Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, le piaf said: Dakle, u tom periodu je razlika otišla na 15,16 razlike, fluidan napad, dobro je kružila lopta, ubačeni šutevi iz smislene košarke - a onda - neko je oborio osigurač. Teško je uopšte nabrojati šta smo sve loše uradili u poslednjih pet minuta. Ovaj put neću o tome, pobedili smo i nema potrebe zakerati. Delom je zbog kratke rotacije a delom jer smo ispali iz ritma i fokusa i počeli da čuvamo vreme što je uvek loša taktika u košarci. Malo smo pomislili i da su se predali, što bi se možda i desilo da nije CMM pogodio dve trojke zaredom, a mi "ohlađeni u glavi" nismo uspeli da vratimo. Posle nam se malo stegla bulja, oni su osetili krv i eto zamalo egala. Svi limiti ove ekipe se jasno vide kada ispadnemo iz fokusa i to je moglo loše da se završi. N'umemo na leru da odigramo. Srećom, uspeli smo da se sredimo u odbrani i skoku, oni su zbrzali, plus je Karlik imao mirnu ruku i otišlo je na našu stranu. Možda nije ni bilo realno da tako kratka rotacija izgura fokusirano do kraja. Bilo je dosta primera naše smirenosti i držanja plana, a meni se najviše svidelo kada u jednoj od šansi da se odlepimo Batler i Nvora na klasu izmišljaju poene protiv dobre odbrane a mi nastavljamo kao da se ništa nije desilo, nismo potonuli nimalo. 2
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Delom je zbog kratke rotacije a delom jer smo ispali iz ritma i fokusa i počeli da čuvamo vreme što je uvek loša taktika u košarci. Malo smo pomislili i da su se predali, što bi se možda i desilo da nije CMM pogodio dve trojke zaredom, a mi "ohlađeni u glavi" nismo uspeli da vratimo. Posle nam se malo stegla bulja, oni su osetili krv i eto zamalo egala. +1. Nakon onih naših silnih trojki u nizu, počela je da pada koncentracija prvo za 2+1 Mekintajera, faul Kalatesu ili Jekiriju, nisam siguran, pa onda još lakih poena na obruču iz ulaza istog igrača, pa je pljusnuo i trojku, jednu, drugu.. Za to vreme mi polako ulazimo u paniku na njihov full court press, naša dva ballhendlera se ne snalaze baš najbolje, a i izjahani su na maks (btw mislim da je Penaroja sjajno predvideo šta će se dešavati i pokušao to da prebrodi sa Kalatesom i Karlikom u petorci) Ne sviđa mi se to što smo ponekad ležerni na prenosu, pogotovo Karlik, i ima neka kritična paralelna telefonska dodavanja, ali okej, umoran je bio, pretučen. Milton bi olakšao situaciju, dao malo predaha, ali avaj, Penaroja ne toleriše dekoncentraciju na banalnim stvarima i ja to podržavam. Prošle sezone sam pizdeo na Jonesa što neće da napravi mali faul u mismeču, sad smo to videli kod Miltona. 12 minutes ago, Barkley#34 said: Možda nije ni bilo realno da tako kratka rotacija izgura fokusirano do kraja. Bilo je dosta primera naše smirenosti i držanja plana, a meni se najviše svidelo kada u jednoj od šansi da se odlepimo Batler i Nvora na klasu izmišljaju poene protiv dobre odbrane a mi nastavljamo kao da se ništa nije desilo, nismo potonuli nimalo. Apsolutno. Nije realno držati intenzitet čitavu utakmicu sa 6,7 upotrebljivih igrača u rotaciji. I zato kapa dole što su izvukli. Inače, obožavam da gledam nemoć Nwore u duelu sa Bongom. 1
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://tonilazarusic.substack.com/p/crvena-zvezda-partizan-el-2-tri-rispekta Dobar Toni 3
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, ScepanScekicSto said: Carlik kod Edina na XO u nedelju u 20:30 Nadam se da cemo premijerno cuti neku lepu vest. Da je ovaj nas predsednik pametan jos sinoc bi zvao njegovog menadzera i ponudio ugovor na 2+1 i 8m.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Alek The Great said: Nadam se da cemo premijerno cuti neku lepu vest. Da je ovaj nas predsednik pametan jos sinoc bi zvao njegovog menadzera i ponudio ugovor na 2+1 i 8m. Jel to uzivo? Ako nije ko zna kad je snimano ipak
realno *w Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) 3 hours ago, Barkley#34 said: Delom je zbog kratke rotacije Slažem se, ako je taj deo nekih 70% 😄 Ono što je bila osnovna tektika je bilo intenzivno trčanje, nedozvoljavanje brzih napada i tranzicije. To u četvrtoj više nije bilo realno očekivati sa obzirom da je Šejk opet klupiran, Poku nije ulazio u drugom poluvremenu, a Lakić igrao minut. Nama je 20 minuta, izuzetno jakog ritma u drugom poluvremenu, izguralo 5 igrača na 4 pozicije + ova dvojica koja su se rotirala na centru. Ljudi nemojte se zajebavati, to je baš kritično. 3 hours ago, Barkley#34 said: jer smo ispali iz ritma i fokusa i počeli da čuvamo vreme što je uvek loša taktika u košarci. Ovo je čak i relativno, recimo u onom napadu kad smo tri puta skočili u napadu, smo od 4 šuta, 3 uzeli kad je bilo 10ak ili više sekundi do kraja napada. U smislu kad je bila otvorena pozicija, uzeli smo šut, nismo cedili do kraja. 3 hours ago, Barkley#34 said: što bi se možda i desilo da nije CMM pogodio dve trojke zaredom, Apsolutno. Kad tako ekipa krene na sve ili ništa, puno toga, ako ne i sve, zavisi od prva dva, tri šuta. OVde su ušle dve trojke i tu su i oni živnuli. 3 hours ago, Barkley#34 said: Možda nije ni bilo realno da tako kratka rotacija izgura fokusirano do kraja. Bilo je dosta primera naše smirenosti i držanja plana, a meni se najviše svidelo kada u jednoj od šansi da se odlepimo Batler i Nvora na klasu izmišljaju poene protiv dobre odbrane a mi nastavljamo kao da se ništa nije desilo, nismo potonuli nimalo. To je ono što sam ja napisao ranije. Sa još jednim krštenim spoljnim igračem, što bi Šejk trebao da bude u teoriji, ovo bi se rutiniralo. Nažalost on, pored standardnih problema u ofanzivi, sada ima ozbiljne probleme sa spavanjem u odbrani i Đoan jednostavno nije imao hraborsti da ga vraća. 3 hours ago, Ne sam Safete said: https://tonilazarusic.substack.com/p/crvena-zvezda-partizan-el-2-tri-rispekta Dobar Toni Nema veze, valja ponoviti dobar tekst 😄 Edited 16 minutes ago by realno *w 1
Jakob Aman Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Mi realno imamo evrokup centarsku liniju, i petice i cetvorke. Tako da su ovi rezultati u poslednje vreme iz tog razloga nevrrovatan uspeh.
Recommended Posts