Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, realno *w said:

Na koje igrače ovde konkretno misliš?

Evo meni padaju na pamet Sterling i Wash koji sada ni ne igra, osim njih ko? Pošto kad ovako napišeš, ispadne cela ekipa, a ja se nešto ne sećam bola u preponama kod Bonge, Kalatesa, Lakića, Pokua, Bruna, Džekirija, pa ni Osetkovskog koji jeste slab defanzivno, ali takav je kakav je, celu svoju karijeru.

Kalates, Bruno, Jekiri su došli ili pred bušenje, ili nakon. Prema njima nemam osećaj gađenja kad ih vidim. Bonga je gospodin, čista partizanština, što je i pokazao, kao i Lakić, a tu ubrajam i Nakića koji je povređen. Ali se sećam njegove reakcije. Parker, Vošington, Sterling, Tajrik i Marinković su govna, a tu je i Vanjin izgubljeni i neobavešteni drugar Pokuševski. Limar, ćacpalj su i dalje u klubu. Jednog smo se otarasili, Parker je još igrač KKP, ali nadam se samo do leta. 

Istina je mešutim, da je trenutno većina igrača uz trenera u redu. Ali dokle god su tu vaške poput Sterlinga, Vošingtona i ostalih koje sam pobrojao, ljudi će osećati ogroman bes i osećaj mučnine. Uz, u prvom redu ćacad na čelu kluba. To ti je odgovor na paralelu koju si povukao između matorih seratora i dece od < 8 godina. 

Moje dete podržava klub bezuslovno, tvoja takođe. Ali ja ne, Frensis, wrach i MCT ne. I brojni drugi ljudi sa foruma, ili van njega. 

Smeta nam, iako to ne umanjuje tu neku ljubav prema Partizanu. 

Posted
24 minutes ago, Ne sam Safete said:

Ja sam negdje na pola puta, nemam volje da navijam za ćacad a opet ne mogu bez Partizana.

Pazi, ćacad je bila i ranije, samo smo se mi pravili ludi i žmurili na oba oka zbog Želimira. Pošteno je reći da smo i licemerni, i da zbog te iracionalne pripadnosti KKP pravimo izuzetke kada nam to odgovara. 

Nakon godina uzimanja sezonskih i za KKP i za FKP, već negde od 2018 ne idem na utakmice oba kluba. To čak ni jedan Želimir nije promenio. Ali i dalje to ne opravdava to što sam zanemario ćacije na čelu kluba, jer Željko. Sad kad ga nema, i kad se saznalo da su ga bušili, podmetali, tek sad mi bode oči. Pogotovo i kada za njega igraju dokazani smradovi, i kada je kapiten kluba zaplašeni beskičmenjak. I nema bezrezervne i bezuslovne podrške, nemam za šta da se uhvatim, osim za napredni k. A to neću, pa makar nikad više uživo ne pogledao svoj klub.

Posted
1 hour ago, le piaf said:

Kalates, Bruno, Jekiri su došli ili pred bušenje, ili nakon. Prema njima nemam osećaj gađenja kad ih vidim. Bonga je gospodin, čista partizanština, što je i pokazao, kao i Lakić, a tu ubrajam i Nakića koji je povređen. Ali se sećam njegove reakcije. Parker, Vošington, Sterling, Tajrik i Marinković su govna, a tu je i Vanjin izgubljeni i neobavešteni drugar Pokuševski. Limar, ćacpalj su i dalje u klubu. Jednog smo se otarasili, Parker je još igrač KKP, ali nadam se samo do leta. 

Jbg, lako je tu oplesti. Činjenica je da je u košarci nije baš lako prepoznati ko opstruira, ko ne. Tipa ako dvojica ili trojica u petorci to rade, ta petorka će izgledati katastrofalno, kako god da se ova druga dvojica ili trojica ponašaju.

Meni su tu Parker i Tajrik bili najočigledniji primeri, verovatno i Duejn.

1 hour ago, le piaf said:

Uz, u prvom redu ćacad na čelu kluba. To ti je odgovor na paralelu koju si povukao između matorih seratora i dece od < 8 godina. 

