Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Možda sam propustio, od kad tačno treba da se izvinjavam što i dalje navijam za Partizan? 2
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ni sa čim što se trenutno dešava oko kluba ne mogu da se povežem, te je u skladu sa tim i moje praćenje Partizana u proteklom periodu - nepostojeće.
goldberg Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago On 1/30/2026 at 1:04 AM, rodriguez said: da ali ste pre svega toga pripremili teren, promenili trenera i doveli par igrača na kojima vam sada uglavnom počiva igra. promena je bila samo pitanje vremena. moguće da je bilo i do moje želje da se dovedete u red jer je i sudbina KKCZ dobrim delo vezana za stanje u partizanu, ovo mogu da obrazložim jednog dana ko ne vidi vezu, sad me mrzi Sto samo znaci da treba navijati da se ovo stanje u kojem KKP baca desetine milione evra po sezoni sto pre okonca. Jer ce onda i KKCZ prestati da po 100. put napada F4. KKP je vec duze vreme besmislen projekat sa stanovista interesa nase kosarke. To sto su sada doveli Radanova je samo simbol svega onoga u sta su se pretvorili - imaju u svojim redovima Bosnjakovica, na istu poziciju dovode novu mogucu evropsku zvezdu Muurinena, a osim njih u timu imaju 7 skupih spoljnih igraca koji moraju da igraju. Od te sedmorice, sestorica su stranci, jedan je igrac koji je krenuo na kosarkaski put kada je KKP imao suludo puta manje novca nego sada. Sto samo potvrdjuje sta je pravi put - sigurno ne Oyeleje, Moneke, Butler, Nwora, Bolomboy vs. C. Jones, Brown, Bonga, Parker, T. Jones.
Recommended Posts