Radovan III Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Alek mislio sam na : Potpišeš sa igračem jednogodišnji ugovor ili još bolje 1+1.Druga godina team otpion.Prva godina ,imaš pravo da otpustiš igrača do npr 01.02. i to bez obaveze daljeg plaćanja. Vjerovatno bi to u startu bila malo skuplja varijanta ali bi se ipak isplatilo jer bi se kojekakvih Džabarija riješio bez problema Edited 7 hours ago by Radovan III
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Penjaroja za sada deluje kao ozbiljan gospodin, nema onu spansku teatralnost. Jbg, vrv je i on bio u fazonu daj sta das, nemam drugih ponuda pa dosao u jako negativnu atmosferu i zaostrene odnose izmedju navijaca, Limara i igrackog kadra. Vidi se da po izjavi da je popizdeo, ali je odmeren. 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Eto. O dobronamernosti komsija najbolje govori da su nam odlazak Pejna nekoliko njih predstavili kao logican i okej jer je "zadnja rupa na svirali" = vazniji je Wash od njega 🥲😆 Da ne pricam o tome da ni sam Bog ne zna kako ce Karlik izgledati, a odbranu nije igrao ni u najvecim naletima forme. Bolji igrac od Pejna (kad se gledaju oba smera) nije sigurno. Koliko god da se ispucavao povremeno, Pejn i Nik su bili jako dobar tandem pljemejkera na EL nivou i nisu birali meceve. A i rezultati i igra su bili odlicni. 3
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 49 minutes ago, Radovan III said: Alek mislio sam na : Potpišeš sa igračem jednogodišnji ugovor ili još bolje 1+1.Druga godina team otpion.Prva godina ,imaš pravo da otpustiš igrača do npr 01.02. i to bez obaveze daljeg plaćanja. Vjerovatno bi to u startu bila malo skuplja varijanta ali bi se ipak isplatilo jer bi se kojekakvih Džabarija riješio bez problema Sanse nema da EL igrac potpise nesto ovako. Okrenuce se drugim opcijama. 2
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gde bre nađoste sve ove karaktere O Dvejnu je sve rečeno, a šteta, odličan napadač i milina ga je gledati kad ima svojih 5 minuta. Ni karakter Sterlinga nije za pohvalu, a taman je koliko sam video pre Niša malo živnuo. Meni je i Fernando rizičan. Osim što se pičkara sa protivnicima, on pizdi i na saigrače. Sinoć mu Lakić loše dodao i ovaj poludeo. Lakić ne sme Fernandu ništa reći, al zato može Mijailoviću galamiti, još na kraju digo surlu i ode u svlačionicu bez čestitanja protivniku. Šteta za Bongu. Odigrao je majstorski na EP, jedan od najvažnijih igrača Nemačke i ključni igrač finala i onda se desi ovo sa Partizanom.
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 23 minutes ago, Elevator Operater said: Eto. O dobronamernosti komsija najbolje govori da su nam odlazak Pejna nekoliko njih predstavili kao logican i okej jer je "zadnja rupa na svirali" = vazniji je Wash od njega 🥲😆 Da ne pricam o tome da ni sam Bog ne zna kako ce Karlik izgledati, a odbranu nije igrao ni u najvecim naletima forme. Bolji igrac od Pejna (kad se gledaju oba smera) nije sigurno. Koliko god da se ispucavao povremeno, Pejn i Nik su bili jako dobar tandem pljemejkera na EL nivou i nisu birali meceve. A i rezultati i igra su bili odlicni. Ruku na srce, sem Scepana i mozda jos nekog, kod vas je bila od starta povika na Kalatesa . A eto, nasao je svoje mesto u timu posle i pruzao dobre partije ( u skladu s godinama ) dolaskom Penjaroje 1
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pejn možda ne deluje kao nekakav zajeban igrač, ali jeste. Usudio bih se da kažem da je bolji od Karlika. Ima one duge ručerde i to zna da koristi, lukav je i ona mehanika šuta ne utice na to koliko može da bude opasan. Lako pronalazi ugao i za pas zbog tih ruku. Uz jednu celu sezonu u EL, mogao bi da bude ozbiljno rešenje za svakog evroligaša. Ako pričam navijački, ne mogu da kažem da mi nije drago što je otišao.iz Partizana. Možda trofeji u ABA i Domaćici nisu bitni kao uspeh u EL, ali su trofeji, i on bi znatno uticao na šanse Partizana da se osvoje ti trofeji. 4
