realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, le piaf said: Urbonas i Basket news su još pre godinu dana izbacili informaciju da ima NBA option u svakoj godini ugovora, verovatno do određenog datuma u sezoni/predsezoni. Štskorčina napredna je to potvrdio u jednoj od milion skakaonica po režimskim medijima Jeste, meni je to promaklo. Znam da su prošlog leta govorili da ima do određenog datuma, onda je to tako verovatno i ove godine. Uglavnom, ako se desi, desi, uzeti pare i tražiti zamenu. Bitno je da se to zna vreme i da ne ode negde drugo u EL. 39 minutes ago, ScepanScekicSto said: za EL se mi "pitamo" al bih vas ipak pozvao na neku zivotnu realnost a to je da je takvom igracu jako bitno u kakvom ce timu da igra, kakve su ambicije tog tima itd itd Oh da, ovo sigurno. 1
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, realno *w said: Jeste, meni je to promaklo. Znam da su prošlog leta govorili da ima do određenog datuma, onda je to tako verovatno i ove godine. Uglavnom, ako se desi, desi, uzeti pare i tražiti zamenu. Bitno je da se to zna vreme i da ne ode negde drugo u EL. Oh da, ovo sigurno. Objektivno, mislim da će se oprobati još jednom u NBA, ako ponuda neke franšize bude iole korektna. Svi gledaju ka NBA, Bonga je negde i zaslužio da se okuša. Neka rotacija, defanzivni specijalista i spot up, naravno ne za kontendera, ali neki Finiks da ga Frensis udomi, da se oseti partizanština, umesto Rajana Dana, pa da Sansi dobiju pojačanje na forumu. Ako ga idioti puste u neki Evropski klub, to je sramota, nisu valjda toliko ludi. A ako još budem morao da gledam Andersona čitave sezone..
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Alek The Great said: A sad verujes Ostoji da ima nba out klauzulu? Verujem njegovom agentu i njemu... kakav Ostoja... covek je imao i prosle godine i ove godine nba klauzulu
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 38 minutes ago, realno *w said: Oh da, ovo sigurno. mislis da nije? zasto onda Shorts zavrsi u Panati, Boldvin u Feneru, Nun u Panati, primera je zilion... problem ljudi je taj sto ne zele da na trenutak stanu i razmisle i pokusaju da udju u cipele osobe o kojoj se prica. ti si Isak Bonga, svetski sampion, doveo te najtrofejniji trener, video u tebi sto gotovo niko nije, ti si svojim trudom i radom to napravio, desi se ovakva sezona, partizan krene da dovodi ala Kosta Kondic (da zanemarimo promene trenera i stanne u klubu) i ti bi ono svim srcem i pun entuzijazma cekao sledecu sezonu... dajte ljudi molim vas... opste je poznato da klasni igraci vode racuna gde dolaze, ko je trener, kakvi su saigraci... ili ovako... svakom se moze desiti Jabari Parker, svakom sportskom direktoru, svakom treneru, i onda si to Carlik Jones, i vidis sts de desava, da se sve raspalo kad si se ti povredio, da se u svakom momentu od celnih ljudi kluba etiketiraju zli preplaceni stranci, jer eto jedan nije ispunio ocekivanja.. i ti bi zurio sa takvim klubom da obvnovis ugovor... Moguce... verovatno sam ja lud, al zivi bili pa videli Edited 5 hours ago by ScepanScekicSto
MilošVB Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: verovatno sam ja lud, al zivi bili pa videli Pa jesi ako čoveku prvo kažeš da je Bonga, pa je onda još i Karlik.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 5 minutes ago, MilošVB said: Pa jesi ako čoveku prvo kažeš da je Bonga, pa je onda još i Karlik. dao sam dva primera i jednog i drugog mozfa nisi video "ili ovako" gde sam jasno napravio distinkciju Edit... a eto igrom slucaja znam ko je covek licno... znam da nije ni Bonga ni Carlik 😁 Edited 5 hours ago by ScepanScekicSto
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko god nerviram svoje ovde, komsije po dubini i kvalitetu imaju mozda i top 4 EL roster. Top 6 u najgorem slucaju (to sto je njima uvek udobna uloga autsajdera, sta cu im ja), a jos pride niko od tih 5 preostalih favorita osim Fenera ne briljira. Naravno da treba napasti ABA ligu ali je objektivno, njihova da je izgube, kao sto je bila nasa da je ispustimo pre 2 sezone, kada smo se raspali i oni nas oprali. 3