A rešenje je šta, bojkotovanje kluba, dok se ne promeni vlast u državi? Šta ako se to oduži na još tipa 10, 15 godina? Pa za 15 godina ne znam hoću li biti živ, prođe mi život čekajući da u tu fotelju sedne nego odgovarajući...

To su za mene izgovori. I 2010. smo igrali F4, bili n-puta za redom prvaci svega, predsednik bio Danilović, pa su na kraju sezone opet terali upravu zbog podele karata za f4, ratovali sa državom oko suđenja za Tatona i šta sve ne.

Ali ok, svako ima pravo na mišljenje i to je to. Onih 15ak hiljada ljudi u Areni mi uliva nadu da to može da se vrati na svoje i da ima dovoljno onih koji ne razmišljaju tako. I da će ih biti sve više. 

Jedino mi ne ide u glavu kako se u bojkot ekipe ne uključi i bojkot foruma? Nego i dalje postoji ta potreba da se posle svake utakmice koja izazove ovakve ili onakve emocije, dođe ovde da nam se objasni kako smo ludi što se cimamo oko toga i kako neke "ni da takne".

Posted (edited)
35 minutes ago, realno *w said:

Jbg, lako je tu oplesti. Činjenica je da je u košarci nije baš lako prepoznati ko opstruira, ko ne. Tipa ako dvojica ili trojica u petorci to rade, ta petorka će izgledati katastrofalno, kako god da se ova druga dvojica ili trojica ponašaju.

Meni su tu Parker i Tajrik bili najočigledniji primeri, verovatno i Duejn.

Jasno je ko je opstuirao od igrača, Vošington, Sterling, Parker, Tajrik. Ako nije jasno samim pristupom koji su prikazivali na terenu, pogledati nakon odlaska Želimira izjave, ponašanje, reakcije. 

Marinković recimo nije u toj grupi. On je samo mekušac bez obraza. 

A rešenje je šta, bojkotovanje kluba, dok se ne promeni vlast u državi? Šta ako se to oduži na još tipa 10, 15 godina? Pa za 15 godina ne znam hoću li biti živ, prođe mi život čekajući da u tu fotelju sedne nego odgovarajući...

To su za mene izgovori. I 2010. smo igrali F4, bili n-puta za redom prvaci svega, predsednik bio Danilović, pa su na kraju sezone opet terali upravu zbog podele karata za f4, ratovali sa državom oko suđenja za Tatona i šta sve ne.

U drugom upisu, iznad, objasnio sam kako ja gledam na stvari, i šta konkretno (ne)radim i kako sam se postavio u odnosu na klub. Da, može se reći da bojkotujem klub dok ćacad vedri i oblači. Ne dam im pare, sve i da su Želimir i Vujošević na klupi zajedno, a Bogdanović i Lučić na terenu. To je moja stvar, moj revolt, moj princip. Nikome ne sugerišem da postupi isto, nikome ne solim pamet da je to jedina ispravna opcija. 

To oko ratovanja sa državom oko Tatona je stvar južne tribine, huligana i kriminalaca, ja sigurno nisam bio jedan od, i bio sam za procesuiranje odgovornih ubica. 

Bio sam na f4 u Parizu, nisam terao upravu zbog karata, a opet su to neke banalne stvari u odnosu na ovo što imamo danas. 

Ali ok, svako ima pravo na mišljenje i to je to. Onih 15ak hiljada ljudi u Areni mi uliva nadu da to može da se vrati na svoje i da ima dovoljno onih koji ne razmišljaju tako. I da će ih biti sve više. 

Jedino mi ne ide u glavu kako se u bojkot ekipe ne uključi i bojkot foruma? Nego i dalje postoji ta potreba da se posle svake utakmice koja izazove ovakve ili onakve emocije, dođe ovde da nam se objasni kako smo ludi što se cimamo oko toga i kako neke "ni da takne".

Meni recimo uliva nadu to što je broj ljudi opao, to što će se računica sa sezonskim kartama i dnevnim ulaznicama prepoloviti, i što ljudi sve više uviđaju kako ćaci režim funkcioniše. 

Ovo za forum, nije mi najjasnije na šta konkretno ciljaš, nije ni tvoj ni moj, i nije forum istomišljenika. Niko vama ne sugeriše šta je ispravna priča a šta nije, niko vas ne naziva ludima, uzimaš previše na sebe, nismo ovde zbog tebe(ili "vas") ili vi zbog mene ili "nas". 

