Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Malik ima jedino smisla ako se rastanemo sa ludim Savom.

Sa druge strane, misllim da vredi cekati Miltona, bila povreda, prva sezona u EL, bice on bas dobar, malo da se opusti .

Edited by TripleJ
Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Koji blam, vreme je da se odmori od cele ove priče.

ne mogu da verujem da ljudi pricaju o Maloki Bizliju, a pre 3 dana se bojalo da se ne prekine utakmica...

veliki broj navijaca partizana ce svrsavati na ove potpise koji dobodi ostoja junior...

sta li smo mi bogu zgresili

• Like 2
Posted

Svi znamo da mora da se uradi neki damage control, to je jednostavno modus operandi ove napredne gamadi, sve sjebi pa onda prekreči ruševine.

Iskreno ja sam izuzetno ponosan na činjenicu da pošumljeni još uvijek nije uspio nikog da privoli da sjedne na klupu Partizana. Mnogo, govori o veličini Željka Obradovića, ali nešto govori i o nama i poruci koju smo ujedinjeni poslali u evropski košarkaški etar.

Neće vam proći.

• Like 12
Posted
11 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Svi znamo da mora da se uradi neki damage control, to je jednostavno modus operandi ove napredne gamadi, sve sjebi pa onda prekreči ruševine.

Iskreno ja sam izuzetno ponosan na činjenicu da pošumljeni još uvijek nije uspio nikog da privoli da sjedne na klupu Partizana. Mnogo, govori o veličini Željka Obradovića, ali nešto govori i o nama i poruci koju smo ujedinjeni poslali u evropski košarkaški etar.

Neće vam proći.

ko god ga saavetuje za ovaj demage kontrol je nenormalan...

bar je to moje misljenje

• Like 1
Posted
Just now, Jakob Aman said:

Kakva atmosfera u Kluzu. Ne dolazi Partizan svaki dan.

Košarkaška, pravi gostovanje. Bolje nego prazno gostovanje u Ljubljani, skolske dvorane protiv Mege ili Krke.. pravo osveženje je Kluž, pri tom imaju dobar roster.

• Like 3
Posted (edited)
5 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Kako su se rastrčali sad mamu im jebem. Može da se skoči, može da kruži lopta a može i faul da se napravi kad treba i na vrijeme. 

Nek vam je na čast.

Ruku na srce Dzabula i dalje ne moze

Edit: Rumunji - lepa prica. Miletic nas odvalio

Edited by jedibojan
Posted

Dzabari Parker, verovatno najplaceniji stranac kod nas ikada ima do sada ukupan +/- u Aba Ligi -47.

Ne uspevam da nadjem podatke za EL, ali vidim da tu na 10 utakmica ima ukupan PIR 60, odnosno prosecno 6.

Ja sam prosle godine slavio kad je muceni Brendon otisao, a on je imao prosecan PIR 10.8.

• Like 5
Posted

Eno izgleda žvalavi uprego svoju ergelu botova kod malog junca, pošto dva dana nisi mogao ostaviti nikakav komentar sad svi pišu hvalospjeve o igri i kako igrači nisu ništa krivi. Najgori smo narod.

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
10 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Kako su se rastrčali sad mamu im jebem. Može da se skoči, može da kruži lopta a može i faul da se napravi kad treba i na vrijeme. 

Nek vam je na čast.

Ma gde, igrali su manje više isto, male korekcije u rotaciji i nijanse jače odbrane i to je to, nedovoljno za EL level

Just now, Son_of_a_gun said:

Eno izgleda žvalavi uprego svoju ergelu botova kod malog junca, pošto dva dana nisi mogao ostaviti nikakav komentar sad svi pišu hvalospjeve o igri i kako igrači nisu ništa krivi. Najgori smo narod.

Videće se u petak u hali sve 

• Like 1
  • Pumpaj! 3
Posted
3 minutes ago, wrach said:

Dzabari Parker, verovatno najplaceniji stranac kod nas ikada ima do sada ukupan +/- u Aba Ligi -47.

Blokira te najniži igrač u ligi, ja bih sam uzeo ispisnicu. Prenesite mu to.

• Like 5
Posted
Just now, Son_of_a_gun said:

Najgori...

prodajemo svoje najbolje uvek i svuda...

od mene su otpraceni pbg, telesport, bc partizan... 

toliko mogu... 

toliko me ovo boli na vise nivoa da vam ne mogu opisati... sa aspekta zivota i pogleda na isti...

• Love 1
Posted

Sada bih Miletića mijenjao za ovog  kratkog Jonesa. Uzdrmao bi sindikat, rasteretio budžet, domaći dobar pik igrač, svlačionica i tako redom. 

