Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Alek The Great said:

Veruj mi, nece niko dati mnogo vise para za igraca kao sto je Bonga. Ako das 2m za nekog igraca onda ocekujes da taj igrac daje nekih 15ak poena po mecu. On ni kod nas nije blizu te cifre, a sta bi tek u jacim ekipama. To sto zeli da odigra odbranu nece ceniti svuda kao recimo u Partizanu.

zasto tako mislis?

poslusaj Majka Jamesa... kakav god da je bolid, npr Bongu vidi y bilo kojem evropskom klubu...

ja sam pisoa zadnjih x prelaznih rokova, mozes imati zeljka, pare al nemas toliko koliko ovi na vrhu, plus ambicije realne su ti da budes 8-12...

to sam pricao kad su pominjali kako mi hocemo Boldvina i slicne nebuloze. Mozes ti davati para kolilo hoces, imati Zeljka, navijace  ali jednostavno drugi mogu dati vise para plus su kandidati za titulu.

igracima kakav je Bonga (a ja njega smatram pobednikom) posle Partizana ce to biti bas bitno. 

Ja Tajrika ne mogu da smisli  ocima, al se znalo da ce zabosti lagano bolji angazman jer ima kvalitet, nedostatak centara koji mogu da isprate bekove i sl. 

Isto vazi za Bongu i Carlika

Posted
1 hour ago, Tex_Willer said:

A dobro ovo je previd nista drugo

Jeste, previd sigurno 🤣.

Mislim, who cares, na toj carini niko nikad ništa ne prijavljuje.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Pa kolko je pederski sad objaviti takav tekst? Sto nisu objavili odmah kad se desilo, nego sad kad je ovom zivot pakao. 

Zato sto su Srbi pederski narod. Od poglavice pa uzduz i popreko.

Posted
20 minutes ago, Elevator Operater said:

A zasto je sad morao da se objavi, ako je vec preovladao zdrav senzibilitet tada?

Pretpostavljam da je Zocova ostavka bila tada bomba nad bombama i ne bi se primila ovakva vest a sad je ono sutiraj kuce dok je u blatu i to ti je to.

Nova S je smece.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

Pretpostavljam da je Zocova ostavka bila tada bomba nad bombama i ne bi se primila ovakva vest a sad je ono sutiraj kuce dok je u blatu i to ti je to.

Nova S je smece.

1 hour ago, Elevator Operater said:

Zato sto su Srbi pederski narod. Od poglavice pa uzduz i popreko.

🥲