pavlaka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Voleo bih da @Guru prokomentarise roster i realne mogucnosti u Evroligi sa ovim rosterom 😊
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 19 minutes ago, 40Wins said: A sta znaci Prima u naslovu? Znači prvu evroligašku titulu po koju idemo ove sezone. A ujedno je i zajebancija na naziv vaše teme gde brojite Željkove titule umesto Partizanove. 🙂 5 2 12 4
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 26 minutes ago, Amigo21 said: To me i zanimalo, necu da mracim otprilike mi jasno zasto je grb pomeren onda na sredinu. Nekome ce se vise svideti sto je na sredini nekome da bude na desnoj strani to je stvar ukusa... Meni je skroz okej. Nešto novo. Izgleda mi zapravo odlično. Kao i gostujući. Dok mi se u fudbalu recimo uopšte ne sviđa šta je Puma radila sa dresovima. Baš nekako promašaj. Ali u košarci, ovo mi za sad izgleda baš top 👌🏼
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Znači prvu evroligašku titulu po koju idemo ove sezone. A ujedno je i zajebancija na naziv vaše teme gde brojite Željkove titule umesto Partizanove. 🙂 Aaaaaa hahaahahahahah Prvo sam mislio neko zezanje sa sponzorima i u fazonu imaju grisine Prima, ali odakle se vise pojavljuju ove SNS kladionice i kockarnice
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali uvijek se divim diskusijama o novom dresu. Ja sam toliko estetski nesofisticiran da ne bih provalio da izađu da igraju u rebrastim potkošuljama. 2
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Prima na nemačkom znači nešto odlično, fantastično, top kvalitetno, ali se nekad koristi i u smislu urednog, čistog i održavanog. 1
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: Prima na nemačkom znači nešto odlično, fantastično, top kvalitetno, ali se nekad koristi i u smislu urednog, čistog i održavanog. To je to, KKCZ in a nutshell. 1 12
mindgame Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U ovom domaćem dresu da me sahrane. Lepši nego prošle godine za koji sam mislio da neće biti nadmašen. Oduševljen sam. Da li neko zna da li će ih biti u prodaji ? 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 minutes ago, mindgame said: U ovom domaćem dresu da me sahrane. Lepši nego prošle godine za koji sam mislio da neće biti nadmašen. Oduševljen sam. Da li neko zna da li će ih biti u prodaji ? Biće u prodaju samo ako sediš u upravi kluba. A možda od 100 komada puste 20tak, dok prvo ljudi iz uprave uzmu pa nama šta ostane 😂 Edited 4 hours ago by Summerfunk
Gudura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 10 minutes ago, mindgame said: U ovom domaćem dresu da me sahrane. Lepši nego prošle godine za koji sam mislio da neće biti nadmašen. Oduševljen sam. Da li neko zna da li će ih biti u prodaji ? Bice u prodaji, fantasticna, prvorazredna replika, po neverovatnoj ceni od samo 8.999 dinara (PDV-ukljucen, kao i WD Concord West logo, personalizacija se naplacuje dodatno)😬 Za prvih 20 kupaca poklon: Bromazepam sa logom KKCZ Edited 4 hours ago by Gudura
harmonajzer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, GameChanger said: Kodi - Grejam - Miljenovic Kenan - Karter - Radosic Kalinic - Nvora - Dobric Moneke - Odželej - Davidovac Rivero - Izundu - Plavsic (Bolomboj) Voleo bih da svaku utakmicu u ABA počne domaća petorka (treće opcije u rosteru iznad), barem nakon što Janis proceni da su mu prva postava i prve alternative dovoljno uigrane za EL. ABA liga me ne interesuje previše, pogotovo ligaški deo tokom kojeg treba pokušati osposobiti Miljenovića,Radošića i Plavšića za viši nivo od onog na kojem su trenutno. U toj varijanti, Deda i Kobra su praktično nosioci. Takmičarski cilj u ABA treba da bude plej-of, a onda da se napadne titula sa najjačim timom.
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Chaos Is Me said: Maj 2026. Nedelja je. Nikad više girosa se nije pojelo u Srbiji nego tog dana. Čestitke Haose. Originalno otvaranje teme. 🙃
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 30 minutes ago, quentin said: Ali uvijek se divim diskusijama o novom dresu. Ja sam toliko estetski nesofisticiran da ne bih provalio da izađu da igraju u rebrastim potkošuljama. Meni je jedino bitno da šorc nije kratak i uzak kao prošlogodišnji Partizanov :)
Mairosu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, GameChanger said: Sa ovim idemo pred Milosa zadovoljan sam, može 2 1
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, harmonajzer said: Voleo bih da svaku utakmicu u ABA počne domaća petorka (treće opcije u rosteru iznad), barem nakon što Janis proceni da su mu prva postava i prve alternative dovoljno uigrane za EL. ABA liga me ne interesuje previše, pogotovo ligaški deo tokom kojeg treba pokušati osposobiti Miljenovića,Radošića i Plavšića za viši nivo od onog na kojem su trenutno. U toj varijanti, Deda i Kobra su praktično nosioci. Takmičarski cilj u ABA treba da bude plej-of, a onda da se napadne titula sa najjačim timom. Tako je. U najmanju ruku, a posle početnog uigravanja, Grejam, Kenan, Kalina, Moneke i Bolomboj treba da igraju samo derbije u ABA ligi, sve do plejofa naravno. Ima dovoljno utakmica za sve, samo ako se uspostavi jasna hijerarhija i podela minuta, nesto cemu Janis nije bio mnogo vican lane.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, GameChanger said: Ima dovoljno utakmica za sve, samo ako se uspostavi jasna hijerarhija i podela minuta, nesto cemu Janis nije bio mnogo vican lane. Ovoga se najviše plašim. Nadam se da će Sfero jasno odrediti kako nosioce tako i standardnih 12 za EL, naravno ako su svi zdravi i uz sitne korekcije u zavisnosti od protivnika. Samo da ne zavrti svih 12 igrača do 7. minuta prve četvrtine i da se ne zna ko je u 12, a ko u civilu pred svaku utakmicu u EL. 3
Zvezdaš96 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 7 hours ago, DameTime said: Srećno vam bilo u novoj sezoni, da iskopirate KKP kao u otvaranju teme - osvojite KLS. DameTime, opusti se, 2023.ste vi uzeli Aba ligu, 2024.godine mi, pa vi 2025.godine, znači ove godine mi uzimamo abu, a verovatno i sve ostalo 😉
Recommended Posts