Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Možda sam propustio, od kad tačno treba da se izvinjavam što i dalje navijam za Partizan? 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ni sa čim što se trenutno dešava oko kluba ne mogu da se povežem, te je u skladu sa tim i moje praćenje Partizana u proteklom periodu - nepostojeće. 1
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 1/30/2026 at 1:04 AM, rodriguez said: da ali ste pre svega toga pripremili teren, promenili trenera i doveli par igrača na kojima vam sada uglavnom počiva igra. promena je bila samo pitanje vremena. moguće da je bilo i do moje želje da se dovedete u red jer je i sudbina KKCZ dobrim delo vezana za stanje u partizanu, ovo mogu da obrazložim jednog dana ko ne vidi vezu, sad me mrzi Sto samo znaci da treba navijati da se ovo stanje u kojem KKP baca desetine milione evra po sezoni sto pre okonca. Jer ce onda i KKCZ prestati da po 100. put napada F4. KKP je vec duze vreme besmislen projekat sa stanovista interesa nase kosarke. To sto su sada doveli Radanova je samo simbol svega onoga u sta su se pretvorili - imaju u svojim redovima Bosnjakovica, na istu poziciju dovode novu mogucu evropsku zvezdu Muurinena, a osim njih u timu imaju 7 skupih spoljnih igraca koji moraju da igraju. Od te sedmorice, sestorica su stranci, jedan je igrac koji je krenuo na kosarkaski put kada je KKP imao suludo puta manje novca nego sada. Sto samo potvrdjuje sta je pravi put - sigurno ne Oyeleje, Moneke, Butler, Nwora, Bolomboy vs. C. Jones, Brown, Bonga, Parker, T. Jones.
goldberg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 1/15/2026 at 10:23 AM, Dzep said: @goldberg molim te stavi me na ignore listu. Ignore lista sluzi za ljude koji su toliko optereceni svojim misljenjem i potrebom da uvek budu u pravu da ne mogu da istrpe kada neko ima drugacije stavove. Drugim recima, rec je o besmislenoj stvari stvorenoj za slabe karaktere. Elem, samo sam odgovarao na stav "zar biste ikome pozeleli ovakve rezultate"? Ovaj, da! I zasto je to problem? Sta, svi treba da smo odusevljeni pokusajem drzave da kupi uspehe u EL i odusevljavanjem velikog dela kosarkaske javnosti koja bi da zivi u nekoj realnosti u kojoj podrzavaju nesto veliko, bitno i superiorno? Ne znam kako se to razlikuje od kulta licnosti nekog diktatora? Radi se o potpuno istim stvarima, potrebi da se bude deo neceg mocnog, superiornog i pobednickog i potrebi da se svaki glas kritike obesmisli, ugusi i izvrgne ruglu. Evo, recimo, stalno se prica o navijacima KKP koji pune hale bez obzira na timove i rezultate. Kad ono, 4500 ljudi doslo protiv Olympiacosa u "Pionir". Zasto, pa ne zato sto je to sad SNS prica, nego zato sto nema jurnjave za F4, nema pobeda, slave i neceg velikog. Dok god mediji i navijaci u Srbiji budu pisali o KKP kao necem sto je nesto neponovljivo i jedinstveno, sto ni NBA timovi ne mogu da dostignu, dotle ce i biti komentara koji ce izrazavati svoj revolt prema takvoj vrsti megalomanije. Isto kao sto ima dosta ljudi u Srbiji koji stvarno misle da su Srbi u necemu superiorni u odnosu na neke druge narode i ljudi koji ne vole da slusaju takve stvari.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Možda sam propustio, od kad tačno treba da se izvinjavam što i dalje navijam za Partizan? Nisam ni ja ispratio, kome bi trebao da se izvinjavaš što i dalje navijaš za Partizan?
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Karlik Džons je u razgovoru za "Sportal" istakao da je njegov izostanak zbog povrede značajno uticao na rezultate ekipe, ali i da uprkos svemu tim ne sme da odustane. "To je dobro pitanje. Teško pitanje. Zaista loša sezona. Mislim da je moja povreda prouzrokovala veliki problem. Da sam ja bio zdrav, da sam igrao, bio lider, mislim da bi i ekipa bila u drugačijoj situacji. Ne želim da kažem da bismo bili prvi na tabeli da sam ja igrao ili da bismo bili najbolji tim u ligi, ali mislim da bismo bili u drugačijoj situacji. Jer, išlo nam je prilično dobro pre nego što sam se povredio. Prošle sezone nam je najveći problem bilo zatvaranje utakmica, a čini mi se da smo na početku ove bili mnogo bolji u tome, da smo naučili iz sopstvenih grešaka. Videlo se to u mečevima sa Milanom, Efesom, Baskonijom. Shvatili smo da detalji rešavaju pitanje pobednika. A onda sam se ja povredio, nastao je pravi haos, i eto... Teško je, ali moramo da gledamo napred. Naš posao je da igramo košarku, ali naravno da primećujemo neke stvari. Vidimo šta se dešava van terena, vidimo kako ljudi reaguju, kako se osećaju, ali sve što mi možemo jeste da ostanemo uzdignute glave, i da svakoj utakmici pristupimo s pobedničkim mentalitetom. Kao što si rekao, ovo je jedna od najtežih sezona, i zato moramo da pokušamo da izvučemo bilo šta dobro iz nje." Posebno emotivno govorio je o navijačima Partizana i njihovoj strasti. "Čak se i meni to desilo kada sam došao ovde prošle sezone... to da nisam odmah uspeo da shvatim i razumem svu tu strastvenost, ljubav. Navijačima Partizana nisu toliko bitne pobede, koliko da igrači ginu za klub. Na primer, prošle sezone je Arena uvek bila puna čak i kada smo gubili. Zaista mislim da su Partizanovim navijačima borba i požrtvovanje najbitniji." "U tom smislu, neki igrači možda nisu shvatili koliko su navijači "zagriženi". Rekao bih da smo se ponekad previše zanosili stvarima koje su se dešavale van parketa, i da smo dopuštali da nas neki porazi slome. Mnogo smo pričali o tome kako da prekinemo seriju poraza. I zaista vidim da igrači pokušavaju da shvate gde se nalaze. Jasno mi je da navijači možda misle da mi nismo dovoljno brzo shvatli gde se nalazimo... Bio sam tu i kada smo gubili, i znam da navijači od nas žele samo da se borimo. Za njih nije kraj sveta ako smo izgubili, a borili se. Ali ako izgubimo a ne borimo se, e onda je kraj sveta. Mnogo nam se toga izdešavalo ove sezone, ali su igrači i dalje pozitivni. Ne odustaju i pokušavaju da dođu do pobedničkg recepta."
Recommended Posts