako prenesu ne prenesu upotpunosti sta je napisano! Zašto je tako nešto iznenadjuje. Nisam gledao danas tv, ali za mene je šok da su bila šta i objavili, jer Kalinic je protiv režima i ide na proteste, zašto bi režimski mediji žalili njega, ili pisali o tome, kada su svojevremeno ti isti mediji i podsticali da se vrši tortura nad Kalinićem. Stoketine... 1
fedor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Daiki Ito said: Ovo ocigledno ima neku drugu pozadinu , a koja je ko ce ga to znati . Bogdanovic , Guduric , Davidovac , Marinkovic , Djokovic i jos koliko njih su uradili isto sto i Kalinic , pa nisu dobili ovu poruku na ulazu sto je jako cudno . Ima x pitanja , ali glavno je od svih zasto Kalinic . Drugo je pitanje dal ovo ima veze sa ovim losim rezimom ili neko drugi pokusava da se igra sa Kalinicem i svima nama . Iskreno i meni je simpotmaticno zasto bas sada i zasto bas Kalina. Njegovi levicarsko-liberalni stavovi su odavno vec poznata i prezvakana tema, nije se ni libio da ih javno iznosi ma koliko oni bili nepopularni medju vecinski zivljem. Kada god je u Zvezdi te stvari decko stavi skroz u stranu, ne spominje i ne dize prasinu jer zna da taj pogled na zivot i politiku nije u istoj ravni sa navijackim korpusom i maksimalno je fer sto se toga tice. Sa druge strane iako jeste dugogodisnji protivnik rezima opet se ne istice previse niti privlaci paznju da bi bas on bio meta ovakvih gadosti. Moguce je da se neko caci pasce nasumicno odvezalo, a moguce i da cela prica ima malo dublju pozadinu. Pri tom ne aludirajuci da on ima neke veze sa tim vec da neki ljudi iz ovog ili onog razloga zele da mu stave do znanja da nije pozeljan u ovoj drzavi. U svakom slucaju puna podrska Nikoli, a sram bilo klub za saopstenje, mada nista bolje nisam ni ocekivao. Identicno bi bilo i kod nas da je neko ispisao to na ulazu Vanje Marinkovica. 10
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Gudura said: https://kkcrvenazvezda.rs/news/saopstenje-kk-crvena-zvezda-meridianbet-septembar Hhahhahaha pa ovo je sramotno, ali je l treba nešto gore da se desi?? Izgleda drugari mora sve da propadne da bi se rodilo nešto novo, nadamo se nešto dobro. I naše i vaše, sve do temelja 10
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Unapred se izvinjavam na dužem postu. Iako je svih ovih meseci dok traju protesti kao i godina pod ovim režimom, bilo mnogo gorih stvari koje je sns kartel uradio, ovo što se desilo našem bratu, igraču koga svi mi sa ove strane brda obožavamo, a verujem u velikoj meri poštuju sa komšijske strane brda, duboko me je pogodilo, razočaralo po milioniti put i navelo da razmislim malo dublje o svemu (ne prvi put kada je u pitanju neko zlodelo najvećeg zla u Srbiji). Nisam ljubitelj teorija zavera, ali ako znamo ko nam je protivnik (ne sportski) i na šta su sve spremna ta govna, zaista me ne bi čudilo da se ovo sramno targetiranje Kaline radi u direktnoj vezi sa upravom kluba (indirektne veze već svi dobro znamo). I sve to da bi Kalina digao ruke od svega i zapalio (u potpunosti ga razumem ako bi se to desilo). Možda majmuni misle da smo maloumni i da bi na ovaj način bio manje providan njegov odlazak jer znaju kakav bi bes to izazvalo kod navijača nego da su pokušali da raskinu ugovor sa njim, poslali ga na tribine ili nešto slično tome. I da uprava nema veze sa ovim događajem od danas i da Nikoli dođe sve preko glave, odluči da zaštiti svoju porodicu i sebe i ode iz ove nazovi države. Biće to najveći poraz kluba od kad znam za sebe. Bilo je raznih uprava i raznih sranja koja su te uprave pravile. Ali, da ovakav tretman ima igrač koji je sve dao klubu, dokazao svoju ljubav i lojalnost pa na kraju da potencijalno ode zbog zla koje je na vlasti, a i u upravi kluba - tu je moja crvena linija. Nisam od onih koji smatraju da ko podržava klub, automatski podržava i upravu/vlast. Imamo jedan klub koji volimo i svi mi navijamo od