Tu smo da diskutujemo, raspravljamo, polemišemo, piskaramo, i pratimo Partizan ili šta nas već zanima ovde. Neki daju podršku bezuslovno, neki ne, uz akcenat da si nas podveo pod matore seratore. 

Edited by le piaf
Posted

Ni ja ne dajem pare već nekoliko sezona, pa ne naglašavam svoje ograde i uslove nakon svake utakmice.

Inače, podela karata za Pariz nije bila problem samo južne tribine nego pišanje u lice svim Partizanovcima.

Posted
18 minutes ago, Barkley#34 said:

Ni ja ne dajem pare već nekoliko sezona, pa ne naglašavam svoje ograde i uslove nakon svake utakmice.

Inače, podela karata za Pariz nije bila problem samo južne tribine nego pišanje u lice svim Partizanovcima.

Ne znam o čemu ti to pričaš, gde smo to naglašavali svoje uslove i ograde nakon svake utakmice? Molim bez izmišljanja

Nisam napisao ni da je podela karata problem južne tribine, već sukob sa državom oko slučaja Taton. Zamolio bih i za čitanje sa razumevanjem

Posted (edited)
5 hours ago, Chaos Is Me said:

Kad smo kod Carlika, šta bi sa njegovim krivičnim postupkom nakon što je flašom otvorio onog telećeg? Ili je tu pojeo vuk magarca, to smo sanjali, nije se ni desilo.

Robijaće, al' daj sve po redu, prvo zvalavi 🙂 . 

Edited by TripleJ
  • Thanks 1
Posted

Nisi napisao, tačno, ja sam to napisao jer su oni najviše podigli frku, ali si napisao da nisi terao upravu. A to je bio jajarski potez, par ekselans i ja bih je terao zbog toga. I to nismo doživeli od ćaciOstoje nego od nekih koji su kao bili naši a ustvari isto tako šuplji.

Ne izmišljam za ograde nego se stalno ponavlja "ja bojkotujem, ja ne prihvatam, ja ovo, ja ono"... Posle svakog meča. Je l' treba da vadim citate? Svako ima svoje viđenje i princip koga se drži ali kao što rekoh ne mora se stalno ponavljati. 

Ko hoće ide na utakmice, gleda na teveu, čita na portalima, komentariše. Ko neće, radi nešto, sve ili ništa od toga i gotovo.

Posted
5 hours ago, Chaos Is Me said:

Kad smo kod Carlika, šta bi sa njegovim krivičnim postupkom nakon što je flašom otvorio onog telećeg? Ili je tu pojeo vuk magarca, to smo sanjali, nije se ni desilo.

• Like 1
Posted
23 minutes ago, Barkley#34 said:

Nisi napisao, tačno, ja sam to napisao jer su oni najviše podigli frku, ali si napisao da nisi terao upravu. A to je bio jajarski potez, par ekselans i ja bih je terao zbog toga. I to nismo doživeli od ćaciOstoje nego od nekih koji su kao bili naši a ustvari isto tako šuplji.

Ne izmišljam za ograde nego se stalno ponavlja "ja bojkotujem, ja ne prihvatam, ja ovo, ja ono"... Posle svakog meča. Je l' treba da vadim citate? Svako ima svoje viđenje i princip koga se drži ali kao što rekoh ne mora se stalno ponavljati. 

Ko hoće ide na utakmice, gleda na teveu, čita na portalima, komentariše. Ko neće, radi nešto, sve ili ništa od toga i gotovo.

Pa nisam terao Vujoševića i Danilovića, ako je to ono što sam trebao, onda sam kriv. Samo da ne bude da je Vujošević bio samo trener i da nije bio

sve i svja u klubu, uz Danilovića i ekipu, pa da on nije pišao u lice partizanovcima zbog karata. 

Zanimljivo da ti upada u oči "ja bojkotujem, ja ne prihvatam, ja ovo ja ono..", a ne recimo "dođe ekipa da nam objašnjava, mi ludi što idemo, pratimo, podržavamo" bez obzira što se to doslovno nikad nije desilo. Malo malo pa realni potkači sa istim konstatacijama, ispada kao da mu  držimo slovo što on ide na utakmice, navija istim intenzitetom itd. 