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako hoćete borbu za kup ili kls, Ali Nikolic(ex yu igraci se računaju kao domaci), Pavle Nikolic, Tanaskovic I Miletic su potreba. Uz Vanju, Lakica i Radanova. Sve je bilo nategnuto, jednostavno bez pleja em je organizacija užasna bila, em Braun je tad uvek los, plus Bruno se loše hranio loptama... Takodje Lakic i Radanov mogu imati prostor, ali isključivo da budu 5-ti napadači u postavi, sve van toga je veštačko guranje.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Volter said: Meni je i Fernando rizičan. Osim što se pičkara sa protivnicima, on pizdi i na saigrače. Sinoć mu Lakić loše dodao i ovaj poludeo. Svako vredan, radan i (nominalno) normalan bi ludeo na gluposti koje rade neki igrači KKP, ko zna čega se on sve interno nagledao i naslušao na treninzima i u svlacionici. Lakic je, verujem, sinoc ispao kolateralna steta jer se ovom nakupilo od pocetka kupa i toga sto su mnoge njegove (Brunove) greske rezultat nepokretnosti tima u napadu i mrtvila energije. Ne bi bio normalan da mu je sve sto rade neki od saigraca normalno. Ja bih urlao kad vidim sta rade braun i dvejn i kako klinci mege imaju 20 skokova vise, te braun i ekipa ne uspeju da sacuvaju loptu iz auta koja ide ka njima... Edited 4 hours ago by Elevator Operater 2
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 32 minutes ago, Tex_Willer said: Ako hoćete borbu za kup ili kls, Ali Nikolic(ex yu igraci se računaju kao domaci), Pavle Nikolic, Tanaskovic I Miletic su potreba. Prvo sto mi je diskutabilno da li neko od pomenutih ima kvalitet da se nosi sa EL igracima, a drugo da li bi neko od njih dosao u KKP da igra samo domaca takmicenja. Ako se uzme ona Zeljkova konstatacija da su skoro uvek 2-3 igraca povredjena u nekom momentu tokom sezone onda tebi trebaju bar 15 igraca. Poucen ovim slucajem sa Tajrikom ja bi to podelio ovako: I platna grupa - ~2,5m - 2 igraca (Eltini igraci, nosioci, primarno domaci igraci) II platna grupa - 1,5-2m - 4 igraca (EL igraci, starteri) III platna grupa - ~1m - 5 igraca (EL i EC igraci, rotacija) IV platna grupa - ~500k - 2 igraca (domaci igraci) V platna grupa - <200k - 2 igraca (klinci)
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mozemo da se zajebavamo, ali poraz od sinoc je jedna od najvecih sramota u istoriji KK Partizan. Nebo je granica. 2
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima li negde statistika od juce? Gotivni su mi sudijski dresovi Gotivan je i spanac
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, jedibojan said: Ima li negde statistika od juce? Gotivni su mi sudijski dresovi Gotivan je i spanac https://kss-live.com/kup/live.php?id=partizan_mozzart_bet_mega_superbet
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igra na celom turniru je najbolji pokazatelj koja je najbitnija pozicija, a to je nesumnjivo pozicija pleja.
Ebuka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da ce Drezgic kod vas naredne sezone, vec ste ga kontaktirali.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi smo otisli u Nis sa ukupno dva igraca na poziciji 4 i 5, od kojih je jedan Popusevski, i tacno 0 igraca na pozicji 1. 1
Jakob Aman Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 hour ago, Ebuka said: Mislim da ce Drezgic kod vas naredne sezone, vec ste ga kontaktirali. Moze, za kls.
Recommended Posts