ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) @Mat Cauthon Objasnjavao deci nedavno kako je tata igrao tu igricy kad se pojavila...cini mi se da je isao film na rts Eee to su dani... Edited 4 hours ago by ScepanScekicSto 1
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto se tice novog trenera i novog igraca... PUSI KURAC OSTOJA! Dovode a ne teraju, pisanje u usta nama. 6
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Da smo mi imali ovakva dva potpisa za jedno prepodne, pa makar i sa pozicije Asvela, do sada bi smo stancali 8 strana krava muzara-ispusena mustikla-celava prevara kvalitetnog zabavnog kontenta😆 Vama je odlazak trenera usred sezone just another day in the office. 😁
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kamenko plus Kameron=kamen na kamenu neće ostati iza O'stoje.
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago jedino što naš parker ne može ni do obruča, videli smo to nedavno
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, odupri se ludilu said: Kamenko plus Kameron=kamen na kamenu neće ostati iza O'stoje. Vid kluba Kamerona kako je los.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moze neko ko je gledao Pejna da nam detaljno predstavi Pejna?
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Molim se da je tačno ovo što izlazi po internetu da ćemo Oli dočekati u Pioniru. Zamislite to, samo sezonci, manja poseta ali tvrđe jezgro, svi naoštreni na OOPKO... I have a dream! 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahaha smrda odusta od Beca a gori sam ja koji sam pravio planove da idem u Bec, a sad ni ne zmam kad igramo
Don Dusko Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 6 minutes ago, Knipex said: Raskidaju sa Mozesom Rajtom. Zbog cega?
Elevator Operater Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Rekao bih moze trejd za NWG, ali ne želim da ga prljamo i žigošemo u ovoj i ovakvoj sezoni.
Recommended Posts