Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Naravno, fali kvaliteta a i malo sreće da se prelomi kad se približimo ali borba je tu, uz odbijanje da se predamo. Meni dovoljno u ovim okolnostima, da se ne stidim ekipe na terenu kad je već klub u haosu. 7
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago dobre ste komšije, drago mi je da sam bio jedan od prvih ovde koji je namirisao kakvu takvu konsolidaciju i povratak u život. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Namirisao si jedno veliko ništa jer smo nakon tvojih predviđanja još 20 dana igrali tako da ogadimo loptu deci.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Barkley#34 said: Namirisao si jedno veliko ništa jer smo nakon tvojih predviđanja još 20 dana igrali tako da ogadimo loptu deci. Bio u banovini, pa mu promaklo.
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, Barkley#34 said: Namirisao si jedno veliko ništa jer smo nakon tvojih predviđanja još 20 dana igrali tako da ogadimo loptu deci. da ali ste pre svega toga pripremili teren, promenili trenera i doveli par igrača na kojima vam sada uglavnom počiva igra. promena je bila samo pitanje vremena. moguće da je bilo i do moje želje da se dovedete u red jer je i sudbina KKCZ dobrim delo vezana za stanje u partizanu, ovo mogu da obrazložim jednog dana ko ne vidi vezu, sad me mrzi Edited 1 hour ago by rodriguez typos
Recommended Posts