MilošVB Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 50 minutes ago, ScepanScekicSto said: Edit... a eto igrom slucaja znam ko je covek licno... znam da nije ni Bonga ni Carlik 😁 Zezam se 1
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Priča se da će Bonga na leto u NBA, a da će njegova zamena biti Justin Anderson. Inače, mislim da je Bonga idealan za popunu petorke nekog EL contendera, a da u NBA ne bi dobro prošao jer gubi svaku atletsku prednost koju ima u Evropi, a previše je napadački i šuterski limitiran za NBA. Apsolutno tačno ovo za Bongu, nema on nikakvu prednost tamo, a takvih koji ćoškare em ima zilion em su skoro pa svi upotrebljiviji za NBA ekipe od Bonge. Međutim, ako bude hteo da ide, hvala na svemu, uvek dobrodošao nazad, nemam trunke ičega da zamerim čoveku. Što se Andersona tiče, nikad ga nisam voleo, retko odvratna njuška, jedino pozitivno vidim u tome što mu ne manjka želje da fizički objasni i svojim saigračima a i protivnicima šta nije u redu, po nekad ti je potreban neko takav u ekipi. Moja prva želja bi bio naravno skoro pa svako drugi, šta ja znam, npr Alston Jr, lik iz Pariza (zaboravio mu ime), da ne pominjem bolje i nerealnije igrače... Inače, juče top dan, termin idealan, vrlo dobar basket, mislim da dobijamo i sutra iako smo izgledali dosta isceđeno
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: nigde recju nisam pomenuo EL. Jesi 4 hours ago, ScepanScekicSto said: Znaci, 18 mesto u El 2 hours ago, ScepanScekicSto said: , svakome isto... jel bio nenormalan pritisak sa svih strana dok je Zeljko bio tu, iz postovanja prema tom coveku, bar pola tog pritiska treba da nosi svako ko je dosao na njegovo mesto Uz pritisak je išla isto tako nenormalna podrška. Iluzorno je očekivati da će Španac dobiti polovinu iste ali možemo makar, iz poštovanja prema njemu i urađenom do sada, izbeći pominjanje otkaza i slične stvari. I on se suočio sa strašnim pritiskom i lepo se nosi sa njim, a tim je daleko bolji i organizovaniji od pomenutog "sada se bore". 4
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 23 hours ago, ScepanScekicSto said: A kako bi bilo da pricamo o njegovim uspesima na osnovu toga kako bude na kraju sezone? Jer se valjda takmici zbog trofeja O EL je suvislo pricati... 25 minutes ago, Barkley#34 said: Jesi kad vec citiras, mogao si lepo to uraditi a ato se tice podrske... joooj... prekinucu jer opet cu ovde biti cuvar vatre... u svakom slucaju, kao sto sam napisao u poruci... dajte da sacekamo kraj sezone... ma sta vi pricali, ekipa je duboka, za mene ovaj sastav je sasvim solidan, sa svima moze da se igra... povratkom Carlika je to potpuno nova ekipa koja svakome moze pomrsiti racune. ja ocekujem borbu za trofeje do samog kraja... i da vas podsetim, mi smo aktuelni prvaci ABA... Edited 3 hours ago by ScepanScekicSto
NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ocekivanja do kraja EL sezone: poraz od Dubaija, poraz od Valensije, pobeda protiv komsija, poraz od Zalgiria. Ocekivanja od ABA: da zadrzimo 1. mesto i osvojimo, iako ce biti dosta tesko. Ne bih ocajavao ukoliko igramo sa smislom, pozrtvovanjem i dobrom energijom, a izduvamo u finalu. HC i fokus koji je u potpunosti na ABA, uz sam roster jesu aduti koji daju za pravo da ocekujemo najvise od ostatka ABA. Ocekivanja od KLS: who gives a fuck Edited 3 hours ago by NikadProtivŽelimira
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @ScepanScekicSto Ne slažem se sa tim da je suvišno pričati o EL. I pre povratka Karlika a sad pogotovo, tim je nakon stabilizacije svakome stao na crtu. Nećemo ići u doigravanje ali nije svejedno kako ćemo izgledati u svakoj utakmici i koji ćemo biti na kraju. Drugo, ne vidim da se neko unapred oprostio od napada na ABA. Razumno je sagledati ozbiljnost konkurencije i to da se i oni dosta pitaju. Opet, niko ne beži od toga da Partizan mora da napadne titulu i nema potrebe učitavati neuspehe unapred. Btw, citirao sam ono na šta si odgovorio Safetu, ne vidim problem. 3
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zna li se uopste sistem takmicenja u ABA? Jel se igra kao i do sada, ili su nesto menjali?
