TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Godinu dana pauza, sjajan posao kluba koji je doveo igraca iako je znao da ima taj problem i eto zamislite da smo na poziciji komšija i da je on igrac od 20-25 min... Uvalio ga zalizani govedar, eno ga i pre neki dan je imao samopromociju kako nam je samo pokusao da pomogne, da dovedemo extra igraca za manje para jer je u problemu. Pa sad smo mi u problemu, spali smo sa Dzabule, Dilana na 4 na nejakog Popusevskog. Tragicna sezona. Kako god da se zavrsi. 1
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Dzep said: Prvo, svi znamo da mangovina nije doping i to mora da bude sledeća stvar koju će EL, po ugledu na NBA, morati da uvede kao novinu. Mada, drugo, ako su ga stvarno navatali, ko ga jebe kad je glup. To bi bilo to Jason Williams pao na koledžu za istu stvar dva puta. Otac ga napao/ružio. Ovaj mu govori - pa kontrolisali su me jednom, ja sam mislio neće više. 1 6
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pravda za gandžu! Nikad se neću pomiriti sa kategorizacijom marijuane kao vrstom dopinga, ali to nam ne znači puno u ovom slučaju. Koliko smo proklet klub, kao da je neko tamo u Španiji gledao kako se Osetkovski raspada i čekao, a onda ga sasekli u momentu kada je krenuo da igra. Kako god, treba videti može li se neko dovesti. Možda probati Pavla Nikolića iz Borca? 2 1
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Znam da je registracija do kraja februara, ali pocetak godine je trebalo da bude igrac odregistrovan (kao sto je odradjeno sa Radanovom). Vaze li ista pravila i za prelazak iz EC u EL?
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: Pravda za gandžu! Nikad se neću pomiriti sa kategorizacijom marijuane kao vrstom dopinga, ali to nam ne znači puno u ovom slučaju. Koliko smo proklet klub, kao da je neko tamo u Španiji gledao kako se Osetkovski raspada i čekao, a onda ga sasekli u momentu kada je krenuo da igra. Kako god, treba videti može li se neko dovesti. Možda probati Pavla Nikolića iz Borca? Nikolić je još i najrealniji, ili neko iz prosek kluba u Italiji npr, Grej iz Aeka nema sile.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Nikolić je još i najrealniji, ili neko iz prosek kluba u Italiji npr, Grej iz Aeka nema sile. Alek the Grey?
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, Dzep said: Kao što već davno rekoh, sve najgore im želim. Zakačiti na vrh svake strane. 2
Durlanski_Jordan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad je bal... Kakva sezona naseg kluba. Nadam se da smo svu losu karmu, sve gluposti, sve malere, sve povrede i generalno sve lose stvari potrosili na ovu sezonu. Nadam se da niko od nasih nije u Epsteinovim fajlovima (osim ostoyah). 1 5
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Durlanski_Jordan said: Kad je bal... Kakva sezona naseg kluba. Nadam se da smo svu losu karmu, sve gluposti, sve malere, sve povrede i generalno sve lose stvari potrosili na ovu sezonu. Nadam se da niko od nasih nije u Epsteinovim fajlovima (osim ostoyah). Ostoja može samo da bude u Diddy files... 2
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Alek The Great said: Noua iz Arisa ima EL iskustva. On bi bio premija, fin je i u Feneru bio, dobra stvar je sto je Aris ispao iz ek.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, realno *w said: Pravda za gandžu! Nikad se neću pomiriti sa kategorizacijom marijuane kao vrstom dopinga, ali to nam ne znači puno u ovom slučaju. Koliko smo proklet klub, kao da je neko tamo u Španiji gledao kako se Osetkovski raspada i čekao, a onda ga sasekli u momentu kada je krenuo da igra. Kako god, treba videti može li se neko dovesti. Možda probati Pavla Nikolića iz Borca? Promeniću nick u Marcus Williams da bih lajkovao ovo. Spoiler Neću
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Dzep said: Nikada nisam bio teoretičar zavera, šta više, apsolutno ne podnosim te ljude koji u svemu vide zaveru. Do I have some news for you 🫠 1
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dakle, ako je istina ovo što glavni sponzor piše, to samo pokazuje koliko ljudi koji vode klub ne razmišljaju ljudski - u ovakvoj situaciji podržiš igrača, najaviš žalbu, plus kažeš evo uslovno produžavamo ugovor sa igračem na još godinu dana ukoliko žalba bude usvojena (ukoliko on to želi). Ljudi pamte šta radiš za njih kad je teško, tako se pokazuje klasa, ali Ostoja i klasa... 4 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od svih igraca koje je Zeljku mogao da dovede iza ledja, limar je doveo Dilana sa ovim sranjem nad glavom. Za ovo ga treba nabiti na kolac, polako i oslobodjeno. I njega i zalizanog smrada. Ako ovo nije za momentalnu ostavku ili proterivanje, ja je znam sta je. Siguran sam da je smrdljivi real umesao prste, ali ne bi imali sta da umesaju da nismo doveli jedinog igraca na planeti kome je ovako nesto bilo pending. 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Danas svako u areni da zapali granje u znak podrške palom bratu 2 5
Tunis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta se dešava sa Mitrom Bošnjakovićem, jel u pitanju povreda ili je van rotacije? Ako nije povreda jel moguća da ne može ni minut da dobije u ABA, i da je trenutno Mijailović korisniji od njega?
