Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Licno bih potpisao sada da izgubimo sve i jednu pripremnu utakmicu do kraja, ali da Sferopulos isproba razne petorke i da koliko toliko podijeli uloge i ima uvid ko koliko moze.

Tako da necu ni jednog igraca, a ni trenera da ocjenjujem na osnovu par utakmica u pripremnom periodu.

Na Sferopulosu je da iskristalise uloge pojedinim igracima i postavi jasan plan i identitet ekipe, a do tada ga prvi ja neću kritikovati.

Nadam se da ce u tome uspjeti za razliku od prosle sezone.

Posted

Kada smo već čistili praktično ceo tim ostao je jedan kamičak u cipeli zvani Cannan da se izbaci. Taj igrač će nas žuljati dokle god bude u klubu. I dalje mi nije jasno na koju foru je on ostao, i ako je on ako ne najveći onda sigurno u top 2-3 igrača koji si najveći krivci za prošlu godinu. 

Podsećam da je to osoba koja je jedina  dobila zvizduke prošle sezone ( Spartak)..

Opet kažem ako je većina otišla, ovaj je trebalo PRVI DA BUDE na listi, a ne da se ostavi sa milionskom platom da igra svoju alibi igru da se krije od odgovornosti..

• Ha-ha 1
Posted (edited)

G0aiHUDXoAA9Zz0.thumb.jpg.518ee4dd60f1676f8ee4483462b9d420.jpg

Џордан Нвора стартер на двојци... занимљиво, поготово након учесталих прича овде о томе да он то никако не може бити.

Од свих бројева са ове табеле, највише ме узбуђује и импресионира чињеница да су нам крила имала скоро 30 скокова међу собом. Волео бих да се тако скакачки наметну и у Евролиги док се не врати Боломбој. Такође, Чиминих 15/15 у шуту заиста за поштовање, ко год да је противник. Оџелеј од свега по мало, супер.

Edited by aleksa7
  • Like 2
Posted
9 minutes ago, aleksa7 said:

G0aiHUDXoAA9Zz0.thumb.jpg.518ee4dd60f1676f8ee4483462b9d420.jpg

Џордан Нвора стартер на двојци... занимљиво, поготово након учесталих прича овде о томе да он то никако не може бити.

Од свих бројева са ове табеле, највише ме узбуђује и импресионира чињеница да су нам крила имала скоро 30 скокова међу собом. Волео бих да се тако скакачки наметну и у Евролиги док се не врати Боломбој. Такође, Чиминих 15/15 у шуту заиста за поштовање, ко год да је противник. Оџелеј од свега по мало, супер.

Kako je lepo videti 29/33 slobodna bacanja

Mozda ne znaci nista ali i dalje…

• Like 7
  • Love 2
Posted

Za Kalinića nije izgleda tacna statistika, kako 3/4 za 2, a imao je 7 poena zbirno i dao jednu trojku, zapravo ova prva kolona i ne pise msm 2pts, samo za 3 pts..

• Tuzno 1
Posted

3-4 из игре, а не 3-4 за 2

Nwora сигурно није шутнуо 4-15 за 2

7 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Za Kalinića nije izgleda tacna statistika, kako 3/4 za 2, a imao je 7 poena zbirno i dao jednu trojku, zapravo ova prva kolona i ne pise msm 2pts, samo za 3 pts..

Posted

Ok, pa mogli su napisati i posebno za 2pts, kao što na apsolutno svakoj statistici to piše i u evroligi i u NBA, i na fiba sajtu eurobasketa itd

Kvalitetnije i preglednije je trebalo odraditi statistiku..

• Ha-ha 2
Posted

Ovdje mi se najviše svidja 11:11 slobodna Monekea, 3 asist i 7 skokova Nwore i statistika Odzelaja :) 

Sačekajmo ove prve utakmice sto ćemo moći gledati da vidimo kako izgledaju igrači. 

Posted

Hot tejkovi posle prve pripremne utakmice zatvorenog tipa na osnovu rezultata i box score-a... 