Njegova odluka, ja je poštujem, uostalom kao sve vas, i zaista ne vidim kako to namećem svoje stavove ovde kao jedine ispravne. 

Da, ponovio sam ih više puta, ali ne sam od sebe, već kroz repliku. 

Posted (edited)
3 hours ago, le piaf said:

Ne dam im pare, sve i da su Želimir i Vujošević na klupi zajedno, a Bogdanović i Lučić na terenu. To je moja stvar, moj revolt, moj princip. Nikome ne sugerišem da postupi isto, nikome ne solim pamet da je to jedina ispravna opcija. 

Ovo mi je, malo reći, tragično.

Nego reci mi, ako si podržavao KKP recimo tokom 90ih godina, kakav si stav imao prema tadašnjim upravama? Jesi li možda tada bojkotovao zbog Ivice Dačića, ili je on bio ok?

Meni recimo uliva nadu to što je broj ljudi opao, to što će se računica sa sezonskim kartama i dnevnim ulaznicama prepoloviti, i što ljudi sve više uviđaju kako ćaci režim funkcioniše.

Znači konačni cilj je 500 ljudi kao na fudbalu. Vidim to je tamo donelo puno toga dobrog tokom godina. Menjaju se uprave, svaka je manje više ista, a klub tone sve više i više.

Koliko lud treba biti pa pomisliti da to može da pomogne?

Tu smo da diskutujemo, raspravljamo, polemišemo, piskaramo, i pratimo Partizan ili šta nas već zanima ovde. Neki daju podršku bezuslovno, neki ne, uz akcenat da si nas podveo pod matore seratore. 

Meni nije jasan taj deo da se maltene posle svake utakmice neko dođe da nam objašnjava kako smo ludi što se ložimo. Evo i ja sam iskreno izgubio volju za FKPom, pogledam onako usput na TVu, bez nade da će tu nešto pozitivno da se desi. Ali ne idem na temu da uveravam ljude koji i dalje pišu, da su ludi ili naivni zbog toga.

A što se tiče seratora tiče, posle ovoga iz prvog kvota, shvatam koliko je to blaga reč. Kako god, sa ovim završavam svaku raspravu. Ne moraš odgovarati, neću videti. Pozdrav.

Edited by realno *w
Posted

Bespotrebna rasprava i sad i uvijek. Brat je mio ma koje vjere (mišljenja) bio a u mišljenjima ćemo se razilaziti dok je god nas i Partizana. 

To što neko ne prelazi neke (moralne) granice ne čini ga uslovljivačem bilo koga osim samog sebe. A uslove i granice svi imamo, u svim životnim i društvenim sferama, nismo ćacad.

A i gdje može brat da istovari dušu a da ga neko razumije ako ne ovdje, nismo istomišljenici ali smo istovjernici ma koliko ta vjera nekad bila na iskušenju. Svrha foruma je da svakom od nas kaže nisi lud, nisi glup, nisi sam. 

Zato pišite ljudi, ja nemam volje ali sam tu. 

Da ne bih bio lud, glup i sam.

• Like 1
  • Love 1
Posted

Devedesetih sam bio još mali da bih procesuirao bilo šta kompleksnije od mama, dali smo koš, pobedili smo, jede mi se čokolada. 

Da li sam lud što se držim svojih principa?; Ako ti tako kažeš. 

Treći pasus, još jednom, izmišljotina, radi jačanja neke svoje poente, kao i u nekim prethodnim upisima u danima iza nas kada si se služio istim metodama da osnažiš poziciju i svoje mišljenje o datoj temi. 

Da rezimiram, ne moraš da odgovaraš, ne moraš da čitaš, ali ne možeš da lažeš i učitavaš. Jebi ga, takav ti grah zapao sa mnom. 

Posted
1 hour ago, Jakob Aman said:

Karlik izgleda trazi 2.5 miliona po sezoni...

Vrjedi svaki euro. Kad vidim ko sve ima preko dva miliona ne bi trebalo tu mnogo razmišljati. 

Klasa od igrača koji sve oko sebe čini boljima.