detinjstva za isti. Uprave se smenjuju, a klub koji volimo - ostaje. Ali ako bi se najcrnji scenario iz prethodnog pasusa desio. Od tog trenutka svako ko uđe u halu, postaje njihov saučesnik. Zgadili su mi FK, odlaskom Kaline bi mi definitivno zgadili i KK. To je njihov modus operandi. Zgaditi što više stvari čoveku koje voli da bi izgubio interesovanje za bilo šta, a da oni vladaju večno. Ovakve stvari koje ološ radi u svim sferama naših života će ostaviti dugotrajne posledice. Pitanje je da li ćemo moći sve da izlečimo što su zarazili. Živim za dan kada ćemo ih konačno poraziti i polako početi da vraćamo sve što su nam oteli. 5 4 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inace pisu po tviteru da sutra nisu tu Kalinic i Moneke,Kalina na sastanku ELPA a Moneke snima reklamu za EL,sad koliko tu ima istine ne znam
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 58 minutes ago, fedor said: ...Moguce je da se neko caci pasce nasumicno odvezalo, a moguce i da cela prica ima malo dublju pozadinu... Slično razmišljam, ali imajući u vidu i netransparentnu priču u vezi kapitenske trake, sve više verujem da priča zaista ima dublju pozadinu. Ova bagra je spremna na sve, samo da sačuva svoje pozicije. I svako ko tu i najmanje smeta ili samo štrči, biće sklonjen. Upravo to otvoreno rade u prosveti, policiji, pravosuđu, vojsci. Naredni dani će pokazati šta je istina. Svi znamo Nikolin karakter. Tu je sada i sasvim razumljiv strah za porodicu, tako da je vrlo moguć i njegov odlazak iz kluba. Desi li se taj scenario, mene KKCZ neće više interesovati. Apsolutni bojkot. I ovako sam mesecima na ivici što se tiče podrške, s obzirom na sve okolnosti u klubu i oko njega. 6
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ljudi šta vam nije jasno? Kalinić je kritikovao režim još pre više godina u onom dugačkom tekstu i još je rekao da je Kosovo potpuno izgubljeno, izmedju ostalog naravno i zbog sadašnjeg režima. Dakle sve je jasno meni i zašto nije kapiten, zašto patriJote sa Severa su bili ,,ljuti" mrzeli ui prozivali godinama, pa se morao izvinjavati plaćat itd, kao što je i sada meni i svima mahom jasno i zašto su mu ovo napisali, zašto?? Pa čovek je ne samo bio na protestu, nego više puta uslikan, dakle sve je jasno.. Jedino što je čudno da ga klub nije oterao i da ga je vratio i treći put pored svega Čović..
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opet se previse duboko razmislja na temu sportista i politike. Kao sto Marinkovic nije igrao jer je prevrtao ocima na novinara pinka, ili sto su danas iscurele jos neke neproverene informacije o incidentima u Rigi na slicnu temu, sada se i ovde trazi nesto vise, a realno ne postoji. Kalinic je dosao u Zvezdu, dobro je znao gde dolazi, sa kim se rukuje i ko to sve finansira. Siguran sam da ima najnormalniji odnos sa Drcelicem. U suprotnom je budala sto cuti i trpi, a znamo da to nije slucaj. Ovo je ispad nekog idiota cacija i to je to, nikakva naredba sa vrha drzave ili iz kluba. Da je stvarno nepozeljan u klubu vrlo lako bi se sporazumno raskinuo ugovor i otisao bi, ne vidim razlog zasto bi ostajao ako ga ne zele. 2
Peggy Sue Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalina im je zicer... Targetiran kao "Drugosrbijanac" pa se neutralci nece previse uzbuditi. Zona sumraka...
djole0504 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Dzo23 said: Jedan je Kalina! Ovo će biti vrela jesen. Kako na ulici, tako i u areni. Bukvalno se borimo protiv države, uprave, i naravno protivnika na terenu. Jako specifična i složena situacija. Ako ćemo se tokom sezone boriti protiv uprave kluba onda ćemo proći slično kao koŝarkaška i fudbalska reprezentacija. U takvoj atmosferi je nemoguće konatantno pobeđivati.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Don Dusko said: Recimo i Deda je bio na protestima..... Deda i Kalinic su nebo i zemlja, to nije ni priblizno isto.
