Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Alek The Great said:

Veruj mi, nece niko dati mnogo vise para za igraca kao sto je Bonga. Ako das 2m za nekog igraca onda ocekujes da taj igrac daje nekih 15ak poena po mecu. On ni kod nas nije blizu te cifre, a sta bi tek u jacim ekipama. To sto zeli da odigra odbranu nece ceniti svuda kao recimo u Partizanu.

zasto tako mislis?

poslusaj Majka Jamesa... kakav god da je bolid, npr Bongu vidi y bilo kojem evropskom klubu...

ja sam pisoa zadnjih x prelaznih rokova, mozes imati zeljka, pare al nemas toliko koliko ovi na vrhu, plus ambicije realne su ti da budes 8-12...

to sam pricao kad su pominjali kako mi hocemo Boldvina i slicne nebuloze. Mozes ti davati para kolilo hoces, imati Zeljka, navijace  ali jednostavno drugi mogu dati vise para plus su kandidati za titulu.

igracima kakav je Bonga (a ja njega smatram pobednikom) posle Partizana ce to biti bas bitno. 

Ja Tajrika ne mogu da smisli  ocima, al se znalo da ce zabosti lagano bolji angazman jer ima kvalitet, nedostatak centara koji mogu da isprate bekove i sl. 

Isto vazi za Bongu i Carlika

Posted
1 hour ago, Tex_Willer said:

A dobro ovo je previd nista drugo

Jeste, previd sigurno 🤣.

Mislim, who cares, na toj carini niko nikad ništa ne prijavljuje.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Pa kolko je pederski sad objaviti takav tekst? Sto nisu objavili odmah kad se desilo, nego sad kad je ovom zivot pakao. 

Zato sto su Srbi pederski narod. Od poglavice pa uzduz i popreko.

Posted
20 minutes ago, Elevator Operater said:

A zasto je sad morao da se objavi, ako je vec preovladao zdrav senzibilitet tada?

Pretpostavljam da je Zocova ostavka bila tada bomba nad bombama i ne bi se primila ovakva vest a sad je ono sutiraj kuce dok je u blatu i to ti je to.

Nova S je smece.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

Pretpostavljam da je Zocova ostavka bila tada bomba nad bombama i ne bi se primila ovakva vest a sad je ono sutiraj kuce dok je u blatu i to ti je to.

Nova S je smece.

1 hour ago, Elevator Operater said:

Zato sto su Srbi pederski narod. Od poglavice pa uzduz i popreko.

🥲

Posted

To bi bilo to od Murinena u KKP. Da je sreće da nije ni dolazio. Na stranu što nakon svega što sam video, momak je više za Filipine da pravi highlightse među šumskim jagodicama, nego za ozbiljnu takmičarsku košarku - ali kakav užasan izbor je napravio dolaskom u Partizan. Izgubio čitavu sezonu, nit je video terena, nit je naučio nešto.

Posted

Ja ne znam sta se sa njim i mislilo da se uradi.On ni postenu sansu u ABA dobio nije(jedino ako racunamo na kasicicu) njemu je trebalo dati prostora da igra i da gresi.

Ovako je on izgubio godinu a ne pomaze ni cinjenica da je 2 meseca klub bio u haosu.

Posted

Zeljko je imao plan da ga sve vise forsira u ABA, ali onda je otisao. A Penju je sacekao toliki haos i pretio mu je avansni animozitet zbog Zeljka, da je celo svoje znanje morao da upregne samo ka tome da klub zabelezi pobede gde god moze.

• Like 1
Posted

Ako se neko uputio ka Beogradu na utakmicu neka zna da je na Novom Beogradu žestoka mećava i da su ulice prilično klizave, tako da, pažljivo.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Elevator Operater said:

Kao sto rekoh letos, rizik je da će nas ubuduće svi veliki talenti zaobilaziti kao da smo šugavi, ukoliko ne bude dobijao neke minute, makar u ABA.

U stilu ove cele sezone, ispalo je još gore od toga.

Takvi slobodno mogu da nas zaobiđu.

Apsolutno je nemoguće da ni kod kog iz kluba nije mogao da dobije šansu. Ne postoji promil šansi da me neko ubedi da ga 'mrzi profesor' i da je to razlog što nije dobijao šansu, šta kao, svi treneri su ga mrzeli? Trenirao je jako, bilo sve cool, i eto, baš njemu nisu dali šansu?

Nek bude najbolji igrač na svetu ali svako ko misli da je 'entitled' na bilo šta bi morao da se drži što dalje od kluba ili da mu se pri prvom takvom ispadu stavi do znanja kako ovde stvari funkcionišu i da neće igrati dok ne promeni stav.