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Tunis said: Šta se dešava sa Mitrom Bošnjakovićem, jel u pitanju povreda ili je van rotacije? Ako nije povreda jel moguća da ne može ni minut da dobije u ABA, i da je trenutno Mijailović korisniji od njega? Uros je i mladji 2g, borbu i zar pokazuje za razliku od Mitra, mada Mitar bi trebao ispred Radanova biti u rotaciji iskr. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Partizan y Real Madrid, eso es como un Clásico. No importa la posición en la tabla, siempre es difícil contra Partizan. Estos son clubes legendarios que han estado al más alto nivel durante mucho tiempo…" "Partizan i Real Madrid, to vam je kao Klasiko. Nije važno stanje na tabeli, uvek je teško protiv Partizana. Ovo su legendarni klubovi koji su dugo na najvišem nivou." Edi Tavares U ovo mračno okupirano doba našeg kluba, lepo je podsetiti se koliko smo veliki i da se pamti šta smo i koga smo dali Evropskoj košarci 4
Tunis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa znam, ali evo sada kada nema Osetkovskog, ako ne dobije minute treba da ide u KLS da igra. Na početku sezone na 4 projektovani ispred njega: - Parker - Osetkovski - Pokuševski - Murinen Sada ostao samo Pokuševski i na sve to i dalje nema mesta za Mitra? 3 minutes ago, le piaf said: "Partizan y Real Madrid, eso es como un Clásico. No importa la posición en la tabla, siempre es difícil contra Partizan. Estos son clubes legendarios que han estado al más alto nivel durante mucho tiempo…" "Partizan i Real Madrid, to vam je kao Klasiko. Nije važno stanje na tabeli, uvek je teško protiv Partizana. Ovo su legendarni klubovi koji su dugo na najvišem nivou." Edi Tavares U ovo mračno okupirano doba našeg kluba, lepo je podsetiti se koliko smo veliki i da se pamti šta smo i koga smo dali Evropskoj košarci Lako je njemu da priča kada se nije tukao. Mada mi on deluje kao dobrica, ne bi ušao u fajt, samo bi razdvajao
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je tu uvijek najveća misterija kako napušeni mogu igrati. Ne pričam konkretno za njega, nemam pojma kad je otres'o ali meni čuka i ovako preskače od manga. Kad bi još potrčao, vjerujem da se ne bi slavno završilo, garantovano bi eksplodirala. Doduše, sad sam u fazi kad bih se najradije zaključao u ormar od paranoje ali pamtim samo lijepa vremena. I da dodam, što se tiče Ostoje (ako ga je moguće analizirati nezavisno od politike), sve što je uradjeno korektno prethodnih sezona (ili je bar tako izgledalo), ove sezone je sjebano × 100. Ostalo još da mu kosa otpadne i boli ga kurac.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, Tunis said: Sada ostao samo Pokuševski i na sve to i dalje nema mesta za Mitra? Otkad je to Bosnjakovic planiran na 4?!!
Elevator Operater Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 2 hours ago, Dzep said: Dakle, ako je istina ovo što glavni sponzor piše, to samo pokazuje koliko ljudi koji vode klub ne razmišljaju ljudski - u ovakvoj situaciji podržiš igrača, najaviš žalbu, plus kažeš evo uslovno produžavamo ugovor sa igračem na još godinu dana ukoliko žalba bude usvojena (ukoliko on to želi). Ljudi pamte šta radiš za njih kad je teško, tako se pokazuje klasa, ali Ostoja i klasa... Sta je limarski smecar uradio/rekao? Jel ga se brze bolje odrekao kao tata komandant sina geja?
Recommended Posts