Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Dzep said: Što se mene lično tiče, a i ljudi oko mene u našem malom odeljku Arene, Ostoja i nepomenik će biti pozdravljeni kako dolikuje. Naravno da će jug da krene sa širokim repertoarom uvreda na račun Cigana, samo da se naša muka što pre zaboravi. Ali se neće zaboraviti, danas, sutra, za pola godine, i dalje će se pozdravljati oni koje valja pozdraviti. Što se utakmice tiče, ne vidim gde imamo prednost nad komšilukom (osim pod košem i to samo možda delimično) i ne vidim kako možemo da dobijemo. Što nas naravno neće sprečiti da dobijemo, ukoliko nam oni daju minimum šansi. Kodi i Batler će da pokažu našim bekovima ko vozi traktor a ko otvara kapiju, a čim oni probiju, ide pas na stranu, Nwora/Ojeleye/Kalinić trojka, ćao. Aj nek me demantuju, ali stvarno ne vidim kako će to da urade Što se Ostoje tiče, citirao bih pokojnog Stojana Vasića iz okoline Kruševca, ali u spoiler Spoiler Jebem ti familiju, Jebem ti dete žensko i muško, Da bog da ti kuća izgorela na božić, sve ti žarko jebem pod bogem. Mame ti ga nabijem, gadjaćem te puškom uskoro, U kurac si me tako, majke ti ga nabijem... Jebem ti dete u pičku i svetog Arandjela i sve ti jebem po bogem... 4 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U tome je i poenta. Kodija zaista prilično sere šut, on nije toliko dobar. Ova vaša dvojica su prilično dobri šuteri, a imali ste utakmice u kojima je zaista bilo sipanje sa linije za 3 poena. Mi sa druge strane dosta drugacije postizemo poene, Kodi dosta rilja za njih, Nwora je bio odlican do povrede sad opet malo kaska. U sustini, vama ovde odgovara utakmica na visok broj poena. Nama odgovara fizikalnija utakmica, jer smo defanzivno dosta bolji.
kockooblastiŽelimir Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Dzep said: Wash stvarno sa rečju sigurno ne može da stane u istu rečenicu, osim ako to nije nešto tipa sigurno je da će mu učinak biti nekonstantno, jedino tako Sava je za Kodija bog košarke, i odbrana(kad hoće) i napad. Savu teraju da igra ono što ne zna, i njemu se to svidelo. Zato Sava izgleda ko budala. 2 1
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: Sava je za Kodija bog košarke, i odbrana(kad hoće) i napad. Savu teraju da igra ono što ne zna, i njemu se to svidelo. Zato Sava izgleda ko budala. za ,,Bog košarke'' je sve jasno, kod takvih iskaza argumenti ne pomažu ali ako možeš ovo boldovano da pojasniš...jer mi jasno nije. Edited 1 hour ago by wing 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, JPM said: U tome je i poenta. Kodija zaista prilično sere šut, on nije toliko dobar. Ova vaša dvojica su prilično dobri šuteri, a imali ste utakmice u kojima je zaista bilo sipanje sa linije za 3 poena. Mi sa druge strane dosta drugacije postizemo poene, Kodi dosta rilja za njih, Nwora je bio odlican do povrede sad opet malo kaska. U sustini, vama ovde odgovara utakmica na visok broj poena. Nama odgovara fizikalnija utakmica, jer smo defanzivno dosta bolji. Kodi najlaganije 10+ poena samo na ulaz, i ide oko 12-15 asistencija, ne znam koji mu je rekord, ali ha veceras obara. Da imam para, kladio bih se na ovo 1
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Kodi najlaganije 10+ poena samo na ulaz, i ide oko 12-15 asistencija, ne znam koji mu je rekord, ali ha veceras obara. Da imam para, kladio bih se na ovo Košarkaš Baskonije Kodi Miler-Mekintajer, koji je inače ranije nosio dres Partizana, u duelu protiv Asvela postavio je rekord po broju asistencija u jednom meču Evrolige. Miler-Mekintajer je od ovog četvrtka košarkaš sa najviše asistencija u jednom meču elitnog evropskog klupksog takmičenja, budući da ih je nanizao čak 20!
kockooblastiŽelimir Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, wing said: za ,,Bog košarke'' je sve jasno, kod takvih iskaza argumenti ne pomažu ali ako možeš ovo boldovano da pojasniš... Pa jednostavno je, igra u timu gde može da bira da li će, ili ne, igrati odbranu. Kada izabere da hoće, može da bude odličan u tome. Ali, to se retko dešava.
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najmanje me strah Kodija usmjeravati ga u desno, ako uspijemo (a jesmo često) pola posla je odradjeno. Trenutno mi se čini da su centri Tajrik/Bruno blaga prednost.
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, kockooblastiŽelimir said: Pa jednostavno je, igra u timu gde može da bira da li će, ili ne, igrati odbranu. Kada izabere da hoće, može da bude odličan u tome. Ali, to se retko dešava. i Parker je nezaustavljiv kada izabere da hoće... Ali iskreno, Wash-ova najbolja odbrana može biti samo 1 na 1 na beku...to se ne može ni prineti odbrani koju Kodi igra na poziciji ,,kog dovatim'' i to na ogromnom uzorku...posebno kod timske odbrane gde u sviču retko bude u mismeču a trenutno je i u vrhu EL igrača preko kojih se u izolaciji postiže najmanje poena. Vama je za sada centarski par prednost dok se ne vidi u kakvom je stanju Izundu. Mana vam je pored odbrane tranzicije i prenos lopte bez Kalatesa bez koga bolje da ne ulazite u neku tesnu završnicu. Minus će biti i minuti sa Parkerom ako nastavi gde je stao a koga će ovaj put menjati Osetkovski. Nama za učinak Batlera i Devontea i dalje ne pomaže ni gledanje u pasulj ni vlaški vudu. Biće kako im se otvori...ili kako izaberu 😉 Edited 5 minutes ago by wing 2
Recommended Posts