djole0504 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 minutes ago, СтелаРоса said: Opet se previse duboko razmislja na temu sportista i politike. Kao sto Marinkovic nije igrao jer je prevrtao ocima na novinara pinka, ili sto su danas iscurele jos neke neproverene informacije o incidentima u Rigi na slicnu temu, sada se i ovde trazi nesto vise, a realno ne postoji. Kalinic je dosao u Zvezdu, dobro je znao gde dolazi, sa kim se rukuje i ko to sve finansira. Siguran sam da ima najnormalniji odnos sa Drcelicem. U suprotnom je budala sto cuti i trpi, a znamo da to nije slucaj. Ovo je ispad nekog idiota cacija i to je to, nikakva naredba sa vrha drzave ili iz kluba. Da je stvarno nepozeljan u klubu vrlo lako bi se sporazumno raskinuo ugovor i otisao bi, ne vidim razlog zasto bi ostajao ako ga ne zele. Apsolutno se slažem. Neviđrna gomila gluposti je pisana u vezi nekih stvari na eurobasketu. Tipa, DeDa nije bio u 12 jer je slikan na protestima. To naravno nije smetalo da se pozove Dobrić. Pa Vanjino prevrtanje očima na pitanje onog ćacija s Pinka je dovedeno u vezu s njegovom minutažom, itd, itd.. Ajde što se ćaci mediji svojski trude da sve sjebu nego su se i ovi drugi utrkivali sa njima. Katastrofa. Edited 2 hours ago by djole0504
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, СтелаРоса said: Opet se previse duboko razmislja na temu sportista i politike. Kao sto Marinkovic nije igrao jer je prevrtao ocima na novinara pinka, ili sto su danas iscurele jos neke neproverene informacije o incidentima u Rigi na slicnu temu, sada se i ovde trazi nesto vise, a realno ne postoji. Kalinic je dosao u Zvezdu, dobro je znao gde dolazi, sa kim se rukuje i ko to sve finansira. Siguran sam da ima najnormalniji odnos sa Drcelicem. U suprotnom je budala sto cuti i trpi, a znamo da to nije slucaj. Ovo je ispad nekog idiota cacija i to je to, nikakva naredba sa vrha drzave ili iz kluba. Da je stvarno nepozeljan u klubu vrlo lako bi se sporazumno raskinuo ugovor i otisao bi, ne vidim razlog zasto bi ostajao ako ga ne zele. Slažem se sa ovim. Malo je neozbiljno smatrati da bi teranje Kalinića na ovaj način bilo prihvaćeno bolje nego da se raskine ugovor na štetu kluba. Sem kod idiota tipa Anđus, Kalinić ima najveću podršku kod navijača i ako bi Kalinić izašao i rekao da hoće da ide jer ga proganjaju to bi bilo izuzetno nepovoljno za vlast.
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, СтелаРоса said: Opet se previse duboko razmislja na temu sportista i politike. Kao sto Marinkovic nije igrao jer je prevrtao ocima na novinara pinka, ili sto su danas iscurele jos neke neproverene informacije o incidentima u Rigi na slicnu temu, sada se i ovde trazi nesto vise, a realno ne postoji. Kalinic je dosao u Zvezdu, dobro je znao gde dolazi, sa kim se rukuje i ko to sve finansira. Siguran sam da ima najnormalniji odnos sa Drcelicem. U suprotnom je budala sto cuti i trpi, a znamo da to nije slucaj. Ovo je ispad nekog idiota cacija i to je to, nikakva naredba sa vrha drzave ili iz kluba. Da je stvarno nepozeljan u klubu vrlo lako bi se sporazumno raskinuo ugovor i otisao bi, ne vidim razlog zasto bi ostajao ako ga ne zele. Aha, ahaa ovo je ,,obican ispad nekog idiota" Isto kao što je slučajnost grafiti i natpisi po svim onim zgradama u Novom Sadu recimo.. U ovakve slučajnosti apsolutno ne verujem, a i glavu dajem da to nije jedan čovek, već grupa i organizacija, kao što uvek i bude sa grafitima, napadima batinaša noću kasno i ostali, neko čuva stražu, neko žvrlja, neko bije.. Planski i organizovano kao i uvek, ubedjen sam u to... A ovaj status i obaveštenje kluba mi tu sumnju samo dovoljno produbljuje, zapravo me čak i uverava u moju tvrdju, jer ako pročitaš obaveštenje, obično kada je drugo u pitanju nešto, recimo sudjenje uvek bude 5 strana obaveštenja, teške reči, uvrede neretko, a sada su mi jako, jakoo blagi, ne pamtim blaže obaveštenje iz kluba, sada kada je trebalo da budu nikada oštriji. Dakle sve je jasno... 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: A ovaj status i obaveštenje kluba mi tu sumnju samo dovoljno produbljuje, zapravo me čak i uverava u moju tvrdju, jer ako pročitaš obaveštenje, obično kada je drugo u pitanju nešto, recimo sudjenje uvek bude 5 strana obaveštenja, teške reči, uvrede neretko, a sada su mi jako, jakoo blagi, ne pamtim blaže obaveštenje iz kluba, sada kada je trebalo da budu nikada oštriji. Saopštenje kluba je bedno i kukavičko jer su na čelu kluba sns poslušnici koji ne smeju da osude sadržaj poruke, već samo osuđuju kome je upućena.
