Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, Jakob Aman said:

Ali kakvu je pricicu smislio limar za Bogdana. Trogodisnji ugovor od 6 miliona po sezoni iako se dobro zna da mu je sledeca godina deseta u nba i da stice beneficije...

Jebusele je skoro nesto davao intervju u vezi s tim i nije pominjao 10 godina vec mislim 5. Moguce da su nesto menjali. Ali svakako, ne zavisi nista od Bogdana sto se tice njegovog ostanka u nba, sem njegove igre naravno, ali pitanje koliko on moze bolje tamo.

Posted
16 minutes ago, Alek The Great said:

Jebusele je skoro nesto davao intervju u vezi s tim i nije pominjao 10 godina vec mislim 5. Moguce da su nesto menjali. Ali svakako, ne zavisi nista od Bogdana sto se tice njegovog ostanka u nba, sem njegove igre naravno, ali pitanje koliko on moze bolje tamo.

Imas razlicite beneficije u NBA za 3, 5 i 10 odigrenih sezona.

Posted
1 hour ago, Alek The Great said:

Ako Bogdan zeli da ostane u NBA, nece imati nikakav problem da nadje klub

Posted

Ni ne treba da dodje. Em dolaskom u ovaj shithole kalja ugled i status kod ogromnog broja navijaca, em ce biti potrosen posto je sa ovom garniturom gmazova i nemaca pojma krah zagarantovan. I ovo nesto malo sto je Zeljko postigao bilo je uprkos, a ne zbog okolnosti i klime. To je savrseno jasno. Zasto bi neko zeleo da se jedna od najvecih legendi kluba u poslednjih xy godina vrati kako bi sluzila kao odvratni alibi i stracila poslednjih nekoliko godina karijere u putujucem cirkusu, sto je KKP postao. Niti to zelim Bogdanu, niti navijacima ovog kluba.

Na stranu prica o tome koliko je to realno i zasto smo opet uhvatili da glodjemo tu kosku koju nam ovaj bilmez baca, da opet zaboravimo sustinu i prioritete...

• Like 10
  • Thanks 1
Posted

Jel bilo ovde još cigana koji su se u mom odsustvu iskreno radovali boljoj igri i pobedama Partizana, naročito protiv Itudisa?

Smejali ste mi se kada sam napisao pre mesec dana da KKP kreće stazama oporavka.

Posted

Evo odgledah Zonu Press specijal edisn sa Ostojom i - zovite me trolom, ali - slazem se sa 90% toga sto je rekao. Negdje je puklo izmedju njega i Zeksa i Savica, a Ostoja je suvise iskusan lik koji ne zeli da otkrije previse jer zeli i sa Zeksom i sa Savicem i sa grobarima da bude u dobrim odnosima. 

Sa druge strane, Tegi i Edin i ova ostala dvojica nekako stegnuti, bojazljivi, kao da nisu smjeli pitati ista ozbiljnije.

Cudna, ali dobra emisija.

Posted
1 minute ago, Kosta said:

Evo odgledah Zonu Press specijal edisn sa Ostojom i - zovite me trolom, ali - slazem se sa 90% toga sto je rekao. Negdje je puklo izmedju njega i Zeksa i Savica, a Ostoja je suvise iskusan lik koji ne zeli da otkrije previse jer zeli i sa Zeksom i sa Savicem i sa grobarima da bude u dobrim odnosima. 

Sa druge strane, Tegi i Edin i ova ostala dvojica nekako stegnuti, bojazljivi, kao da nisu smjeli pitati ista ozbiljnije.

Cudna, ali dobra emisija.

Nekoliko puta je na postavljeno pitanje odgovarao sa "Vi bacate prašinu u oči" ili "govorite neistinu". Pazi, na postavljeno pitanje odgovaraš VI GOVORITE NEISTINU. 🙂

Odvratan tip koji nije svjestan ili ne može da se pomiri s činjenicom da ga 95% navijača ne voli i ne želi u klubu. Takođe, puna su mu usta "budzeta", a neće si prizna da je taj budzet ogromna zasluga Obradovića, što direktno što indirektno.

U krajnjem slučaju šta pričati o čovjeku koji za sebe kaže da je natprosječno inteligentan i da je on mastermind jer ima 17 firmi kojima rukovodi.😕

Klasičan naprednjački "bizmismen" koji je odvaljen od realnosti  i s egom kao planina. 

• Like 4
Posted
12 minutes ago, Jakob Aman said:

Indijanac Dvejn ne igra u Milanu. Bice bar discipline i podnosljiv poraz.

Jel i kod njega leva ili desna noga?

Posted

Odigrao tri utakmice za Bajern ove sezone i to 7, 4 i 7 minuta. Igrao i za reprezentaciju protiv Švajcarske. Cela 2 minuta. Imam osećaj za filing da je malčice zahrđao.

Posted (edited)
42 minutes ago, Xpert said:

Doveli smo Radanova...

Eto ga Ostojin effort iskupljenja, kapiram ga i ceo taj pravac kojim zeli da podje... srce mu je na pravom mestu, ako nastavi ovim putem, realno mu treba oprostiti

giphy.gif

Pusi kurac ostoja!

Edited by Elevator Operater
  • Like 4
Posted (edited)

Je l mu Misko menadzer?

Pokazivao bespotrebno Radonjiću mišiće, oblačio se kao devojka na tiktoku, svadjao se sa agresivnim trenerom Bajićem u toku utakmice.. 

Igrač za Igokeu, Spartak.. 

Edited by Petkovic Miroslav97