Stiletto Posted yesterday at 05:11 PM Posted yesterday at 05:11 PM Što nema Mike ni u skraćenom rosteru?
Dzep Posted yesterday at 07:50 PM Posted yesterday at 07:50 PM (edited) Treba da se čestita momcima na tri važne pobede u 7 dana, i to nakon katastrofe vs Oly. Malo smo ovakvih trenutaka imali ove godine, tačnije nijedan (ako me sećanje ne vara), tako da je uvek dobro malo se poradovati. Da se ja pitam, onaj ko ne igra odbranu i ko nije koncentrisan da radi male stvari, tipa građenje, deflection, bump i slično, taj ne može ni da igra, i u skladu s tim, sasvim mi je u redu ovakav tim, tj apsolutno mi ne nedostaju Jabari, Wash i Poku. Žao mi je što je Milton povređen, mislim da bi on ovde dobro mogao da se uklopi, posebno sad kad imamo manjak spolja. U vezi sa gore rečenim, bio bih još radikalniji, te ni Braun ne bi igrao pošto mu se odbrana dosta često svodi na 'neće valjda', sprintovi su mu nepostojeći a o grubljim radovima da i ne govorimo, ali mi je jasno zašto Penjaroji igra, mora neko da doprinosi u napadu. Problem je što u ekipi može da bude jedan takav, a mi smo ih do sada imali minimum tri komada. Poseban shout out za Bruna koji smiruje 😂😂 dva puta Pejn kenja sudijama, ovaj prvo smiruje Pejna pa dolazi do sudije da se izvinjava u njegovo ime. E da, Ostoja opet lepo počašćen, šteta što nije došao... Edited yesterday at 07:51 PM by Dzep 7
Jakob Aman Posted yesterday at 08:16 PM Posted yesterday at 08:16 PM Mislio sam da ce biti nesto od Bosnjakovica... Slaba vajda.
Dzep Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM (edited) 13 minutes ago, Jakob Aman said: Mislio sam da ce biti nesto od Bosnjakovica... Slaba vajda. Ja i dalje mislim da može, ima dovoljno dobru tehniku, nije ni kamenjar, ima muda, samo što ne sme da bude toliko fizički zapušten. Pet minuta je igrao i odmah je crkao, traži vodu, jbmti život, šta je bilo, preteralo se u subotu uveče?? On mora da kida sve ispred sebe, da prvo niko nije brži od njega i drugo da je svaka ničija lopta njegova, a sve ostalo dolazi posle toga Edited yesterday at 08:30 PM by Dzep 4
Elevator Operater Posted yesterday at 10:09 PM Posted yesterday at 10:09 PM Da li se CJ ocekuje uskoro? Zivo me zanima da li ce i koliko da se pocima. Verujem da hoce u izvesnoj meri, u cilju sto bolje pozicije na trzistu. Imam svoje sumnje u vezi toga kojoj strani bi se privoleo u onom uzasnom periodu koji je doveo do odlaska Zeljka.
Ne sam Safete Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 12 hours ago, Dzep said: Da se ja pitam, onaj ko ne igra odbranu i ko nije koncentrisan da radi male stvari, tipa građenje, deflection, bump i slično, taj ne može ni da igra😂😂 Boga mi se kod Penjaroje gradi kao kod Duleta nekada. Pricam o tekmama koje smo/su dobili. Jos jednom da ponovim, steta sto Bruno nije bio ovde kad je atmosfera bila kako treba. Još veća steta sto Dule nije radio s njim. 2
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 hours ago, Elevator Operater said: Da li se CJ ocekuje uskoro? Zivo me zanima da li ce i koliko da se pocima. Verujem da hoce u izvesnoj meri, u cilju sto bolje pozicije na trzistu. To verovatno zavisi od ponuda za sledeći ugovor. Verujem da će mnogi biti pažljivi sa zaletanjem tu, posle ove pauze. Ja se iskreno nadam ima želju da igra ozbiljno do kraja sezone. Bez Vanje i Šejka imamo ogromnu rupu na 2, pa bih voleo da probamo varijantu sa CJem na kecu, a Pejnom na dvojci. Pejnu baš prijaju spotup šutevi u poslednje vreme. 9 hours ago, Elevator Operater said: Imam svoje sumnje u vezi toga kojoj strani bi se privoleo u onom uzasnom periodu koji je doveo do odlaska Zeljka. Pa ako mu nije bilo dovoljno što je Žoc stao na njegovu stranu posle onog sranja, onda je baš težak idiot. 1
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, Ne sam Safete said: Jos jednom da ponovim, steta sto Bruno nije bio ovde kad je atmosfera bila kako treba. Još veća steta sto Dule nije radio s njim. Eh da, samo da je neko pažljivo radio sa njime na onim pivotima... Otvara se fino bez lopte, ukucava sve što dobije oko obruča, eto da je tome pridodao jedan post move, to bi bilo sasvim dovoljno. Kako god, svi smo već komentarisali dosta puta, momak koji je od prvog dana imao ispravan stav i pristup. Čak i u onim raspad utakmicama. 3
Jakob Aman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odgledao limara samohvalisavca do kraja. Najjaci utisak je da je Parker bog. Partizan ce ga placati i narednu sezonu a on ladi jaja. Boli ga paja.