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A gde je generalštab i njegovi... Hoce li neko od te bagre da se oglasi? Nece, naravno
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Zvezdaš96 said: Aha, ahaa ovo je ,,obican ispad nekog idiota" Isto kao što je slučajnost grafiti i natpisi po svim onim zgradama u Novom Sadu recimo.. U ovakve slučajnosti apsolutno ne verujem, a i glavu dajem da to nije jedan čovek, već grupa i organizacija, kao što uvek i bude sa grafitima, napadima batinaša noću kasno i ostali, neko čuva stražu, neko žvrlja, neko bije.. Planski i organizovano kao i uvek, ubedjen sam u to... A ovaj status i obaveštenje kluba mi tu sumnju samo dovoljno produbljuje, zapravo me čak i uverava u moju tvrdju, jer ako pročitaš obaveštenje, obično kada je drugo u pitanju nešto, recimo sudjenje uvek bude 5 strana obaveštenja, teške reči, uvrede neretko, a sada su mi jako, jakoo blagi, ne pamtim blaže obaveštenje iz kluba, sada kada je trebalo da budu nikada oštriji. Dakle sve je jasno... Pa ok ako je tako sta onda mozemo ocekivati od Kalinica da uradi po tom pitanju? Ako ga u klubu ne zele zar ce ostajati tu? Evo ja cu i odgovoriti - nista. Kao i od svih ostalih sportista. On je na proteste isao kao Nikola Kalinic, a ne kao kosarkas Zvezde. Ne daje nikakve izjave o toj temi, niti pravi bilo kakve incidente. Postuje pravila u klubu. Za to je dobro placen. Profesionalac i to je to. Ja prvih bih voleo da neko od sportista skupi muda i pokrene lavinu, ali ocigledno nema nista od toga.
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, TB Told said: Saopštenje kluba je bedno i kukavičko jer su na čelu kluba sns poslušnici koji ne smeju da osude sadržaj poruke, već samo osuđuju kome je upućena. Naravno da mi je to jasno. Poenta mog posta je da oni zapravo nisu kukavice, ukoliko se radi o Bokanu iz Budućnosti, ili Saši Puklu, kada se desi da nas pokradu makar i jednom, oni napišu kilometarski sadržaj gde osudjuju i Bokana i druge klubove i sudije, pa onda stavljaju snimke, kako su nas pokrali, kako su svi protiv Srba se urotili bla bla Medjutim kada ti isti Srbi batinaši prave sranja po Letoniji, po drugim zemljama, ili tuku sopstveni narod, ili prete Nikoli Kaliniću simbolu Crvene Zvezde, ee onda napišu: ,,Žao nam je, to nije ok, ali molim vas da nas kao klub ne pitate ništa o tome ni Kalinića, o mogućstvu NIKADA, aa policija koja je jako ažurna će odlučiti.. Ovo kao kada Vucic rekao: ,,Ništa ne brinite, mi nismo nadležni baš skroz, ali verujte meni Vučiću na reč, već sutra u ovo isto vreme imaćemo spisak i ubice i nalogodavca crno na belo ko ga je ubio 100% verujte mi na reč brate moj....
Nate Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam sta nije jasno. Naravno da nije ni slucajno, ni nasumicno. Jadnici iz kluba nemaju dovoljno hrabrosti bar da se prave da stite igraca. Da li je moguce da se toliko plase reakcije vlasti ili "navijaca". 1
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iz bednog saopstenja kluba dobili smo odgovor zasto Nikola Kalinic nije kapiten crvene zvezde 7
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nate said: Ne znam sta nije jasno. Naravno da nije ni slucajno, ni nasumicno. Jadnici iz kluba nemaju dovoljno hrabrosti bar da se prave da stite igraca. Da li je moguce da se toliko plase reakcije vlasti ili "navijaca". Druže, ne boje se oni reakcije ,,navijaca", jer ti isti ,,navijaci" su placeni od režima da prave sve performanse i u sportu i politici koje je potrebno, već se plaše lično, ali lično NJEGA. Čak mislim da ne postoji političar, ili biznismen kojeg se boji uprava našeg kluba u Srbiji, oni jedino NE SMEJU da se suprotstave NJEMU... Znam da će biti sada komentara da preterujem da je ON obična piz*a ,da on samo misli da je toliko bitan, jak itd, ali veruj mi čak znam ljude, koji su zaista uplašeni od LIČNO NJEGA, i oko posla da ne izgube, pa onda se boje za svoju bezbednost, da ih ON fizički i životno ne ugrozi, jer kažu u fazonu: ,,On je lud, opasan, nepredvidiv..." Tako da jasno ti je da mi imamo posla zaista, ali zaista sa ludakom, kojeg se hteo ti to da priznaš ili ja hteo tro da priznam, zaista u ovom trenutku sve i svja Bog i batina i prosto dosta ljudi još uvek zaista ima strah od njega, dakle ne samo zbog posla, već i za svoj život strahuju...
Recommended Posts