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo ovako da definišem moje viđenje situacije sa Penjarojom.. otvoren sam za prijatna iznenađenja 😁 što bi jedan mudri čika rekao. Čovjek je dobro ishendlovao svu ovu situaciju koje se prihvatio u ne baš atraktivnom momentu. Ne zaboravimo ugled kluba je bio baš ugrožen u tom sportskom dijelu. Pena ima dobar i dubok roster ali mu nije, niti će biti lako. Partizan mora da igra na pobede i ide na titule i on čini mi se ne bježi od toga. Sutra očekujem pobjedu bez obzira što to i komšijama odgovara 😅 i Pumpai je u naletu. Samo sa takvim pristupom smo Partizan. O'stoja će otići i doći će novi ali klub mora zadržati minimum prepoznatljivosti i . 1
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, le piaf said: Zna li se uopste sistem takmicenja u ABA? Jel se igra kao i do sada, ili su nesto menjali? Prvih 6 ekipa ide direkt u 1/4 finale, a za ostala 2 mesta bice plejin. Dalje prolazi ko prvi ostvari 2 pobede. Za dalje se ne zna - plejof ili f4.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prati li neko igre Nanelija? Moze li jos uvek da doprinosi na EL nivou?
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Na mesec dana do kraja regularne sezone se ne zna da li će biti F4 ili PO sistem? Kakvi to imbecili vode ovu ligu? Sve sam sada čuo Edited 1 hour ago by le piaf
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Limar kaze da postoji obostrana zelja kluba i Karlika za nastavak saradnje. To bi.po meni trebalo da bude osnov za bilo kakve vece ambicije...
ScepanScekicSto Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zoran-savic-za-sk-ostoja-mijailovic-zeljko-obradovic/ Ceo intervju u sredu, al se da naslutiti
realno *w Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) 5 hours ago, ScepanScekicSto said: 5 hours ago, ScepanScekicSto said: mislis da nije? zasto onda Shorts zavrsi u Panati, Boldvin u Feneru, Nun u Panati, primera je zilion... Nan je par sezona pre Panatinaikosa, imao 15 poena po meču u NBA. Boldvin 4 sezone pre Fenera vrhunski u EL, zadnji sezonu pre Fenera ozbiljan kandidat za MVPa. Bonga je pre KKPa imao 5 poena po meču uz 20% šuta za tri, te uglavnom ulazio sa klupe za Bajern. Babe i žabe. 5 hours ago, ScepanScekicSto said: 5 hours ago, ScepanScekicSto said: ti si Isak Bonga, svetski sampion, doveo te najtrofejniji trener, video u tebi sto gotovo niko nije, ti si svojim trudom i radom to napravio, desi se ovakva sezona, partizan krene da dovodi ala Kosta Kondic (da zanemarimo promene trenera i stanne u klubu) i ti bi ono svim srcem i pun entuzijazma cekao sledecu sezonu... Može to i iz drugog ugla: Probao je NBA, nije išlo. 2 godine je Bajernu sporedna uloga, koja je čak vremenom postajala sve manja. Evo pogledah sada, druga polusezona u poslednjoj sezoni u Bajernu: 3 poena po meču, uz 6 partija sa 0 poena. Onda dolazi u KKP, raste minutaža, uloga, učinak. Ove godine sve to još izraženije, još više minuta, poena... On već sada ima veći indeks u ovoj sezoni, nego u prve dve godine u Bajernu zajedno, sa duplo više utakmica. U međuvremenu dobija povećanje plate, gde su se spominjale neke ozbiljne cifre, jer je Valenijsa bila zategla da ga uzme. Znači i iz tog ugla je na vrhuncu svoje karijere. Ima 26 godina, čeka ga još bar 5 vrhunskih sezona, nije da mu je zadnji voz da ode negde. Ako će da ide u NBA, ok, ako neće, nek odradi još jednu poštenu sezonu, pa će sledećeg leta birati gde će u EL. Edited 12 minutes ago by realno *w 1
Recommended Posts