• Like 6
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 9
Posted
20 minutes ago, Igor_ said:

Cmm i Kenan od 100, ni 10 zbirno. 

Nwora na 2, kakav kriminal. 

Kako znaš da je Nwora igrao na dvojci ?

Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio  , ili računate na osnovu minutaže ?

78 i kusur minuta su zbirno imali CMM, Miljenović, Graham, Karter i Kenan, ne vjerujem da je neko od njih igrao na trojci

Posted

- Rivero dve blokade i bacanja 6/6 :s_w:

- Samo 7 minuta za Kenana :thumbup:

- Mekintajer ono njegovo.

- Semi cak 6 skokova u napadu, generalno odlican ucinak njega i Cime.

- Sa Karterom +21. Koliko imam dobar osecaj oko njega, toliko mi smrduckaju ovi Grahamovi nejpirovski statsi.

- Plavsic u ulozi Dauma sa proslih priprema - dvorska luda koja pocne mec, odigra 5-6 minuta i vise se ne vraca.

- Nvora na 2... bolje da ne komentarisem.

5 minutes ago, Jelencom said:

Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio  , ili računate na osnovu minutaže ?

Na osnovu startne petorke. 

CMM - Nwora - Kalinic - Moneke - Plavsic.

• Like 2
Posted
8 minutes ago, fradler said:

Mekintajer ono njegovo

Možda možemo sa Forgijem vidjeti da ga gurnemo u Fnc, izgleda da više boks trenirao :) 

Ma nama najviše zavisi od toga kako ća Graham izgledati, ako on bude drugi Nejpjer ne piše nam se dobro. 

• Ha-ha 1
Posted
16 minutes ago, Jelencom said:

78 i kusur minuta su zbirno imali CMM, Miljenović, Graham, Karter i Kenan, ne vjerujem da je neko od njih igrao na trojci

Pa po startnoj petorci on je bio dvojka. 

Cmm-on-kalina-moneke-plavsic

Posted

Izgleda da nas odbrana neće brinuti preterano, rešili smo da je ne igramo😂 

Šalim se naravno. Ovde je rezultat najmanje bitan. 

Čini da ćemo imati pakao na krilima, a ako se bar još jedan igrač pridruži Karteru, za koga verujem da će biti standardan u formi, biće to dobro i spolja. 

Mnogo raduju slobodna bacanja i ovih 6 ofanzivnih Oyeleyea. 

Očigledno je da će se forsirati Nwora, po tome koliko puta je šutnuo, minutaži, a i u prvoj utakmici je dao najviše poena. Ne znam da li je igrao na 2 ili na 3...

Posted
1 minute ago, Igor_ said:

Pa po startnoj petorci on je bio dvojka. 

Cmm-on-kalina-moneke-plavsic

Nisam uopste vidio startnu petorku. Hvala

• Like 1
Posted

"Provera koja se igrala u hali “Aleksandar Nikolić” uz izuzetno čvrstu igru kvalitetnog sastava Igokee, ispostavila se kao pravi potez u ovom delu sezone.

Jel moze neko da mi pojasni kako izgleda "čvrsta igra" pri rezultatu 105-103🤔

Posted

Graham je morao da ubaci bar još 10 poena, CMM još 6, Kenan i Miljenović po 5, a prodavac girosa da do sada zategne tu njegovu odbranu i onda bi bilo sasvim prihvatljivih 131-79.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted
7 minutes ago, Gudura said:

"Provera koja se igrala u hali “Aleksandar Nikolić” uz izuzetno čvrstu igru kvalitetnog sastava Igokee, ispostavila se kao pravi potez u ovom delu sezone.

Jel moze neko da mi pojasni kako izgleda "čvrsta igra" pri rezultatu 105-103🤔

Dosta faulova i slobodnih :smiley2:

Posted
55 minutes ago, Guru said:

Hot tejkovi posle prve pripremne utakmice zatvorenog tipa na osnovu rezultata i box score-a... 

Majke mi ne bi bili cigani da je drugacije.