fillam Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Meni je glavni utisak odgovor na Tegeltijino pitanje o pritiscima i tretmanu nakon Željkove podrške studentima. *dramska pauza*, pa 'Svi smo mi Hrišćani' i Edinov smeh u pozadini. Edited 5 hours ago by fillam 2 1 8
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam gledao ali kazu da mu je izletio 'Ne znam jesam li vise ulozio ili uzeo od Partizana'
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I ja odslušao danas celih 2h40m. Prvo, dobra Tegijeva ideja da pozove najaktuelnije novinare koji prate i većinski su navijači Partizana. Navodno je nekoliko pozvanih odbilo iz različitih razloga, neki zbog kuća u kojoj rade, negi iz nekih drugih razloga. Čak i sa ovom trojicom, nadao sam se nekim kvalitetnim pitanjima, kakvim-takvim odgovorima... kad ono međutim. Pored pomenutog svi smo mi Hrišćani momenta, istakao bih i momenat gde trikolor izjavljuje: neću sada da kažem koliki mi je IQ, ali sam jako inteligentan i sposoban... bio sam u mensi (ovo poslednje možda nije rekao, jer bi sigurno rekao menzi), nešto poput toga. Neverica. Bio je close up (svakako užas) na Ostoji u tom trenutku, ali voleo bih da sam video face ostalih učesnika. Iskreno, očekivao sam da ljakse poput trikolora, budući da ima love, će platiti neke risk advisore, konsultante, psihologa, nekoga da ga pripremi za javni nastup, ako ne posebno za ovaj "panel", onda an ženeral nakon Željkovog odlaska i svih reziduala. Apsolutno celi "panel" je nastupao sa čistim guilty talkom, konstantno odgovarajući na (često dobra) pitanja sa "a šta ćemo sa Džabarijem" i "posao precednika je..." i sličnim whataboutismima. Apsolutno niti na jedno pitanje nije odgovorio, konstantno je sekao druge, upadao u reč, svađao se, a onda optuživao druge za to. Čak je i u jedno 10 navrata svima govorio "to što vi lažete, spinujete, pišete" iako su mu rekli više puta da to što jedan ili 100 navijača napiše na tviteru nisu reči Edina ili Tegija, da oni ne nose breme svih novinara... ma, užas živi. Krivo mi je što nisu jednostavno ustali i napustili studio, a Tegi okačio takvu uncut verziju sa sve završnim rečima. Jedna od češćih teza mu je bila da je najveći problem Partizana Džabari Parker, i baš danas čitam vest kako su komšije, u početku usled problema sa povredama, a potom i uvidevši da u prekaljenom skoreru iz NBA Devonteu nemaju rešenje kojem su se nadali, rešili da dignu ruke, on otišao kojekude, ali je tu još skuplji Butler koji isporučuje. Kada želiš da reaguješ usled pojavljivanja problema, a pritom se izjašnjavaš kao omogućivač svega sportskom sektoru, čak ni balast u vidu Džabalebarija nije nepremostiva prepreka i glavni razlog raspada. Da, možda je bio pogubniji sa svojim efektom na svlačionicu, ali ovde pričam isključivo u backing koji tim/trener dobiju u slučaju promašaja koji su, jebiga, nekad nepredvidiva realnost. Sve u svemu, ništa rek'o nije, ništa odgovorio nije, malo pljasnuo dva domaća potpisana, onda šatro blefirao kako ima keca u rukavu za lečenje besa kod navijača, pa se osmehivao na pitanje je li Bogdan... a ostalo pljuckao, napadao, spinovao, baš jedna odvratna, par ekselans naprdnjačka predstava vredna gledanja samo iz nekog sociološko-fenomenološko-psihološkog ugla.
alokin Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ne znam kako ste uspeli da izdržite da odgledate celu emisiju, ja sam samo uspeo 30min. Gledao sam konferencije gde su se pojavili on i Paspalj i ne vidim da se ova emisija nesto razlikuje od toga. Vrti stalno iste odgovore koji su dosta politički. Gosti ga jedno pitaju, Ostaja odgovara šta on želi itd.. Da li ga je neko pitao nešto vezano za čarter let i za dovođenje Osetkovskog?
Recommended Posts