Džabavi  popušio bananu od čoveka od metar i žilet. Šta reći ...

Vanja uvaljuje Niku  ekstra pas za  trojku iako on kao šuter ima otvoren pogled. 

Bongu za kapitena i ugovor i status  kao Bajern što je Luči dao.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ocokoljić čovek, u dve utakmice našao dve petorke koje rade posao i vrti te dve petorke bez improvizacije. Veruje Dzabuli koji mu završava utakmice, drži ga u bitnim momentima utakmice i ovaj mu vraća.

Bajern i Kluž nisu reper, da je neka ekipa sa boljim sutem za tri možda bismo i izgubili obe utakmice ali su meni ove utakmice bile lakše za gledanje.

Steta je sto zbog situacije u Areni protiv Bajerna, evidentno Vašington, Dzabari, Tajrik, Braun i Bonga neće vrlo brzo biti više u našem klubu.

Edited by Patriota iz kauca
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Dzep said:

Ma gde, igrali su manje više isto, male korekcije u rotaciji i nijanse jače odbrane i to je to, nedovoljno za EL level

Jeste brate ali nisu se ni cimali nešto posebno, s lakoćom održavali prednost koliko treba. U napadu je bilo dosta tečnije nego inače, stvarali smo otvorene šuteve bukvalno u svakom napadu.

Posted
1 minute ago, Patriota iz kauca said:

Ocokoljić čovek, u dve utakmice našao dve petorke koje rade posao i vrti te dve petorke bez improvizacije. Veruje Dzabuli koji mu završava utakmice, drži ga u bitnim utakmicama i ovaj mu vraća.

Bajern i Kluž nisu reper, da je neka ekipa sa boljim sutem za tri možda bismo i izgubili obe utakmice ali su meni ove utakmice bile lakše za gledanje.

Steta je sto zbog situacije u Areni protiv Bajerna, evidentno Vašington, Dzabari, Tajrik, Braun i Bonga neće vrlo brzo biti više u našem klubu.

Sto se muceni Bonga svrstava u isti kos sa sindikalcima? 

• Like 2
Posted

Dvejn ni kriv ni dužan se svrstava, dečko je sasvim ok, cak sta vise odlična je osoba, ima onu decacku cistu energiju...

On je navodno imao trazavice sa Murinenom, nije njemu problem Željko bio.

Posted
4 minutes ago, Tex_Willer said:

Dvejn ni kriv ni dužan se svrstava, dečko je sasvim ok, cak sta vise odlična je osoba, ima onu decacku cistu energiju...

On je navodno imao trazavice sa Murinenom, nije njemu problem Željko bio.

Ako si cuo zbog cega, onda ne znam kako moze biti odlicna osoba. Priglupi bigot u najboljem slucaju moze biti.

Ako je istina

• Like 3
Posted

Objektivno...kad se pobjeđuje niko nije problem, i sve je divno krasno.

Kad se gubi tad se upire prstom u svakoga, i nalazi se milion zamjerki, kako košarkaških tako i nekošarkaških. Tako je oduvijek bilo i biće. 

Najčuvenija je "ne zalažu se" ili " ne bore se" kad se izgubi. 🙂

Još par pobjeda ako povežu biće to najdivniji momci, i kovaće se u zvezde. 🤷

Ovo pišem sad na ovoj temi ali isto to važi i za naš kkcz topik. Sve je isto. Takav mentalitet ljudi, takvo podneblje. 

Posted
8 minutes ago, Elevator Operater said:

Ako si cuo zbog cega, onda ne znam kako moze biti odlicna osoba. Priglupi bigot u najboljem slucaju moze biti.

Ako je istina

Nzm zbog čega, ali dečko mi bas ima pozitivan vajb.

Posted
6 minutes ago, Dzo23 said:

Objektivno...kad se pobjeđuje niko nije problem, i sve je divno krasno.

Kad se gubi tad se upire prstom u svakoga, i nalazi se milion zamjerki, kako košarkaških tako i nekošarkaških. Tako je oduvijek bilo i biće. 

Najčuvenija je "ne zalažu se" ili " ne bore se" kad se izgubi. 🙂

Još par pobjeda ako povežu biće to najdivniji momci, i kovaće se u zvezde. 🤷

Ovo pišem sad na ovoj temi ali isto to važi i za naš kkcz topik. Sve je isto. Takav mentalitet ljudi, takvo podneblje. 

Ako dobiju derbi prilicno sam siguran da ce tako i biti.

Ako tako bude, nem pojma... Neko spansko primorje recimo

• Like 1