wrach Posted Saturday at 09:42 PM Posted Saturday at 09:42 PM Jbt nisam ni znao da smo igrali. A morao sam da udjem u statistiku da proverim da ovo gore nije fotomontaza. Em Kalates 7/7, em jos nisam naisao na neTrol post od forumasa iznad.
Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 09:43 PM Posted Saturday at 09:43 PM Šti bi se reklo “Taktički skroz pogrešno” 😁 Ne možeš baš toliko prostora da daš profesionalnom EL pleju da se namesti bukvalno kao na treningu. Inače i pored toga je dobro igrao i defanzivno i ofanzivno. Ekipa ima ‘glavu’ sa Kalatesom na parketu.
wing Posted Saturday at 09:50 PM Posted Saturday at 09:50 PM (edited) Niče ne pokriva... Edited Saturday at 09:54 PM by wing
Kosjan Willavić Posted Saturday at 09:50 PM Posted Saturday at 09:50 PM 10 minutes ago, MrTripleDouble said: Pokajte se gresnici!
DameTime Posted Saturday at 10:57 PM Posted Saturday at 10:57 PM 13 hours ago, Eddard said: Onog dana kada ja nađem majicu u svojoj veličini u Shop-u, Srbija će biti slobodna 😁. Pre će Brick pogoditi svako slobodno koje šutira. That escalated quickly. 😁 Još nisu slobodna, nego trojke. 1 4
Jakob Aman Posted Saturday at 11:00 PM Posted Saturday at 11:00 PM Klub apsurda. U kome najplaceniji igrac lici na rekreativca a drugi kome se svi sklanjaju jer je kamenjar sutira 7 od 7 trojke. Kompletan smo cirkus. 1
MrTripleDouble Posted Saturday at 11:47 PM Posted Saturday at 11:47 PM Oprao ruke u MoravU grcki celafuto 2 3
DameTime Posted yesterday at 09:03 AM Posted yesterday at 09:03 AM 1 hour ago, Ne sam Safete said: Evo i dokaz Sad me zanima kako je glasio prompt 😁 3
TripleJ Posted yesterday at 09:26 AM Posted yesterday at 09:26 AM (edited) Bilo je potrebno da Nick the Brick gadja 7/7 trojke da bismo dobili Borac iz Cacka 🙂 . Mislite o tome. Edited yesterday at 11:38 AM by TripleJ 2
Ne sam Safete Posted yesterday at 09:37 AM Posted yesterday at 09:37 AM Nemojmo zaboraviti i Dzabulino koledž izdanje.
TripleJ Posted yesterday at 11:43 AM Posted yesterday at 11:43 AM nego, sta kazu insajderi za Tajrika i ekipu ? Imamo jos pola dana da ih udomimo. Ako ne bude tako, moralo bi ozbiljno javno izvinjenje navijacima da se napise, inace ce biti zajebano do kraja sezone.
Elevator Operater Posted yesterday at 12:09 PM Posted yesterday at 12:09 PM Koje sezone? Salim se ja malo, ali da. Nesto moraju da urade. Ne za ovu sezonu, ali moraju. Inace ce sledece sezone biti finansijski kolaps jer ce se glavni finansijer povuci (sto je trebalo da uradi leta 2025 kad se jasno ocrtala alavost, al avaj).
MarioKempes Posted yesterday at 12:49 PM Posted yesterday at 12:49 PM (edited) 1 hour ago, TripleJ said: nego, sta kazu insajderi za Tajrika i ekipu ? Imamo jos pola dana da ih udomimo. Ako ne bude tako, moralo bi ozbiljno javno izvinjenje navijacima da se napise, inace ce biti zajebano do kraja sezone. Mislim da je sutra do kraja dana rok da igrač bude odjavljen od strane trenutnog EL kluba. Onda potencijalni novi EL klub može da ga registruje sve do 28.02., ne mora odmah, čini mi se. Pretpostavljam da je samo Džons u priči oko eventualnog odlaska, jer se oko njega digla najveća galama. Svi ostali, verujem, ostaju do kraja sezone i ako poprave pristup i igru kod novog trenera, pa ako to još isprate i neke pobede - dobar deo navijača će im zaboraviti (ili lakše progutati) prethodne grehove. Edited yesterday at 12:52 PM by MarioKempes
wrach Posted yesterday at 01:34 PM Posted yesterday at 01:34 PM 33 minutes ago, Elevator Operater said: Nece Nazalost vecina hoce... 2
MarioKempes Posted yesterday at 02:07 PM Posted yesterday at 02:07 PM (edited) 1 hour ago, Elevator Operater said: Nece Moje mišljenje je da forumska većina od vas 20-ak koji ovde pišete - neće. A da većina od nekih 10-15 hiljada ljudi koji će i dalje pratiti Partizan u hali - hoće. Pod uslovom da igrači igraju bolje i da rezultati budu solidni (npr. 10-ak pobeda u drugom delu sezone, plus dobar ABA rez). Naravno, moguće je i da grešim i da hala ostane protiv svojih igrača bez obzira na rezultate. Svakako ćemo na kraju sezoniti videti. Edited yesterday at 02:09 PM by MarioKempes 3
wrach Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja bih bas voleo da neko postavi provokativno pitanje: Sta je cilj za ovu sezonu- s obzirom da je prilicno jasno da je play-in nemoguc.
TripleJ Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, wrach said: Ja bih bas voleo da neko postavi provokativno pitanje: Sta je cilj za ovu sezonu- s obzirom da je prilicno jasno da je play-in nemoguc. Uvek ostaje plasman na F4 ABA lige i tradicionalno finale kupa Koraca 😄.
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, MarioKempes said: Moje mišljenje je da forumska većina od vas 20-ak koji ovde pišete - neće. A da većina od nekih 10-15 hiljada ljudi koji će i dalje pratiti Partizan u hali - hoće. Pod uslovom da igrači igraju bolje i da rezultati budu solidni (npr. 10-ak pobeda u drugom delu sezone, plus dobar ABA rez). Naravno, moguće je i da grešim i da hala ostane protiv svojih igrača bez obzira na rezultate. Svakako ćemo na kraju sezoniti videti. Smanjena poseta takođe pokazuje stav u vezi podrške. Drugo, sumnjam da će svi igrači biti bolji, odnosno sada će se lakše negodovati u slučaju nezadovoljstva. Na kraju, mislim da će Ostoja biti napušavan i teran šta god da se dešava i gde god da završimo. 1
wrach Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Naravno da je to jasno, onda bi sledece pitanje trebalo da bude- sta je razlog za dovodjenje Pejna do kraja izgubljene sezone?
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago https://www.danas.rs/sport/zeljko-obradovic-partizan-razlozi-rastanka-sasic/ 1
le piaf Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 17 minutes ago, Barkley#34 said: https://www.danas.rs/sport/zeljko-obradovic-partizan-razlozi-rastanka-sasic/ Smeće napredno, pogano. Sve je uništio. 3 3
Recommended Posts