Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Po svemu što vidim u društvu, braćo Grobari, mislim (a i iskreno se nadam) da prisustvujemo fajrontu, poslednje piće pred 'zatvaranje' lokala i sad svi idu cash in, da se uzme sve što može. Zato mislim da će pošumljeni da iskoristi sve mogućnosti i da u dilu sa zalizanim izmuze što više novca za sebe, pa bilo da mu gazda ide bilo da on nekako zglajzne, makar se lova spakovala u džep. Zbog toga se ni ne nadam ničemu što ima ikakvog smisla i plana, ali sa druge strane, moram da imam sezonsku i kako sad rešiti taj conundrum, znam da će da pljačka a moram da mu dam pare?? Edited 1 hour ago by Dzep
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 34 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Dosta je rano da se zaista za svakog pomenutog/najavljenog uhvatimo kao resenog. Uopste se ne bih iznenadio da samo Tanaskovic ili Smailagic budu od svih pomenutih povratnika. Ostoja je rekao i 1.5m max, a onda kao juri Hoarda i Armonija. Izgledniji mi je scenario da Ostoja podrchi, nego da nakrca EC tim. Pa jel to malo Keni? Lovernj, Smailagić, Tanasković, dodaj tu Pokuševskog i Marinkovića, Lakića, Nakića i samo fali još da produže Radanova i Bošnjakovića i da se uhvatimo za uši i igramo. Idemo jako na KRK i KLS, samo daj srbalja i pasoša na kamaru, nema veze što nijedan nije kvalitetom ni prismrdeti prvoj petorci, a da ne govorimo o tome što su šanse da je ovo Penaroja želeo 1%. Možda da pojurimo i Gandru, koji je moj omiljeni igrač te generacije, pa kad je bal nek se jebe i princeza 1
NikadProtivŽelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, le piaf said: Pa jel to malo Keni? Lovernj, Smailagić, Tanasković, dodaj tu Pokuševskog i Marinkovića, Lakića, Nakića i samo fali još da produže Radanova i Bošnjakovića i da se uhvatimo za uši i igramo. Tanasko ili Smajli, zaista je nerealno da se obojica nadju tu sledece sezone. Mislim da je Tanaskovic resen. Lakicu, Bosnjaku i Radanovu istice ugovor, Nakic ima ugovor za sledecu sezonu, ne bih iskljucio tu neki razlaz. Verovatno cemo imati siri roster nego pod Zelimirom, a videcemo koliko ce nasih tu naci mesta. Lovernj, Tanaskovic, Arijan, Pokusevski i Marinkovic npr. uopste nije kataklizmicno, od svih njih bi jedino Marinkovic imao osetniju EL ulogu. Da li se slazem sa takvim pristupom je drugo pitanje, samo mi se cini da oplakujemo svaki trac kao da nam nije dovoljno muke.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgleda smo mi manjina, jer gde god da se virtuelno okrenem, najava domacih i povratnika se docekuje sa odusevljenjem, ekstazom i zli lenji stranci stavom. Iskreno se nadam da su to samo botine koje rade overtajm....u suprotnom cemo kao navijaci dobiti tacno ono sto zasluzujemo i jako ce biti neprijatno...te za prosecnu masu grobara šokantno kako krvava domaca kolena ne funkcionisu na EL terenima
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Dzep said: Po svemu što vidim u društvu, braćo Grobari, mislim (a i iskreno se nadam) da prisustvujemo fajrontu, poslednje piće pred 'zatvaranje' lokala i sad svi idu cash in, da se uzme sve što može. Zato mislim da će pošumljeni da iskoristi sve mogućnosti i da u dilu sa zalizanim izmuze što više novca za sebe, pa bilo da mu gazda ide bilo da on nekako zglajzne, makar se lova spakovala u džep. Zbog toga se ni ne nadam ničemu što ima ikakvog smisla i plana, ali da druge strane, mora da imam sezonsku i kako sad rešiti taj conundrum, znam da će da pljačka a moram da mu dam pare?? Pazari sezonsku pa na prvoj utakmici ubaci nešto sa tribine u teren, cijenim da će kazna za klub pokriti troškove karte i nanesenu duševnu bol. 😁 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Tanasko ili Smajli, zaista je nerealno da se obojica nadju tu sledece sezone. Mislim da je Tanaskovic resen. Lakicu, Bosnjaku i Radanovu istice ugovor, Nakic ima ugovor za sledecu sezonu, ne bih iskljucio tu neki razlaz. Verovatno cemo imati siri roster nego pod Zelimirom, a videcemo koliko ce nasih tu naci mesta. Lovernj, Tanaskovic, Arijan, Pokusevski i Marinkovic npr. uopste nije kataklizmicno, od svih njih bi jedino Marinkovic imao osetniju EL ulogu. Da li se slazem sa takvim pristupom je drugo pitanje, samo mi se cini da oplakujemo svaki trac kao da nam nije dovoljno muke. Nisu ti dobre informacije oko dužine i isteka ugovora gorepomenutih. Lakiću ističe ugovor tek po završetku naredne sezone, Bošnjakoviću tek za dve godine. Nakić je potpisao dvogodišnji, što znači da ima još jednu takođe. Pokuševski mislim da ima 2+1 od avgusta 2024, dakle ima još. Marinkoviću ističe ugovor na kraju ove, i zbilja se nadam da neće biti produžen, ali od toga naravno nema ništa, mi smo porodica. Tanasković je rešen, a iznenadićeš se uskoro i sa Smailagićem, ukoliko uspe da izboksuje milionče, možda i kroz neki tal sa čika ostojom. Zaboravih Radanova, on je potpisan do kraja tekuće sezone, i bilo bi bolesno da se i on ostavi. Neće biti mesta da i miško ubaci neku svoju mladu nadu od 27+ godina
Alek The Great Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Odakle vam uopste info da je Smajli Miskov?! Nego, ajd sad realno. Kad bi birali Poku ili Smajli, koga bi izabrali za sledecu sezonu?
Recommended Posts